loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2394 ori.
Horoscop Berbec 2019: bani, carieră și afaceri

Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Berbec, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. 2019 este un an important pentru cariera Berbecului, deoarece atât Saturn (pe toată durata anului), cât și Jupiter (începând cu data de 3 decembrie) tranzitează casa a zecea, casă a profesiei și a imaginii publice. Pe de altă parte, Uranus în casa banilor aduce și el vești spectaculoase, pentru Berbec.

1 ianuarie-30 aprilie: Saturn direct în casa a 10-a – eforturi pentru mai târziu

2019 este al doilea an consecutiv în care Saturn tranzitează casa a 10-a. De fapt, planeta va influența cariera și imaginea publică a Berbecului până la sfârșitul lui 2020. Pentru Berbec, construirea unei cariere de succes devine o preocupare de cea mai mare importanță. Pentru a reuși acest lucru, dobândirea unor deprinderi practice necesare la serviciu este mai importantă decât diplome sau denumiri prestigioase ale unui job. De asemenea, Berbecii trebuie să înțeleagă deplin importanța imaginii, a modului în care se prezintă, atunci când apar în public. E drept, rezultatele acestor eforturi nu vor apărea imediat, ci abia la sfârșitul tranzitului saturnian. Însă, dacă n fac acum aceste acțiuni necesare, vor aștepta mult și bine să apară progresul.

 horoscop berbec 2019

7 martie: Uranus reintră în casa a 2-a – bani prin metode originale

Uranus a intrat pentru prima dată în această casă a banilor anul trecut, pe 15 mai. Dar, pe 6 noiembrie 2018, planeta a revenit în Berbec. De această dată, pe 7 martie 2019, Uranus intră mult mai hotărât în Taur, unde va rămâne mult timp, până pe 7 iulie 2025. Uranus este o planetă revoluționară, iar tranzitul său prin casa a 2-a îi face pe Berbeci să își asume mai multe riscuri, pe plan financiar.

Unii Berbeci vor găsi, pe parcursul acestui tranzit, unele moduri mai puțin obișnuite de a face bani. Și exemple sunt destule, în întreaga lume. Astfel, în America există site-ul JellyFishArt.com, care se ocupă cu vânzarea de meduze, pe post de animale de companie. Sau există oameni care își închiriază prietenia, pe site-ul RentAFriend.com, unde suntem asigurați că totul e platonic, dar în același timp și bănos, ajungându-se la 50 de dolari pe oră! Cu siguranță, unii Berbeci vor avea și ei idei cel puțin la fel de ciudate.

30 aprilie-18 septembrie: Saturn retrograd în casa a 10-a – învățați din greșeli

Acestea pot fi luni dificile, pentru angajații Berbec. Saturn retrograd în casa profesiei și a statutului social îi face să se simtă nesiguri și vulnerabili, în legătură cu propria carieră. Acum, ei vor avea nevoie, mai mult decât oricând, de încredere în sine.

În primul rând, Berbecii trebuie să înțeleagă și să accepte faptul că toată lumea face greșeli, la serviciu. Și ei vor face greșeli, deoarece nu sunt perfecți (deși câteodată au tendința de a crede că sunt!). Important este însă reacția: greșelile nu trebuie să îi doboare, ci să îi ajute să învețe o lecție de viață.

În al doilea rând, Berbecii trebuie să își sărbătorească în mod constant realizările. Când ating un obiectiv, chiar și unul parțial, de etapă, e bine să își permită să se bucure. Și-au câștigat acest drept, măcar pentru câteva ore sau pentru o zi!

În al treilea rând, angajații Berbec trebuie să își amintească faptul că încă nu și-au descoperit întregul potențial. Scriitoarea americană Marilyn Ferguson spunea că „Potențialul tău nu se află în trecut. În fiecare clipă poți alege să îți eliberezi viitorul“. Și avea mare dreptate.

 

18 septembrie-31 decembrie: Saturn din nou direct în casa a 10-a – experiență

Este o repetare a tranzitului din primele patru luni ale anului. Din nou, vorbim despre o perioadă bună pentru îmbunătățirea propriilor competențe, pe plan profesional. Berbecii învață lecțiile pe care le-a adus, în perioada anterioară, și Saturn retrograd. În plus, acum înțeleg tot mai bine care e valoarea experienței și  vechimii la locul de muncă.

 

Începând cu 3 decembrie: Jupiter intră în casa a 10-a – promovare

Jupiter – planeta considerată de astrologii din Antichitate „Marele Benefic“ – intră în casa profesiei, la aproape doi ani după intrarea lui Saturn aici. Următoarele 12 luni reprezintă perioada potrivită pentru a obține o creștere de salariu sau o promovare. Dacă nu obțineți o poziție mai bună în cadrul aceleiași companii, poate că e vremea pentru un job mai bun, unde să fiți apreciat la adevărata valoare. Jupiter vă va susține, în acest demers. Concentrați-vă pe propriile calități, gândiți-vă la lucrurile la care vă pricepeți cel mai bine, aranjați-vă CV-ul de fiecare dată când aplicați pentru un job și treceți la treabă! Mai ales că, până în decembrie 2020, Berbecii vor avea relații bune cu persoanele care dețin putere și pot să le ajute în carieră.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop