loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 940 ori.
Horoscop Capricorn 2019: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2019 pentru Capricorn, în ceea ce privește banii și cariera, bazat pe cele mai importante aspecte și tranzite planetare. Saturn își continuă tranzitul prin prima casă astrală a Capricornilor. Pe durata verii, Mercur – mai întâi direct, apoi retrograd, apoi din nou direct în casa a 8-a – le oferă Capricornilor posibilitatea de a folosi resursele și capitalul altora, pentru a face bani.

horoscop 2019 capricorn

Tot anul: Saturn în casa întâi – Planificarea e bună

Saturn este guvernatorul Capricornului astfel că, pe 20 decembrie 2017, planeta a sosit acasă, după mai bine de un sfert de secol în care a tranzitat celelalte 11 semne zodiacale. 2019 este al doilea an consecutiv în care Saturn tranzitează casa întâi a Capricornilor, pe care îi ajută să devină mai realiști. Se simt mai maturi și își asumă tot mai multe responsabilități. Sunt prudenți și corecți în evaluările pe care le fac, planifică lucrurile cu grijă, astfel că sunt considerați mult mai realiști decât cei care iau decizii rapide, după primul impuls. Iată câteva proverbe care îi pot inspira:

• Un scop fără un plan nu e decât o dorință. (Antoine de Saint-Exupéry)

• Dă-mi șase ore să tai un copac și mi le voi petrece pe primele patru ascuțind toporul. (Abraham Lincoln)

• Cineva stă astăzi la umbră deoarece altcineva a plantat un copac, cu mult timp în urmă. (Warren Buffett)

 

21 martie și 19 aprilie: Luna plină în Balanță – Auto-promovare

Nu e tocmai obișnuit ca două luni pline consecutive să aibă loc în același smen zodiacal. Asta se întâmplă în martie și aprilie 2019, în Balanță și în casa a 10-a a Capricornului. Luna plină în casa a 10-a a Capricornului anunță o perioadă în care toată lumea vă remarcă, indiferent dacă vă doriți sau nu acest lucru. Acum e momentul potrivit pentru a vă promova și pentru a vă scoate în evidență realizările. E bine să vă pregătiți sufletește pentru a întâlni multe persoane, pentru a merge la un interviu de angajare sau pentru a vorbi în fața unei audiențe largi. Acestea sunt doar câteva posibilități – fiecare Capricorn trebuie să aleagă acțiunea corectă, care îi oferă cele mai mari șanse de a face diferența, în propriul folos. Însă, oricare ar fi această acțiune decisivă, ea trebuie să includă ideea de auto-promovare. Renunțați la falsa modestie și vorbiți despre propriile calități! Nimeni nu o poate face mai bine, deoarece nimeni nu vă cunoaște calitățile și realizările la fel de bine.

 

27 iunie-9 iulie: Mercur direct în casa a 8-a – Bine-informat

Cu Mercur, planeta comunicării, a gândirii și a învățării, în tranzit prin casa a 8-a, casa astrologică a finanțelor și a resurselor altor persoane, Capricornii dobândesc abilitatea de a folosi capitalul altora pentru a câștiga bani. În ultimele zile ale lui iunie și în prima săptămână din iulie, ar trebui să își încerce norocul în afaceri.

De asemenea, calitățile de învățare ale Capricornului sunt mai mari pe durata acestui tranzit, astfel încât antreprenorii născuți sub acest semn își rezervă timp pentru a studia și pentru a dobândi o înțelegere completă a propriei afaceri: care le sunt resursele, cine sunt concurenții, cum își pot vinde mai bine produsele sau serviciile, cum să își facă angajații să dea un randament mai bun. Și, fiind atât de bine informați, Capricornii pot obține succesul în afaceri mai repede decât s-ar fi așteptat cei din jur.

9-19 iulie: Mercur retrograd în casa a 8-a – Schimbați modul de a reacționa

Cu Mercur retrograd în casa a 8-a, pot să apară diferite întârzieri, în tot ce are legătură cu banii. De asemenea, investițiile nu dau randamentul scontat, în aceste zile. Mercur este o planetă a comunicării și a interacțiunii cu alte persoane. Nu puteți schimba ceea ce acestea fac sau spun, după cum nu puteți nici să eliminați sursele de stres. În schimb, ceea ce puteți schimba este propria reacție, la orice problemă. Puteți începe prin a găsi măcar un lucru pozitiv, în fiecare zi. Un astfel de obicei va contracara stresul cu tot mai mult succes.

 

11-20 august: Mercur din nou direct în casa a 8-a

Dacă ați făcut vreo greșeală între 9 și 19 iulie, când Mercur a fost retrograd, acum e cea mai potrivită perioadă pentru a le rezolva. Ca și între 27 iunie și 9 iulie, e perioada propice pentru a negocia și pentru a studia, astfel încât să vă sporiți câștigurile.

 

5 octombrie-19 noiembrie: Marte în tranzit prin casa a 10-a – Plin de energie

La începutul lui octombrie, Marte intră în casa a 10-a a Capricornului, făcându-i pe toți cei născuți sub acest semn să simtă mai puternici și mai hotărâți să avanseze, la fel cum o capră de munte urcă spre culmi. Nici un obstacol nu poate rezista prea mult în fața eforturilor Capricornului, însă există și unele riscuri, cauzate de natura prea competitivă, uneori de-a dreptul războinică, a lui Marte. Astfel, este dificil să evitați conflictul, la locul de muncă. Tocmai de aceea, e bine să vorbiți deschis despre eventualele probleme, îndată ce apar, pentru a nu le lăsa să creeze adversități mai serioase. Și, dacă se ajunge totuși la un conflict mai dur, încercați să implicați o a treia parte! Un mediator vă va ajuta să mențineți totul sub control.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop