loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4006 ori.
Horoscop Fecioară 2018: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2018 pentru Leu, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte care vor influența această zodie. În acest an, Uranus părăsește casa a 8-a a Fecioarei, după un îndelungat tranzit de șapte ani, pe durata căruia Fecioara a trebuit să învețe să facă față unor evenimente neașteptate, pe plan financiar. De acum înainte, cresc șansele de a obține stabilitate pe plan financiar.

18 ianuarie-10 februarie: Venus în casa a 6-a – mai multă creativitate

Timp de trei săptămâni și jumătate, Venus, planeta asociată cu frumusețea, armonia și solidaritatea, va tranzita casa a 6-a, casa astrologică a sănătății, serviciului și activităților de zi cu zi. În primul rând, acest tranzit le poate ajuta pe Fecioare să capete obiceiuri mai sănătoase, să nu mai mănânce chiar orice și să facă sport cu mai multă plăcere. Apoi, o altă veste bună constă în faptul că nativii se vor bucura de respect și apreciere, la locul de muncă.

Apoi, nu trebuie uitată legătură pe care planeta Venus o are cu activitățile artistice, care îi poate ajuta pe angajații sau antreprenorii Fecioară să aibă o abordare mult mai creativă și să își pună în valoare talentele, la serviciu. Prin urmare, vorbim despre o perioadă favorabilă îndeosebi pentru artiști, scriitori, designeri sau fotografi, însă și un inginer sau un programator pot crea lucruri care să placă în mai mare măsură decât până acum.

Nativii Fecioară care încă sunt singuri vor avea șansa, între 18 ianuarie și 10 februarie, de a întâlni pe cineva interesant la serviciu și de a începe o relație (sau măcar de a avea o aventură) cu un coleg, un șef sau, după caz, un subordonat.

 horoscop 2018 fecioara

22 martie-15 aprilie: Mercur retrograd în casa a 8-a – amânați investițiile!

Cu Mercur retrograd în casa a 8-a, la sfârșitul lui martie și în prima jumătate a lui aprilie pot să apară întârzieri sau diferite surprize neplăcute, în ceea ce privește plățile, împrumuturile sau impozitele. De asemenea, nu vorbim despre o perioadă tocmai favorabilă pentru investiții.

Pe de altă parte, nu trebuie uitat că Mercur este o planetă a comunicării. Nu veți putea niciodată – și cu atât mai puțin în aceste trei săptămâni – să schimbați ceea ce spun oamenii despre dumneavoastră și nici nu veți putea să eliminați total factorii stresanți de pe plan financiar. Puteți însă schimba propria reacție la acest tip de probleme. În loc să vă enervați, încercați să răspundeți cu calm la provocări și să găsiți latura pozitivă în orice situație!

 

15 mai-6 noiembrie: Uranus în Taur – siguranță financiară

În ultimii 7 ani, Uranus a tranzitat casa a 8-a a Fecioarei, astfel că această planetă revoluționară a provocat tot felul de evenimente financiare neașteptate, în viața Fecioarelor. Nu toate aceste evenimente au fost negative, nu toate surprizele au fost neplăcute, însă nu degeaba vorbesc toți economiștii despre importanța predictibilității. Cu astfel de surprize, e greu să faci un buget și apoi să îl respecți, iar Fecioara s-a confruntat din plin cu astfel de probleme. Partea bună este că nativii au ajuns astfel să fie pregătiți pentru orice, când e vorba de bani. Cei mai grijulii au deoparte un fond consistent, pentru urgențe. Mai toți știu că un loc de muncă nu e veșnic și că oricând trebuie să fii pregătit pentru o nouă provocare. Acestea au fost lecțiile învățate de la Uranus și, odată cu trecerea planetei în Taur, stabilitatea financiară va fi mai ușor de obținut.

29 mai-12 iunie: Mercur în casa a 10-a – informația face diferența

Cu Mercur în casa a 10-a, casa astrologică a carierei și a imaginii publice, acordați mai mare atenție propriei evoluții profesionale. Purtați mai multe conversații pe această temă, însă e important să o faceți cu persoanele potrivite. Sigur că mama sau bunicul vă iubesc dar, oricât de bine intenționați ar fi, sfaturile pe care vi le oferă s-ar putea să nu mai fie relevante, în epoca actuală. mult mai utile sunt discuțiile cu oamenii care s-au confruntat ori se confruntă în continuare cu aceleași probleme și au reușit să găsească unele soluții. Pe lângă aceste discuții cu posibili mentori, e important să vă informați și să educați, inclusiv online. Există grupuri de Facebook, forumuri sau speakeri motivaționali. Trăim în epoca informației, deci informați-vă!

 

22 septembrie-10 octombrie: Mercur în casa a 2-a – nu vă uitați scopurile!

Cu Mercur în casa a 2-a pentru două săptămâni și jumătate, deveniți mai practic și mai rațional, atunci când e vorba de bani. Dacă ați făcut unele greșeli financiare pe durata verii, acum e momentul potrivit pentru a le repara. Și, de asemenea, asta e în care puteți lua decizii financiare foarte inspirate.

Deosebit de important, în această perioadă, este să nu uitați care vă sunt scopurile cele mai importante. Banii puși deoparte, de exemplu, trebuie folosiți pentru scopul în care au fost strânși, nu urmând vreo inspirație de moment. De asemenea, și în relațiile de lucru e bine să treceți peste supărările de moment și să vedeți contextul general. O colaborare de succes nu merită stricată pentru două-trei vorbe spuse la întâmplare!

 

6 noiembrie 2018-6 ianuarie 2019: Uranus retrograd în casa a 8-a – o ultimă verificare

După ce, în luna mai, a pășit pentru prima dată în Taur, Uranus revine pentru un scurt interval de timp în Berbec, punându-i pentru ultima dată la încercare pe nativii Fecioară. Aceștia dau un fel de test final, trebuind să demonstreze că și-au învățat lecțiile uraniene, că se pot descurca în condiții de stres și că pot face față surprizelor. Apoi, la începutul lui 2019, Uranus va părăsi pe termen foarte lung casa a 8-a, unde nu va mai reveni decât spre sfârșitul secolului XXI. Așadar, Fecioarele au de câștigat, la capitolul siguranță financiară.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop