Horoscop Gemeni 2017: bani, carieră, afaceri | previziuni, astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6919 ori.
Horoscop Gemeni 2017: bani, carieră, afaceri

În 2017, finanțele și cariera Gemenilor nu sunt afectate în mod direct de niciuna dintre planetele grele, până pe data de 20 decembrie, când Saturn intră în casa a 8-a, hotărât să aducă mai multă ordine și disciplină în atitudinea nativilor față de bani. Până atunci însă, Gemenii pot beneficia de diferite oportunități de mai scurtă durată pe plan profesional, aduse de planete precum Mercur sau Venus. În continuare, vom descrie cele mai importante aspecte astrale care îi influențează pe Gemeni în 2017.

26 februarie-13 martie: arta conversației, la cel mai înalt nivel

La sfârșitul lui februarie și începutul lui martie, Mercur în tranzit prin casa carierei aduce o primăvară de succes pentru Gemeni, pe plan profesional. Gemenii sunt de la natură dotați cu talentul de a vorbi, de a se descurca bine printre oameni și de a câștiga simpatia acestora. Ei bine, pe parcursul acestor trei săptămâni Mercur îi va ajuta să își folosească aceste calități pentru a progresa în carieră. Și vor apărea numeroase oportunități: conferințe, recepții, seminarii, workshop-uri, petreceri de 1 și 8 martie sau simple ședințe.

Important este ca Gemenii să fie prezenți, să participe la toate aceste evenimente, deoarece fiecare dintre ele va reprezenta o ocazie ideală de a-și demonstra calități și de a folosi arta conversației pentru a se împrieteni cu colegii, șefii sau, după caz, angajații. Acum se pot pune bazele unor colaborări de succes și tot acum e o perioadă în care munca în echipă aduce mari șanse de reușită.

21 iunie-6 iulie: eficiența e mai profitabilă decât efortul susținut

În miez de vară, același Mercur tranzitează casa a 2-a, astfel că, în timp ce alții merg în concediu și sunt preocupați doar cu alegerea unui cocktail, mintea Gemenilor se concentrează pe muncă, bani și proprietăți. Este o perioadă în care nativii vor avea idei de afaceri noi și diferite, dar având ceva în comun: înțelegerea faptului că, pentru a face bani, nu e suficient să muncești din greu, ci e nevoie să muncești inteligent și eficient.

Gemenii trebuie să fie foarte atenți la timpul și efortul pe care îl alocă fiecărei sarcini și activități, raportat la profitul pe care aceasta îl aduce. Trebuie eliminate din viața lor, pe cât posibil, acele servicii sau activități care aduc bani puțini, dar consumă resurse multe, fie că e vorba de timp sau de energie. În schimb, în această perioadă e nevoie de concentrare pe activitățile și proiectele cu o rată ridicată de profit. Faceți o socoteală simplă și vedeți cât câștigați pentru fiecare oră lucrată! Apoi faceți câteva comparații cu alte persoane și veți putea trage concluziile!

16 iunie-22 noiembrie: obiective realiste

Neptun retrograd în casa a 10-a aduce așteptări nerealiste, în ceea ce privește slujba și afacerile. De exemplu, dacă vrei să fii scriitor și abia acum scrii primele nuvele, este devreme și nerealist să te gândești la Premiul Nobel și la o carte vândută în milioane de exemplare, iar apoi ecranizată la Hollywood. Dar poți să îți faci o listă a concursurilor literare din țară, să participi la ele și să ai ca prim obiectiv debutul în volum. După care, în funcție de reacții, evoluția va veni, pas cu pas. Ideea este valabilă pentru fiecare profesie sau afacere: păstrează-ți bunul simț și rămâi cu picioarele pe pământ, atunci când îți fixezi obiectivele financiare și profesionale! Altfel, riști să fii dezamăgit sau să ai un comportament nepotrivit.

În perioada iunie-noiembrie, Gemenii trebuie să facă de asemenea efortul de a reduce timpul pierdut visând cu ochii deschiși. Imaginația este importantă și poate fi de folos, dar nu și atunci când te împiedică să îți desfășori activitățile normale, de zi cu zi.

8 noiembrie-1 decembrie: clipe plăcute la serviciu

Venus în casa a 6-a îi ajută pe Gemeni să se simtă mai bine la locul de muncă, să îl transforme într-un spațiu prietenos și armonios. În această perioadă, nativi reușesc să își îmbunătățească relațiile cu colegii și chiar cu șefii (după cum am văzut mai sus, ei au făcut deja pași importanți în această direcție în perioada februarie-martie). Acum, Gemenii descoperă că au mai multe hobby-uri și preocupări comune cu colegii, decât s-ar fi așteptat. Tocmai de aceea, se pot întâlni și după program, în afara serviciului.

Vor exista și persoane care vor descoperi că își urăsc jobul și că, orice ar face, nu se pot simți bine la locul de muncă. în aceste cazuri, decizia potrivită este să caute altceva, deoarece nu se vor putea dezvolta niciodată dacă vor continua să se ocupe, pe termen lung, de lucruri care nu le plac și nu îi motivează.

Începând cu 20 decembrie:

Casa a 8-a este casa astrologică a transformării, fiind de asemenea în legătură cu finanțele, cu banii pentru care nu muncești personal, care sunt câștigați de alte persoane sau pe care îi împarți cu alte persoane. Saturn va petrece aici aproximativ 3 ani și, mai ales în prima parte a acestui tranzit, va afecta în mod direct moștenirile, dividendele, dobânzile, chiar și cadourile pe care ne așteptăm să le primim. E de așteptat, de asemenea, ca taxele și asigurările să vă rețină atenția mai mult decât de obicei. Cum obișnuiește să își facă simțită prezența prin diferite limitări și oferind lecții, e posibil ca sărbătorile de iarnă să fie direct afectate, iar Gemenii să nu aibă parte chiar de cadourile dorite. De asemenea, planeta oferă o invitație la cumpătare, atunci când vine vorba de cheltuielile pentru sărbători. Treptat, Saturn își va arăta și aspectele pozitive, aducând ordine în viața dumneavoastră financiară. Însă, vorbind despre acest subiect, deja am depășit granițele lui 2017…

Semnul solar nu este decât o componentă a personalităţii. El trebuie să fie completat măcar de poziţiile Ascendentului, Lunii, a lui Mercur, Venus şi Marte. Semnul solar nu este decât o bază de plecare, un fel de portret general care trebuie să fie rectificat într-un tot coerent de către ceilalţi factori (foarte numeroşi) ai unei teme natale. Astfel, un horoscop exact se realizează doar ţinând cont de toate aceste aspecte.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop