Horoscop Gemeni 2019 – bani și profesie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1324 ori.
Horoscop Gemeni 2019 – bani și profesie

 Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Gemeni, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. La fel ca și anul trecut, cea mai mare parte a lui 2019 este destul de dificilă, din punct de vedere financiar, pentru Gemeni, din cauza tranzitului planetei Saturn prin casa a 8-a. Însă Venus (mai întâi în februarie, apoi și în decembrie) și, mai ales, Jupiter (începând cu 2 decembrie) încep să aducă și tot mai multe vești bune.

1 ianuarie-30 aprilie: Saturn în casa a 8-a – lecții de învățat

La fel ca anul trecut, și în 2019 Saturn tranzitează casa a 8-a a Gemenilor, unde a intrat încă de la sfârșitul lui 2017. Casa a 8-a astrologică se referă la transformare de sine dar este considerată, de asemenea, și una dintre casele banilor. Aici, Saturn afectează în special acele venituri care depind nu atât de junca proprie, cât de alte persoane: moșteniri, pensii alimentare, dividende sau chiar diferite cadouri pe care le putem primi. În schimb, taxele și impozitele pot să aducă unele probleme.

Anul trecut, la începutul acestui tranzit, influențele lui Saturn nu au fost bine primite de către Gemeni, cărora nu le-a picat deloc bine această întâlnire cu o planetă a lecțiilor dure, asociate cu limitări și restricții. Acum, după mai mult de 12 luni de tranzit saturnian, Gemenii au învățat deja, într-o măsură mult mai mare, cum să își pună finanțele în ordine. de exemplu, diversificarea surselor de venit constituie o idee foarte bună. Apoi, odată ce au câștigat destui bani, trebuie să își amintească un alt mare adevăr: nimeni nu a devenit bogat cheltuind tot ce a câștigat. Economisirea și investițiile sunt alte lecții pe care Gemenii vor trebuie să și le însușească, înainte de încheierea acestui îndelungat tranzit astral.

 horoscop gemeni 2019

3 februarie-1 martie: Venus în casa a 8-a – un pic de optimism

Din fericire, Saturn nu este singura planetă care tranzitează casa a 8-a a Gemenilor, în 2019. Venus se află și ea acolo, și încă de două ori: prima dată în februarie, iar a doua oară în noiembrie și decembrie. Iar asta înseamnă vești bune deoarece, spre deosebire de Saturn, o planetă a restricțiilor, Venus aduce mai mult optimism. Pe durata acestor patru săptămâni, situația financiară cunoaște o îmbunătățire mult așteptată, nu neapărat prin bani câștigați direct de Gemeni, cât mai degrabă de o persoană apropiată acestora. Bucurați-vă de scurta perioadă de prosperitate, dar nu uitați de lecțiile prezentate de Saturn! Mai ales că, în curând, această din urmă planetă va începe să retrogradeze.

 

30 aprilie-11 august: Saturn retrograd în casa a 8-a – dependența aduce probleme

Gemenii au mai trecut prin asta, timp de patru luni, și anul trecut. Astfel, ei deja știu că, având Saturn retrograd în casa a 8-a, va trebui să muncească din greu pentru bani. Cu siguranță, acum nu e momentul potrivit pentru a juca la loto, pentru a intra într-un cazinou sau pentru a aștepta vreo moștenire – nu se vor îmbogăți peste noapte. Riscurile mai mari există pentru acei Gemeni care depind financiar de alte persoane, fie că e vorba de partener, de părinți, rude sau prieteni. Situația lor nu va fi deloc confortabilă, mai ales că – pe lângă cele evidente – dependența financiară aduce și alte probleme, precum scăderea respectului față de propria persoană sau sănătatea afectată de stres, atunci când deciziile majore nu-ți aparțin. Astfel, Gemenii ar face bine să găsească soluții pentru a-și spori independența financiară.

11 august-31 decembrie: Saturn din nou în mers direct prin casa a 8-a – citate pentru inspirație

Se repetă situație din primele luni ale anului, cu diferența că Gemenii au înțeles deja mai multe lucruri legate de bani și de modul în care pot fie să limiteze pierderile și să îi păstreze, fie – în varianta cea mai optimistă – să îi înmulțească. Vă oferim câteva citate, pentru și mai multă inspirație:

• „Învestitorii trebuie să ştie tot timpul că entuziasmul şi cheltuielile sunt duşmanii lor. Şi dacă totuşi insistă să aştepte cel mai potrivit moment pentru a vinde sau a cumpăra, trebuie să încerce să fie fricoşi când alţii sunt lacomi şi să fie lacomi când altora le este frică.“ (Warren Buffett)

• „O investiție în educație aduce cea mai bună dobânda” (Benjamin Franklin)

• „Investițiile ar trebui să semene cu privitul vopselei cum se usucă sau cu privitul ierbii cum crește; dacă vrei emoții, du-te cu 800 de dolari la Las Vegas“. (Paul Samuelson)

 

26 noiembrie-20 decembrie: Venus în casa a 8-a

Este a doua oară, în 2019, când planeta iubirii străbate casa a 8-a a Gemenilor. Am explicat deja, mai sus, semnificația sa, atunci când am vorbit despre perioadă dintre 3 februarie și 1 martie.

 

2 decembrie: Jupiter intră în casa a 8-a – vin vremuri bune!

Așa cum am văzut, lucrurile sunt complicate pentru Gemeni, pe plan financiar, în 2019. La sfârșitul anului, apar însă tot mai multe motive de speranță și șanse majore de îmbunătățire a situației. Am văzut că Venus aduce prosperitate spre sfârșitul anului, însă și mai decis în acest sens acționează Jupiter. Această planetă benefică aduce optimism și evoluții favorabile, de-a lungul unui tranzit care începe acum și va dura aproape 13 luni. Încă de la începutul său, sunt favorizate publicitatea și orice fel de acțiuni promoționale. Așadar, promovați-vă! De asemenea, e bine să știți că legăturile cu străinii pot reprezenta cheia spre succesul obținut în afaceri, în această perioadă de tranzit jupiterian.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop