Horoscop Leu 2017: bani, afaceri, profesie | zodiac zilnic, zodii, astrologie, marte in pesti
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6556 ori.
Horoscop Leu 2017: bani, afaceri, profesie

2017 începe, pentru nativii Leu, cu Mercur străbătând casa serviciului, ceea ce îi face mai eficienți și mai productivi. Vara aduce, din cauza retrogradării lui Neptun prin casa a 8-a, riscul de a visa prea mult cu ochii deschiși, uitând de obligațiile profesionale. Finalul lunii septembrie reprezintă cea mai bună perioadă pentru a face investiții majore, în timp ce intrarea lui Saturn în Capricorn, la sfârșitul anului, poate aduce dificultăți la locul de muncă. iată care sunt cele mai importante tranzite care influențează finanțele și cariera Leilor, în 2017:

12 ianuarie-7 februarie: calitățile profesionale că sunt recunoscute

Cu Mercur în tranzit prin casa a 6-a, deveniți mult mai eficient. Va fi mai ușor pentru angajații Leu să își păstreze concentrarea, să ignore orice posibilă distragere, mai ales atunci când sunt implicați în proiecte majore. Comunicarea cu colegii de serviciu devine și ea mai bună, astfel că aceste aproape patru săptămâni reprezintă perioada ideală pentru ca meritele și calitățile profesionale ale nativilor Leu să fie unanim recunoscute, atât de către colegi, cât și de către șefi, patronate sau, după caz, angajați și subordonați. Și e lucru știu cât de bine se simte Leul când este lăudat și apreciat ca un rege ce este! Așadar, folosiți această perioadă pentru a programa întâlniri importante de afaceri sau pentru a încerca să o obțineți o promovare ori o creștere de salariu!

26 aprilie: se deschid drumuri noi, în carieră

Casa a 10-a vă guvernează cariera, profesia și imaginea publică. Pe data de 26 aprilie, Luna nouă în casa a 10-a îl ajută pe Leu să inițieze proiecte importante, pe acest plan. E o zi potrivită pentru a căuta un nou job, pentru a porni o colaborare sau o afacere. Atunci când faceți o astfel de schimbare majoră, vă recomandăm să aflați tot ceea ce se poate despre noul loc de muncă – căutați pe Internet, în ziare, întrebați prietenii, interesați-vă la diferite instituții publice. Nicio informație nu e de prisos, dacă veți să aveți un start bun. Apoi, abia pe vaza tuturor informațiilor aflate despre noul loc de muncă, vă puteți formula în mod clar propriile obiective.

Bineînțeles că nu toții nativii Leu vor folosi această zi pentru a-și găsi un nou loc de muncă. Pentru unii de intre ei, influența Lunii noi în casa a 10-a se va manifesta sub forma unei întâlniri importante la serviciu, a găsirii unui nou protector sau a primirii unei noi sarcini, la care vor lucra timp de mai multe luni.

16 iunie-22 noiembrie: Diavolul se ascunde în detalii

Ignorarea detaliilor la serviciu poate duce la numeroase confuzii și chiar la haos, pe durata acestor luni mai dificile, în care Neptun se află se află în mers retrograd în casa a 6-a. Neptun retrograd nu aduce numai riscul de a nu fi atent la amănunte. Această planetă se află, de asemenea, în legătură cu visele, cu iluziile și cu ideile utopice în care ne încăpățânăm să credem, deși nu ne pot fi de folos în carieră. de aici rezultă două riscuri majore pentru Leu, în vara și toamna 2017. Primul este transformarea visării cu ochii deschiși într-un obicei zilnic. Există riscul să își petreacă mare parte din timp într-o lume imaginară, gândindu-se la ce a fost, la ce va fi sau la orice altceva decât la clipa prezentă și locul în care se află. Al doilea risc este acela de a se concentra doar pe scopurile cele mai importante și de a ignora responsabilitățile de zi cu zi și sarcinile minore. Păstrați-vă picioarele pe pământ și concentrați-vă pe prezent!

20 septembrie: folosiți banii inteligent

Cu Luna nouă în casa a 2-a (casa astrologică a banilor și proprietăților), e momentul potrivit pentru a face investiții majore și pentru a vă cumpăra lucruri valoroase, obiecte de calitate. Dacă aveți de gând să vă cumpărați o casă sau o mașină în 2017, cea mai bună variantă este să o faceți la finalul lunii septembrie, mai precis între cele două săptămâni dintre Luna nouă din 20 septembrie și Luna plină din 5 octombrie. Sfatul e valabil chiar și pentru cumpărături mai puțin importante – veți lua decizii mai bune decât în restul anului și în nici un caz nu veți lăsa vânzătorul sau magazinul să vă păcălească.

5 septembrie-22 octombrie: banii ne apără de orice necaz?

Cu Marte în tranzit prin casa a 2-a timp de o lună și jumătate, Leul are multă energie la dispoziție, pe care o folosește pentru a câștiga bani și pentru a-i folosi într-un mod înțelept (ajutați și de Luna nouă, amintită mai sus). În această perioadă, sunteți tentat să credeți că proprietățile și banii pe care îi dețineți vă definesc și vă fac ceea ce sunteți. Una dintre cele mai importante dorințe este aceea de a fi considerat o persoană înstărită. Tindeți să fiți de acord cu filosoful german Arthur Schopenhauer, care spunea că banii reprezintă o barieră împotriva tuturor relelor. Poate că lucrurile nu stau chiar așa, însă banii vă pot aduce, cu siguranță, numeroase satisfacții. Iar Leii vor înțelege din plin acest lucru, între 5 septembrie și 22 octombrie.

După 20 decembrie: Saturn vă pune la încercare

Saturn intră în casa a 6-a, pe care o va tranzita aproximativ trei ani și – cel puțin la început, în primele luni ale acestui tranzit – vestea nu e tocmai bună, pentru nativii din zodia Leului. Aceștia vor întâmpina tot felul de dificultăți la locul de muncă și vor avea nevoie de mai multe luni pentru a înțelege ce se întâmplă și ce trebuie să facă pentru a depăși aceste greutăți. Unii dintre ei se vor simți copleșiți de sarcinile primite. Alții își vor da seama că actualul loc de muncă nu li se potrivește. Alți Lei vor avea de a face cu șefi de coșmar sau cu colegi de lucru cu care nu au nimic în comun. Fiecare Leu va întâmpina o anumită problemă la locul de muncă, fiecare trebuind să găsească soluția potrivită. Rezolvarea acestei probleme îi va face apoi să se simtă eliberați și va însemna un pas major făcut înainte, în carieră. Dar, despre asta, abia după încheierea lui 2017.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop