loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1602 ori.
Horoscop Leu 2019 – bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Leu, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. Cu Saturn în tranzit prin casa a 6-a, nu va fi un an ușor. Cel puțin până pe 2 decembrie, când Jupiter intră în aceeași casă astrală și aduce vești mai bune, pe plan financiar.

1 ianuarie-30 aprilie: Saturn în casa a 6-a – Provocări

Este al doilea an consecutiv cu Saturn tranzitând casa a șasea a Leului, casă a serviciului și a sarcinilor cotidiene. Anul trecut, Leii au întâmpinat dificultăți la locul de muncă și au avut nevoie de mai multe luni pentru a înțelege cum să le depășească. Acum, în al doilea an al acestui tranzit, Saturn îi pune din nou la încercare, însă Leii sunt deja mai bine pregătiți. Unii dintre ei vor primi un număr impresionant de sarcini la serviciu, mult peste ceea ce pot face. Alții își vor da seama că slujba pe care o au nu li se potrivește și nu le permite să dea tot ce au mai bun. Colegi nesuferiți sau șefi prea duri își pot face și ei apariția. Fiecare Leu va înfrunta o problemă specifică, nu tocmai ușor de rezolvat. Însă, în 2019, rezolvarea fiecărei probleme în parte le aduce, în cele din urmă, un sentiment de eliberare și îi ajută să progreseze, la serviciu.

 horoscop 2019 leu

30 aprilie-18 septembrie: Saturn retrograd în casa a 6-a – Folosește conflictele în propriul folos

Saturn retrograd în casa a 6-a face lucrurile chiar și mai dificile, pentru Lei. Aceștia muncesc din greu, însă pentru cei mai mulți va fi dificil să construiască relații constructive cu colegii. Neînțelegerile și conflictele pot fi cauzate de competiție, de invidie sau de viziuni diferite. Cert e că ele apar, fiind dificil pentru Lei să le evite. În acest caz, se pot pregăti astfel încât să le câștige sau să le folosească în propriul interes. Președintele american Ronald Reagan spunea că „pacea nu este absența conflictului, ci abilitatea de a rezolva conflictul prin mijloace pașnice“. Și știa ce spune, din moment ce el e președintele ce a pus capăt Războiului Rece, asistând la prăbușirea Uniunii Sovietice fără luptă. Conflictele pot fi, de asemenea, o importantă sursă de motivație și de inovare, deoarece îi forțează e Lei să dea tot ce au mai bun.

 

Din 6 martie (până pe 26 aprilie 2026): Uranus în casa a 10-a – idei originale la serviciu

Anul trecut, Uranus a intrat pentru prima dată, după mult timp, în semnul Taurului și în casa a 8-a a Leului, una din casele astrologice care influențează finanțele. Dar planeta a intrat ulterior în mers retrograd și a revenit în Berbec. Acum, pe 6 martie 2019, Uranus își face o intrare mult mai decisă în semnul Taurului,unde va rămâne până pe 26 aprilie 2026. Pentru Leu, a venit vremea să fie mai creativ, să vină cu idei originale, pe plan profesional. Spontaneitatea va constitui un avantaj și, de asemenea, e indicat să vă asumați mai multe riscuri, asumându-vă că uneori puteți greși. Astfel, vă veți debloca creativitatea, lucru care, de altfel, nu ar trebui să fie prea greu pentru Leu, unul dintre cele mai creative semne ale zodiacului.

18 septembrie-31 decembrie: Saturn direct în casa a 6-a – Provocările ne fac mai puternici

Pentru a doua oară în acest an, Saturn tranzitează, în mers direct, casa a 6-a. Mai există unele probleme la serviciu, dar nu la fel de serioase precum cele dintre 30 aprilie și 18 septembrie, când Saturn a fost retrograd. Acum, Leii deja au înțeles ce schimbări trebuie să facă în carieră și au început să lucreze pentru implementarea acestor schimbări. În timpul celui de-al treilea an al acestui tranzit, Saturn îi va ajuta să se organizeze mai bine, să fie mai disciplinați și să înțeleagă mai clar care le sunt prioritățile.

 

2 decembrie: Jupiter intră în casa a 6-a – Vești bune

În timpul celui de-al treilea an de tranzit saturnian prin casa a șasea, Jupiter sosește, de asemenea, în aceeași casă astrologică. Asta înseamnă vești foarte bune, după doi ani dificili. Acum, Leul poate să își sporească averea datorită unor investiții inspirate, precum și prin alegerea inspirată a partenerilor de afaceri. Activitățile care țin de promovare și de publicitate sunt și ele mult favorizate de acest tranzit. Așadar, acum e perioada potrivită pentru a vă promova afacerea și pentru a deveni unanim recunoscut în propriul domeniu de activitate. De asemenea, sporesc și șansele de a primi o mulțumire sau unele cadouri fastuoase. Iar influența pozitivă a acestui tranzit va dura mai mult de un an.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop