loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1002 ori.
Horoscop Pești 2019: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2019 pentru Pești, în ceea ce privește banii și cariera, bazat pe cele mai importante aspecte și tranzite planetare. Cea mai bună veste pentru Pești este că Jupiter tranzitează, timp de 11 luni, casa carierei și a imaginii publice. Mai multe amănunte, regăsiți mai jos.

1 ianuarie-10 aprilie: Jupiter în casa a 10-a – Vești bune pentru carieră

Pe 8 noiembrie 2018, Jupiter – cea mai importantă planetă benefică – a intrat în casa astrologică a carierei și a statutului social și rămâne acolo până la sfârșitul anului 2019. Între 1 ianuarie și 10 aprilie, planeta merge înainte, aducând vești bune pentru carieră. Ușile vi se deschid mai ușor, puteți obține o promovare, o diplomă și apar tot felul de oportunități. Veți fi tot mai mulțumit de propria slujbă și de potențialul acesteia și veți aborda cu entuziasm orice provocare. Perioada este una reușită în special pentru Peștii care lucrează în relații publice, administrație, politică, artele spectacolului și showbiz. Toți aceștia vor avea parte de o creștere a audienței și de recunoașterea muncii lor.

Pentru alți Pești, trebuie înțeles faptul că, dacă stagnează pe plan profesional într-un anumit job, atunci ei pot să evolueze renunțând la jobul respectiv. Jupiter le va acorda susținerea necesară pentru a găsi ceva mai bun. Concentrați-vă pe propriile atuuri, gândiți-vă la ce sunteți bun, treceți aceste lucruri în CV și mergeți cu încredere la interviul de angajare! În plus, figurile autoritare (părinți, șefi, mentori, profesori, antrenori sau maeștri) au o atitudine binevoitoare față de dumneavoastră, pe durata acestui tranzit.

 

6 martie: Uranus părăsește casa a 2-a – Mai bine organizat la muncă

Pentru prima dată, Uranus a intrat în Taur anul trecut, pe 15 mai. Dar, pe 6 noiembrie 2018, planeta a revenit în Berbec. De această dată, atunci când Uranus reintră în Taur, pe 15 martie 2019, e pentru mai mult timp: va rămâne acolo până pe 7 iulie 2025.

În ultimii șapte ani, când Uranus s-a aflat în Berbec, planeta a influențat casa a 2-a a Peștilor – casa astrologică a muncii, a banilor și a proprietăților. Peștii erau înclinați să își asume riscuri pe plan financiar, obținând rezultate amestecate: uneori au câștigat sume mari de bani, alteori însă au pierdut. O altă tendință, pe parcursul acestui tranzit, este aceea de a găsi metode mai puțin obișnuite de a câștiga bani. Când Uranus va părăsi casa a 2-a a Peștilor, ei renunță la aceste idei mai ciudate și devin interesați de moduri mai tradiționale de a face bani. De asemenea, vor deveni mai serioși și mai bine organizați, la locul de muncă.

10 aprilie-18 august: Jupiter retrograd în casa a 10-a – Nevoie de dezvoltare personală

Timp de patru luni și o săptămână, cei născuți sub semnul Peștilor trebuie să își îmbunătățească abilitățile profesionale, pentru a deveni capabili să își atingă scopurile și să progreseze în carieră. Numeroși angajați Pești vor descoperi că trebuie să își completeze studiile și experiența, astfel că vor începe fie să citească pe cont propriu, fie să participe la diferite cursuri de perfecționare, conferințe și workshopuri. Ideea principală a acestei perioade este să descoperiți care vă sunt lipsurile și să le completați. O vorbă vechea spunea că cine pune o întrebare, arătându-și astfel neștiința, e considerat prost timp de 10 minute. Dar cine nu pune întrebarea va rămâne astfel pentru întreaga viață.

 

9-19 iulie: Mercur retrograd în casa a șasea – Critici nedrepte

La mijlocul verii, cu Mercur retrograd în casa a 6-a, Peștii au parte de bârfe și de critici, în special la locul de muncă, iar unele dintre acestea sunt mai degrabă nedrepte. Mulți angajați Pești au de a face cu șefi extrem de duri, dar și cu colegi bârfitori sau dificili. E greu să te descurci, când ai de a face cu astfel de oameni. În nici un caz nu merită să răspunzi la bârfă cu altă bârfă, ci e preferabil să îți vezi de treabă și să îți dovedești valoarea și priceperea prin fapte, nu prin vorbe. Sau cea mai simplă soluție ar fi să profitați de faptul că e vară și să vă luați concediu chiar acum.

 

11-20 august: Mercur direct în casa a șasea – Îmbunătățiți comunicarea

Dacă ați făcut vreo greșeală între 9 și 19 iulie, atunci când Mercur a fost retrograd, acum e perioada potrivită pentru a o îndrepta. Acum, mintea vă este concentrată la lucru și, în plus, îmbunătățiți comunicarea la locul de muncă. Ascultați cu mai mare atenție ce vi se spune și vorbiți la rândul dumneavoastră cu mai multă claritate și putere de convingere. Știți când și cum să lăudați, dar și să criticați un coleg, un șef sau un subaltern, astfel încât atmosfera să rămână una constructivă.

 

18 august-2 decembrie: Jupiter direct în casa a 10-a – Noi oportunități în carieră

Pentru a doua oară în acest an, Jupiter tranzitează casa a 10-a, aducând o mai mare recunoaștere publică și succes pe plan profesional. La fel ca între 1 ianuarie și 10 aprilie, acum puteți obține o promovare, o creștere a salariului, apar noi oportunități de angajare. Aveți la dispoziție trei luni și jumătate pentru a beneficia din nou de acest tranzit, cel mai pozitiv din 2019.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop