Horoscop Rac 2019 – bani, carieră și afaceri
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1925 ori.
Horoscop Rac 2019 – bani, carieră și afaceri

Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Rac, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. În cea mai mare parte a anului, Jupiter în casa a 6-a îi ajută pe Raci sădea dovadă de mai mult profesionism și să aibă mai mult succes, la serviciu, comparativ cu anii trecuți.

1 ianuarie-10 aprilie: Jupiter direct în casa a 6-a – treabă bună

Casa a șasea este casa astrologică a serviciului, precum și a sarcinilor și activităților noastre cotidiene. Jupiter, planeta creșterii și a dezvoltării, tranzitează casa a 6-a a Racului, în mers direct, în primele trei luni ale lui 2019. Acest tranzit planetar îi face pe Raci angajați mai buni și mai apreciați decât în anii anteriori. Tranzitul le sporește abilitatea de concentrare și atenția la detalii. Așadar, vești bune în special pentru acei Raci care au slujbe ce necesită atenție la detalii, precum contabili, designeri, decoratori sau cercetători.

Jupiter în care a 6-a influențează pozitiv și etica profesională. Angajații Rac devin mai serioși, respectă programul și fișa postului, își înțeleg sarcinile în cadrul unei echipe și colaborează bine cu ceilalți membri ai acesteia. Astfel, rezultatele muncii lor sunt de cea mai bună calitate.

 horoscop 2019 rac

10 aprilie-11 august: Jupiter retrograd în casa a 6-a – În afara zonei de confort

Atunci când se află în mers direct, Jupiter ne ajută să identificăm și să folosim oportunitățile apărute la serviciu. Atunci când este retrograd însă – așa cum stau lucrurile între 10 aprilie și 11 august 2019 –, energia de expansiune a planetei acționează într-un mod diferit. Pe parcursul acestei perioade, creșterea interioară devine mai importantă decât oricând. Astfel, e momentul în care angajații sau patronii Rac trebuie să descopere modalități practice de a crește și de a-și îmbunătăți propria activitate, pe plan profesional. Asta implică necesitatea de a ieși din zona de confort și de a-și asuma riscuri, știind că rezultatele n vor apărea imediat. Însă experimentele, eforturile și lupta interioară dusă în această perioadă se vor materializa atunci când planeta își reia mersul direct, adică după 11 august.

9-19 iulie: Mercur retrograd în casa a 2-a – aveți nevoie de ceva bani puși deoparte

În aceste două săptămânii, unii Raci se vor confrunta cu diferite probleme legate de muncă și de bani, cu termeni nerespectate și plăți întârziate. Cu Mercur retrograd în casa a 2-a, nu va fi simplu să găsească soluții rapide, astfel că va trebui să se descurce cum știu mai bine. Iar cea mai bună soluție ar fi ca, în prealabil, să se obișnuiască să, pună ceva bani deoparte, strângând un fond de rezervă tocmai pentru astfel de situații mai dificile. Renunțarea la unele cheltuieli mai excentrice și în mai și în iunie v-ar putea ajuta să faceți față mult mai ușor acestei perioade dificile din iulie.

 

11-29 august: Mercur direct în casa a 2-a – comunicare eficientă

Dacă ați făcut vreo greșeală în perioada cuprinsă între 9 și 19 iulie, când Mercur a fost retrograd în aceeași casă, acum e momentul potrivit pentru o îndrepta și pentru a schimba lucrurile în bine.

Acest tranzit este, de asemenea, potrivit pentru noi planuri de afaceri și pentru negocieri. Racii vor comunica mai eficient la locul de muncă, vor ști când și cum să vorbească, atunci când au ceva important de spus. Opinia lor va fi nu numai ascultată, dar și apreciată de către colegi, de către șefi sau subalterni. Iată un citat care să vă inspire, în această perioadă: „Comunicarea este  deprindere pe care o poți dobândi. E ca și mersul pe bicicletă sau dactilografiatul. Dacă ești dispus să lucrezi în acest sens, vei îmbunătăți rapid multe aspecte din viața ta“ (Brian Tracy).

 

11 august-2 decembrie: Jupiter direct în casa a șasea 

Pentru a doua oară în acest an, Jupiter tranzitează, în mers direct, casa a șasea, transformându-l pe Rac într-un angajat aflat aproape de perfecțiune. Acționează aceleași influențe ca între 1 ianuarie și 10 aprilie, care vă ajută să îndepliniți o muncă de cea mai bună calitate. La treabă!

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop