Horoscop Săgetător 2017: bani, carieră, afaceri | zodiac zilnic
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5684 ori.
Horoscop Săgetător 2017: bani, carieră, afaceri

2017 este un an interesant pentru Săgetător, din punct de vedere financiar. În ianuarie, în aprilie și în august, Mercur retrograd tranzitează tocmai casele astrologice aflate în legătură cu munca, banii și cariera: casa a doua (legată de muncă, bani, proprietăți și achiziții), casa a 6-a (referitoare la angajări, serviciu, sarcinile de lucru) și casa a 10-a (casa astrologică a carierei și a imaginii publice). De fiecare dată, Mercur aduce probleme, pentru ca apoi, în timp ce tranzitează aceleași case în mers direct, să îi ajute pe Săgetători să rezolve aceste probleme și să facă progrese. În ultimele zile ale lui 2017, Saturn intră în casa a 2-a, astfel că e posibil ca lucrurile să se complice pentru Săgetători, în următorii trei ani, fiind nevoie de schimbarea stilului de lucru și a unor obiceiuri legate de cheltuirea banilor. Iată care sunt cele mai importante tranzite și aspecte astrale care îi vor influența pe Săgetători în 2017.

1 ianuarie-4 ianuarie: evitați cheltuielile!

În primele patru zile ale lui 2016, Săgetătorii trebuie să evite cheltuielile exagerate. Mercur retrograd în casa a 2-a îi poate face să scoată bani din buzunar într-un mod necontrolat, fără să se gândească dacă își permit aceste cheltuieli. Un motiv principal este tendința de a-și face daruri singuri; de Crăciun s-au ocupat de alte persoane, au oferit cadouri bine alese, iar acum simt nevoia să cumpere câteva cadouri în plus și pentru propria persoană. Dacă nu vă puteți abține, încercați cel puțin să alegeți cu grijă lucrurile pe care dați banii! Amintiți-vă că, dacă ceva e prea avantajos pentru a fi adevărat, probabil că nici nu este! De exemplu, dacă un produs online costă mai puțin de jumătate din prețul său obișnuit, sunt mari șanse să fie contrafăcut.

13 ianuarie-7 februarie: decizii mai bune, relații de lucru armonioase

Cu Mercur tranzitând casa a 2-a pentru trei săptămâni și jumătate, sunteți mai practic și mai rațional, atunci când vine vorba de bani. Dacă ați făcut unele greși în primele zile ale anului, când Mercur a fost retrograd, acum este perioada potrivită pentru a le îndrepta. Acum puteți lua decizii financiare extrem de inspirate, cu singura condiție să nu vă grăbiți. Când e nevoie să semnați cu un contract sau să începeți un proiect, poate că primele rezultate nu sunt extraordinare, dar pe termen lung veți înregistra profit. Mercur aduce, de asemenea, idei inspirate de lucru și contribuie la îmbunătățirea relațiilor cu colegii de serviciu. Asta aduce o stare de spirit pozitivă la lucru și, prin urmare, o productivitate crescută.

9-20 aprilie: critici la locul de muncă

În aceste zile, aveți prin preajmă, la serviciu, mulți oameni negativiști, pesimiști, gata oricând să caute nod în papură și să critice. Cu Mercur retrograd în casa a 6-a, mulți angajați Săgetător vor avea de a face cu un șef cicălitor, cu mult stres și critici venite pe nedrept. În astfel de situații, e bine să îi arătați șefului că aceste critici vă rănesc și nu ajută la îmbunătățirea situației, însă încercați să nu contraatacați tot prin critici, deoarece un conflict acum nun v-ar fi de folos!

Pe de altă parte, e de așteptat ca tranzitul lui Mercur retrograd prin casa serviciului să vă afecteze și capacitatea de lucru, în special dacă îndepliniți o muncă fizică. Obosiți mai repede decât de obicei și e bine să țineți cont de aceste semnale ale propriului organism. Dacă vreți să vă recăpătați energia, dormiți măcar 7 ore în fiecare noapte, mâncați sănătos și faceți și ceva sport! Nu e greu, dar ajută enorm la menținerea sănătății.

17 mai-6 iunie: detalii și muncă de rutină

În această perioadă în care același Mercur tranzitează în mers direct casa a șasea, Săgetătorii încep să fie tot mai eficienți și mai inspirați, la locul de muncă. pe parcursul acestor trei săptămâni, angajații Săgetător rezolvă sarcinile cu mai mare ușurință și reușesc să își păstreze concentrarea pe mai mult timp. Sunt foarte atenți la detalii și au o memorie de invidiat, amintindu-și amănunte pe care toți ceilalți le uitaseră. Capătă, de asemenea, bunul obicei de a verifica de mai multe ori tot ceea ce au făcut, astfel încât nu rămâne loc de vreo greșeală.

Toate acestea sunt vești bune în special pentru acei Săgetători cu joburi care presupun muncă de rutină, sarcini repetitive, hârțogărie. Pe de altă parte, creativitate poate să aibă de suferit, pe parcursul acestui tranzit. Nu acesta e intervalul de timp în care să scrieți un roman de succes sau să revoluționați arta fotografică. În schimb, mari succese cu contabilitatea sau cu cercetarea științifică.

12-31 august: atenție la imaginea publică!

Pentru a treia oară în acest an, Mercur retrogradează într-una din casele care au legătură cu munca, banii și profesia. De această dată, este vorba de casa a 10a-, casa carierei și imaginii pe care o avem în societate. Prin urmare, nu e tocmai vremea potrivită pentru o schimbare în carieră sau pentru a căuta un nou job (în schimb, e momentul potrivit pentru a mai încerca o dată să obțineți o slujbă pe care ați ratat-o în trecut).

Cel mai important este ca, pe parcursul acestui tranzit, să fiți foarte atent la tot ceea ce vă poate afecta imaginea: o replică rostită la momentul nepotrivit, haine purtate fără a ține cont de ocazie, bârfe etc. Dacă vreți ca ceilalți să vă admire, trebuie să începeți prin a vă îngriji, pornind de la aspectul fizic și de la stilul vestimentar și continuând cu abilitățile de comunicare. Oamenii de valoare admiră, de asemenea, autenticitatea, astfel încât e preferabil să nu vă dați altceva decât sunteți și să vorbiți puțin, lăsând mai mult loc pentru fapte – nu vorbiți despre propriile intenții sau păreri, ci puneți-le în practică! În schimb, dacă nu veți ține cont de propria imagine, puteți ajunge subiect de bârfă și chiar ținta ironiilor.

10-30 septembrie: gândiți la scară mare

Dacă ați făcut unele greșeli în a doua jumătate a lunii august, acum este momentul potrivit pentru a le repara. De exemplu, puteți să puneți capăt bârfelor sau să corectați o impresie greșită lăsată atunci. Cu Mercur în tranzit direct prin casa a 10-a, septembrie este o lună excelentă pentru a progresa în carieră, pentru a face planuri și strategii pe termen lung. Dacă în mai-iunie punctul dumneavoastră foarte erau detaliile, acum aveți o viziune foarte cuprinzătoare, înțelegeți foarte bine imaginea de ansamblu.

Tot acum , puteți construi o relație cu un șef sau o altă persoană ce va avea, pe viitor, un rol important în evoluția dumneavoastră profesională. Relațiile cu colegii de muncă se îmbunătățesc considerabil, la fel și cele cu șefii sau, după caz, cu angajații sau subordonații. Sunteți tot mai apreciat la locul de muncă și poate că acesta e cel mai bun moment să obțineți o promovare.

20 decembrie: Regândiți propria situație financiară

Saturn intră în casa a 2-a și va face necesare schimbări majore, în ceea ce privește munca și atitudinea față de bani. Aceste schimbări sunt resimțite inițial neplăcut, astfel că, în următorii aproape trei ani, succesul financiar nu va veni foarte ușor, banii nu vor cădea din cer, ci doar în urma unei munci susținute și a unor decizii cu grijă calculate. Apoi, aceste eforturi vor da roade bune pe termen lung, însă această discuție depășește deja anul 2017. Vom vorbi mai multe anul următor, dar până atunci redăm un fragment din Biblie, în care, în urma unui vis prevestitor și a descifrării lui, aflăm care e atitudinea potrivită, înaintea unor ani cu încercări mai grele:

„Atunci a trimis Faraon să cheme pe Iosif. Şi scoţându-l îndată din temniţă, l-au tuns, i-au primenit hainele şi a venit la Faraon. Iar Faraon a zis către Iosif: "Am visat un vis şi n-are cine mi-l tâlcui. Am auzit însă zicându-se despre tine că, de auzi un vis, îl tâlcuieşti".

Iosif însă răspunzând, a zis către Faraon: "Nu eu, ci Dumnezeu va da răspuns pentru liniştirea lui Faraon".

A grăit apoi Faraon lui Iosif şi a zis: "Am visat că parcă stăteam pe malul râului. Şi iată au ieşit din râu şapte vaci grase la trup şi frumoase la chip şi păşteau pe mal. Şi după ele au ieşit alte şapte vaci rele şi urâte la chip şi slabe la trup, cum eu n-am văzut asemenea în toată ţara Egiptului; și vacile urâte şi slabe au mâncat pe cele şapte vaci grase şi frumoase. Şi au intrat cele grase în pântecele lor şi nu se cunoştea că au intrat ele în pântecele acestora, căci acestea erau tot urâte la chip, ca şi mai înainte. Apoi, deşteptându-mă, am adormit iar. Şi am visat iar un vis că dintr-o tulpină au ieşit şapte spice pline şi frumoase. Şi după ele au ieşit alte şapte spice slabe, seci şi pălite de vântul de răsărit; și cele şapte spice seci şi pălite au mâncat pe cele şapte spice frumoase şi pline. Am povestit acestea magilor, dar nimeni nu mi le-a tâlcuit".

Atunci a zis Iosif către Faraon: "Visul lui Faraon este unul: Dumnezeu a vestit lui Faraon cele ce voieşte să facă. Cele şapte vaci frumoase înseamnă şapte ani; cele şapte spice frumoase înseamnă şapte ani; visul lui Faraon este unul. Cele şapte vaci urâte şi slabe, care au ieşit după ele, înseamnă şapte ani; de asemenea şi cele şapte spice, seci şi pălite de vântul de răsărit, înseamnă şapte ani. Vor fi şapte ani de foamete. Iată pentru ce am spus eu lui Faraon că Dumnezeu a arătat lui cele ce voieşte să facă. Iată, vin şapte ani de belşug mare în tot pământul Egiptului. După ei vor veni şapte ani de foamete şi se va uita tot belşugul acela în pământul Egiptului şi foametea va secătui toată tara. Şi belşugul de altădată nu se va mai simţi în ţară, după foametea care va urma, că va fi foarte grea.        Iar că visul s-a arătat de două ori lui Faraon, aceasta înseamnă că lucrul este hotărât de Dumnezeu şi că El se grăbeşte să-l plinească. Şi acum să aleagă Faraon un bărbat priceput şi înţelept şi să-l pună peste pământul Egiptului. Să poruncească dar Faraon să se pună supraveghetori peste ţară, ca să adune în cei şapte ani de belşug a cincea parte din toate roadele pământului Egiptului. Să strângă aceia toată pâinea de prisos în aceşti ani buni ce vin şi s-o adune în cetăţile pâinii, sub mâna lui Faraon, şi să o păstreze spre hrană; hrana aceasta va fi de rezervă în ţară pentru cei şapte ani de foamete, care vor urma în ţara Egiptului, ca să nu piară ţara de foame".

Aceasta a plăcut lui Faraon şi tuturor dregătorilor lui. Şi a zis Faraon către toţi dregătorii săi: "Am mai putea găsi, oare, un om, ca el, în care să fie duhul lui Dumnezeu?" Apoi a zis Faraon către Iosif: "De vreme ce Dumnezeu ţi-a descoperit toate acestea, nu se află om mai înţelept şi mai priceput decât tine. Să fii dar tu peste casa mea. De cuvântul tău se va povăţui tot poporul meu şi numai prin tronul meu voi fi mai mare decât tine!".

Apoi Faraon a zis lui Iosif: "Iată, eu te pun astăzi peste tot pământul Egiptului!" Şi şi-a scos Faraon inelul din degetul său şi l-a pus în degetul lui Iosif, l-a îmbrăcat cu haină de vison şi i-a pus lanţ de aur împrejurul gâtului lui. Apoi a poruncit să fie purtat în a doua trăsură a sa şi să strige înaintea lui: "Cădeţi în genunchi!" Şi aşa a fost Iosif pus peste tot pământul Egiptului. […]

Şi a rodit pământul în cei şapte ani de belşug câte un pumn dintr-un grăunte. Şi a adunat Iosif în cei şapte ani, care au fost cu belşug în ţara Egiptului, toată pâinea de prisos şi a pus pâinea prin cetăţi; în fiecare cetate a strâns pâinea din ţinuturile dimprejurul ei.          Astfel a strâns Iosif grâu mult foarte, ca nisipul mării, încât nici seamă nu se mai ţinea, căci nu se mai putea socoti. […]

Iar după ce au trecut cei şapte ani de belşug, care au fost în ţara Egiptului, au venit cei şapte ani de foamete, după cum spusese Iosif. Atunci s-a făcut foamete în tot pământul, dar în toată ţara Egiptului era pâine.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop