loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3013 ori.
Horoscop Săgetător 2018: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2018 pentru Săgetător, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte care vor influența această zodie. Cu Saturn tranzitând casa a 2-a, lucrurile se pot complica pe plan financiar, mai ales la începutul acestui tranzit de lungă durată. Însă există și vești bune. De exemplu, Marte în casa a 2-a îi ajută pe Săgetători să ia inițiativa mai des la locul de muncă, în timp ce Venus în casa a 10-a îi face mai fermecători, în public.

Din 20 decembrie 2017: Saturn intră în casa a 2-a – insecuritate financiară 

La sfârșitul lui 2017, Saturn intră în casa a 2-a, casa astrologică a muncii, a banilor și proprietăților. Cu planeta restricțiilor și a limitărilor în această casă, lucrurile se pot complica pe plan financiar, pentru Săgetător. Câștigurile nu vor fi tocmai la nivelul dorit, deoarece Saturn dorește ca nativii să muncească din greu și să își regândească situația financiară. În anul anterior, spuneam că Săgetătorul ar fi trebuit să aibă atitudinea Faraonului din Biblie, pregătit de Iosif, prin interpretarea unui vis, pentru greutățile ce aveau să vină. Pentru Săgetătorul, începutul acestui tranzit reprezintă cea mai dificilă perioadă, în care e probabil să apară insecuritate financiară. Acum, e important să nu intrați în panică, ci să luați măsuri concrete, să creați un plan financiar pe termen lung, ce poate crea stabilitate.

horoscop 2018 sagetator

17 martie-16 mai: Marte în casa a 2-a – Luați inițiativa! 

Planeta puterii în casa muncii, a valorilor, achizițiilor și banilor îi oferă Săgetătorului mai multă îndrăzneală la serviciu și în afaceri. Nativii acționează pentru a-și îmbunătăți situația financiară și valoarea personală, de exemplu merg să ceară o creștere de salariu. Săgetătorii pot lua inițiativa de mai multe ori la locul de muncă: pun întrebări, vine cu sugestii de îmbunătățire a situației, își susțin cu capul sus convingerile și punctele de vedere. Și – de multe ori cel mai greu lucru – au puterea de a spune nu. Această din urmă abilitate e importantă mai ales pentru managerii și patronii Săgetător, atunci când primesc o cerere care nu se potrivește cu obiectivele lor. Nu e dificil să spui nu, cu condiția să o faci corect, pe cât posibil fără să rănești pe nimeni. Există câteva fraze standard, care diminuează brutalitatea refuzului: „În acest moment nu este posibil, dar mulțumesc pentru întrebare!“, „Îmi pare răi, dar nu voi avea timp să…“, „Apreciez că v-ați gândit la mine, dar…“.

17 aprilie-6 septembrie: Saturn retrograd în casa a 2-a – învățați să economisiți 

Aceasta e cea mai dificilă perioadă pentru finanțele Săgetătorului, în 2018. Cu Saturn retrograd în casa banilor, între 17 aprilie și 6 septembrie e preferabil să nu luați decizii importante și să nu faceți schimbări ce v-ar putea afecta finanțele. Nu e o perioadă favorabilă pentru a semna contracte, pentru a cere vreo mărire de salariu sau pentru a face investiții majore. Lăsați-le pe toate acestea pe toamnă! În schimb, Saturn retrograd vă aduce tot felul de sarcini dificile, pentru a căror realizare trebuie să dați tot ce aveți mai bun. Există și o parte bună a acestui tranzit: acum, aveți șansa de a învăța cum să faceți economii. Mult mai conștienți de fiecare bănuț care le trece prin mână, Săgetătorii vor evita să acumuleze noi datorii, vor reduce cheltuielile și vor scăpa și de viciile sau obiceiurile mai costisitoare. Așa că vor avea de unde să pună deoparte.

Din 15 mai: Uranus direct în casa a 6-a – se schimbă rutina zilnică 

Uranus intră în Taur, semn pe care îl va tranzita în următorii opt ani (cu doar două scurte întreruperi, între 6 noiembrie 2018 și 6 martie 2019 și între 7 iulie și 8 noiembrie 2025), Uranus este o planetă imprevizibilă, revoluționară, iar tranzitul său prin casa a 6-a va aduce schimbări în viața de zi cu zi a Săgetătorilor. Se schimbă responsabilitățile, se schimbă și atitudinea față de muncă. Unii Săgetători își vor schimba locul de muncă, vor începe să lucreze ca freelanceri sau în joburi cu un program neobișnuit. Devine foarte important să se bucure de libertate la serviciu, să își poată face propriul program, care să răspundă propriilor nevoi și obișnuințe, decât unor reguli impuse de o companie sau de un șef. Săgetătorul își reevaluează relațiile cu angajatorii, șefii și cu orice alte figuri autoritate, precum antrenori, profesori, maeștri. De exemplu, Săgetătorul nu va mai accepta șefi toxici, vor lupta pentru drepturile lor și se vor exprima fără nicio frică.

12-29 iunie: Mercur în casa a 8-a – noroc în afaceri 

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a învățării se află în casa a 8-a, casa astrologică a banilor și a resurselor comune cu alte persoane. În aceste condiții, Săgetătorul dobândește abilitatea de a folosi capitalul altor persoane pentru a câștiga bani. În iunie 2018, nativii trebuie să își încerce norocul, în afaceri. De asemenea, abilitățile de învățare ale Săgetătorului sunt mai mari în această perioadă, astfel că antreprenorii Săgetător pot acum să dobândească o deplină înțelegere a propriei afaceri, a concurenței și angajaților, pot să își dea seama care sunt cele mai bune mode de a-și vinde produsele sau serviciile. Și, fiind atât de bine informat, Săgetătorul poate dobândi succesul în afaceri mai repede decât s-ar fi așteptat oricine altcineva.

10 iulie-6 august: Venus în casa a 10-a – angajatul lunii 

În aceste săptămâni, cu Venus străbătând casa a 10-a, casa astrologică a carierei și a statutului social, bărbații și femeile Săgetător sunt plini de farmec și câștigă aprecierea celor cu care comunică. Se simt apreciați inclusiv la serviciu, meritele fiindu-le recunoscute până și de cei mai încăpățânați șefi. Astfel, vorbim despre o perioadă potrivită pentru a vorbi în public, pentru a participa la diferite ședințe sau chiar la interviuri de angajare. Săgetătorii se vor prezenta în cea mai bună formă, fiind atenți la toate amănuntele, inclusiv la cele vestimentare, astfel încât să facă o bună impresie. În plus, Venus aduce mai mult entuziasm și pozitivism, astfel că vor avea capacitatea de a vedea latura plăcută a oricărei situații.

13-27 august: Marte retrograd în casa a 2-a – Evitați cheltuielile negândite

Marte retrograd în casa a 2-a aduce riscul de a face mari cheltuieli, care nu sunt deloc necesare. Mai ales că există multe trucuri pe care marile magazine le folosesc, pentru a-și face clienții să scoată mai mulți bani din buzunar. De exemplu, așează alături mai multe produse din aceeași categorie, dar la prețuri diferite. Automat, vrei crede că e avantajos să cumperi produsul mai ieftin. De fapt, acesta are doar prețul normal pentru valoarea sa, iar comparația de preț cu un produs mai performant nu se justifică în nici un fel. Astfel, deși pare că economisești bani, lucrurile nu stau chiar așa. Paco Underhill, care a scris o carte despre cumpărături, spune: „cum intri pe ușă, miroasă a pâine coaptă și a pui prăjit, în zona cu delicatese, deoarece se știe că mirosul îți activează glandele salivare. Și, când salivezi, ești un cumpărător mai puțin disciplinat“. Așadar, evitați capcanele și aveți grijă pe ce vă cheltuiți banii!

27 august-11 septembrie: Marte direct în casa a 2-a 

După perioada de retrogradare deschisă mai sus, Marte își reia mersul retrograd. Se repetă, astfel, aspectul astral descris pentru perioada 17 martie-16 mai. Aveți curajul să acționați sau să spuneți nu, în funcție de împrejurări, iar asta e una dintre principalele calități ale unui bun om de afaceri.

6 septembrie-31 decembrie: Saturn direct în casa a 2-a 

Am văzut că, pe durata retrogradării lui Saturn, Săgetătorii trebuiau să învețe să facă economii. Acum, vine vremea în care aceste economii trebuie folosite, investite. Deja am descris, pentru perioada de după 20 decembrie 2017, cum vă influențează Saturn. Acum, în ultimele patru luni ale lui 2018, deja am învățat o parte din lecțiile oferite de această planetă, știm să răspundem la provocări, astfel că situația financiară cunoaște o îmbunătățire, față de începutul anului. În următorii doi ani, vom evolua tot mai mult, în ceea ce privește stabilitatea și independența financiară.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop