loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 685 ori.
Horoscop Săgetător 2019: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2019 pentru Săgetător, în ceea ce privește banii și cariera, bazat pe cele mai importante aspecte și tranzite planetare. Mai parte din acest an, nu sunt mari deosebiri față de 2018. Saturn își continuă mersul prin casa a 2-a, astfel încât lucrurile nu sunt tocmai simple, pe plan financiar, mai ales când planeta este retrogradă (între 30 aprilie și 18 septembrie). Lucrurile se schimbă abia începând cu 2 decembrie, când Jupiter intră în casa a 2-a și aduce mai multă prosperitate și noroc de bani.

horoscop 2019 sagetator

1 ianuarie-30 aprilie: Saturn în casa a 2-a – planuri pe termen lung

Încă de la sfârșitul lui 2017, Saturn a intrat în casa a 2-a a Săgetătorului, casa astrologică a muncii, banilor și proprietăților. Prin urmare, e un tranzit cu care nativii se confruntă de mai mult timp. El anunță că se mai mențin unele complicații financiare și că succesul pe acest plan poate fi obținut doar cu efort și seriozitate, nu întâmplător.

Totuși, trebuie spus că, în al doilea an al tranzitului, lucrurile nu vor fi chiar la fel de complicate ca în primul. Săgetătorii au învățat deja unele lecții și au schimbat unele aspecte ale comportamentului legat de bani. În 2019, e foarte important să învețe să gândească lucrurile pe termen lung, să creeze un buget, să facă planuri. Atunci când luați decizii financiare importante, nu vă gândiți doar la prezent și la ziua de mâine, ci și la anul următor sau – chiar mai bine – la deceniul următor!

6 martie: Uranus reintră în casa a 6-a – originali, la serviciu

Anul trecut, Uranus a tranzitat de asemenea, pentru câteva luni, zodia Taurului. Acum însă, planeta intră mult mai decis în această zodie, unde va petrece mai bine de șapte ani, până pe 26 aprilie 2026. Uranus este o planetă revoluționară, astfel că, pe durata acestui tranzit, Săgetătorii vor simți nevoia să facă unele schimbări, în ceea ce privește activitatea lor de zi cu zi. Atitudinea față de muncă se schimbă, iar responsabilitățile se schimbă și ele. Unii Săgetători își găsesc o nouă slujbă, alții încep să lucreze pe cont propriu, pentru a scăpa de șefi și de reguli, iar unii vor ajunge să lucreze într-un mediu de lucru mai neconvențional. Devine foarte important, pentru toți nativii, să aibă mai multă libertate la locul de muncă, să își decidă singuri programul și ritmul de lucru. sunt reevaluate relațiile cu patronii, cu șefii, cu antrenorii sau cu orice alte figuri autoritare. De exemplu, cei care au avut parte în trecut de probleme cu un șef prea dur nu vor mai răbda, ci vor vorbi deschis împotriva acestuia sau chiar își vor convinge colegii să organizeze o adevărată revoltă.

30 aprilie-18 septembrie: Saturn retrograd în casa a 2-a – reducerea cheltuielilor

Aceasta e cea mai dificilă și cea mai riscantă perioadă pentru finanțele Săgetătorului, în 2019. Între 30 aprilie și 18 septembrie, încercați să nu luați decizii importante și să nu faceți schimbări majore, care să vă afecteze finanțele! Nu e momentul potrivit pentru a semna un contract, pentru a cere o creștere de salariu, pentru a face investiții majore sau a cumpăra ceva scump. Lăsați toate astea pe mai târziu!

În loc de asta, Saturn retrograd în casa a 2-a insistă că ar trebui să vă dezvoltați abilitatea de a strânge bani, în primul rând prin reducerea cheltuielilor. Renunțați la hobby-urile prea scumpe, nu mai aruncați cu banii pe lucruri de care nu aveți nevoie și veți vedea că, încetul cu încetul, veți avea ce să puneți deoparte. Următorul pas va fi să investiți banii acumulați într-un mod cât mai profitabil.

18 septembrie-31 decembrie: Saturn din nou direct în casa a 2-a

Am spus, în lunile cu Saturn retrograd, că pasul următor, pentru Săgetători, trebuie să fie realizarea unor investiții cât mai profitabile. Ei bine, acum e vremea potrivită pentru a face acest lucru. În ultimele luni ale lui 2019, e de așteptat ca situația financiară a Săgetătorilor să fie mai bună decât la începutul anului, atât pentru că au înțeles unele din lecțiile oferite de planetă, cât și datorită sprijinului pe care Jupiter îl oferă, de la începutul lunii decembrie. Și lucrurile vor continua să se îmbunătățească și anul viitor.

2 decembrie: Jupiter intră în casa a 2-a – mai mulți bani

Jupiter a fost considerat, încă din antichitate, o planetă benefică, fiind asociată cu ideile de creștere, prosperitate, evoluție și noroc. Jupiter este guvernatorul tradițional al Săgetătorului și îi ajută mereu pe nativi să crească și să evolueze în aria pe care o tranzitează. Între 3 decembrie 2019 și 19 decembrie 2020, planeta se va afla în casa a 2-a a Săgetătorului, casa astrologică a banilor, proprietăților și achizițiilor. Aici, planeta va crește productivitatea și profiturile, pentru aproape treisprezece luni. Oportunitățile de a câștiga mai mulți bani se ivesc din diferite direcții și nativii cu siguranță vor ști fie cum să obțină o creștere a salariului, fie cum să aibă mai multe vânzări. Oricum, sfârșitul lui 2019 și mare parte a anului viitor se anunță profitabile.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop