Horoscop Scorpion 2017 – bani, profesie, carieră | astrologie, previziuni
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6679 ori.
Horoscop Scorpion 2017 – bani, profesie, carieră

2017 nu este un an ușor pentru Scorpion, din punct de vedere financiar. Este al treilea an consecutiv pe parcursul căruia Saturn tranzitează casa a doua, silindu-l pe Scorpion să muncească din greu pentru fiecare bănuț. Lucrurile pot deveni chiar și mai complicate între 5 aprilie și 25 august, când Saturn se află în mers retrograd. Totuși, data de 21 august poate fi una importantă pentru Scorpioni: acum, ei vor avea șansa de a străluci pe plan profesional, de a-și vedea recunoscute meritele și eforturile. Lucrurile se schimbă radical începând cu data de 20 decembrie, când Saturn părăsește casa a 2-a, iar nativii vor fi în sfârșit răsplătiți pentru toate eforturile făcute în ultimii ani. mai jos, voi descrie cele mai importante tranzite planetare și influențe astrale care îi vor influența pe Scorpioni, din punct de vedere financiar și profesional, în 2017.

1 ianuarie-5 aprilie: munciți din greu

Saturn a intrat în Săgetător la sfârșitul anului 2014 și, de atunci, influențează casa a 2-a a Scorpionului, făcându-i pe nativi să se simtă nesiguri din punct de vedere financiar și să se plângă de faptul că primesc prea puțini bani, raportat la munca pe care o desfășoară. În primele luni ale lui 2017, nimic fundamental nu se schimbă. Saturn în casa astrologică a proprietăților și a banilor câștigați prin muncă vrea ca Scorpionii să își pună finanțele în ordine, să învețe cum trebuie să ai grijă de o proprietate, precum și ce muncă li se potrivește. Iar aceste lecții se învață cu greu, Scorpionii trebuind să facă în continuare eforturi serioase pentru a atinge independența financiară.

Nativii vor investi multă energie în proiecte pe termen lung, constanța fiind cea mai necesară și cea mai apreciată calitate, în acest context. Scorpionul va reuși să strângă mai mulți bani numai prin intermediul unor astfel de proiecte pe termen lung și, chiar și astfel, va trebuie să aștepte până la sfârșitul acestui an pentru ca rezultatele să devină vizibile.

5 aprilie-25 august: evitați investițiile, faceți economii!

Aceasta este cea mai dificilă și cea mai riscantă perioadă pentru Scorpion, din punct de vedere financiar, în 2017. Între 5 aprilie și 25 august, cât timp Saturn este retrograd, încercați să nu luați nicio decizie majoră în ceea ce privește banii și proprietățile! Nu este perioada potrivită pentru a semna un contract, nici pentru a cere o mărire de salariu, pentru a face investiții majore sau pentru a vă cumpăra lucruri foarte scumpe. În loc de asta, Saturn retrograd în casa a 2-a insistă în continuare asupra faptului că nativii Scorpion trebuie să își dezvolte, prin muncă grea, capacitatea de a acumula resurse financiare importante și abilitatea de a le administra pe termen lung.

Pe de altă parte, partea bună a acestei influențe constă în faptul că Saturn îi poate ajuta pe Scorpioni să învețe cum se economisesc bani. Ghidați de Saturn, nativii vor evita acumularea de noi datorii, vor reduce cheltuielile și chiar vor renunța la unele obiceiuri și hobbyuri costisitoare. Pasul următor va fi o cheltuire mult mai inteligentă a banilor, precum și punerea deoparte, în mod constant, a unei sume la început mici, apoi tot mai consistente.

2 august-31 decembrie: metode de lucru originale

Cu Uranus retrograd în casa a 6-a, Scorpionul va prefera să muncească singur, în ultimele cinci luni ale lui 2016. Asta se întâmplă deoarece ei vor lucra folosind metode mai degrabă neconvenționale. Acest stil de lucru va da rezultate foarte bune, însă e greu să fie acceptat sau imitat de către altcineva. Oricât vor încerca Scorpionii să demonstreze că metodele lor sunt eficiente și aducătoare de succes, tot vor exista persoane care vor prefera să păstreze vechiul stil de lucru, refuzând orice schimbare. Prin urmare, lucrați cum considerați de cuviință, dar nu încercați să îi convingeți și pe alții să vă imite, deoarece nu riscați altceva decât conflicte! Cu Uranus retrograd, reformele nu vor fi acceptate cu ușurință. Același tranzit aduce și un risc sporit de accidente de lucru. Așadar, aveți grijă și păstrați-vă concentrarea!

21 august: Lăsați oamenii să vă cunoască!

Cu Luna nouă în casa a 10-a, este momentul potrivit pentru a dezvolta un nou plan de afaceri sau pentru a stabili noi obiective în carieră. Această Lună nouă are loc în semnul de foc al Leului, astfel că Scorpionul simte o puternică nevoie de a străluci în carieră, de a-și vedea recunoscute meritele și realizările. Este, prin urmare, ziua potrivită pentru a demara un proiect de anvergură, pentru a stabili o întâlnire de afaceri sau pentru a participa la un eveniment monden, unde veți avea ocazia de a cunoaște persoane care, în viitor, vă vor fi de folos pe plan profesional. E bine să vă puneți în lumină calitățile și, de asemenea, să vorbiți pe larg despre ceea ce aveți de gând să realizați în viitor. Așadar, nu e ziua potrivită pentru a fi modest.

25 august-20 decembrie: ați învățat lecțiile lui Saturn

Pentru a doua oară în acest an și pentru a șasea oară în ultimii trei ani, Saturn tranzitează casa a 2-a, în mers direct. Banii continuă să sosească doar după eforturi susținute, însă Scorpionii s-au obișnuit și au un randament mult superior celui din urmă cu câțiva ani. vestea cea mai bună e faptul că acesta e și ultimul tranzit al lui Saturn prin casa a 2-a, acolo unde planeta nu mai reveni decât în 2044. Așadar, lucrurile se vor îmbunătăți considerabil, pe plan financiar tocmai datorită faptului că acum v-a fost greu și v-ați însușit lecțiile severului Saturn.

3-22 decembrie: evaluați propria situație financiară

Cu Mercur în mers retrograd prin casa a 2-a, e perioada potrivită pentru a face un bilanț financiar al acestui an, pentru a calcula intrările și ieșirile, câștigurile și pierderile. Vă considerați sănătos din punct de vedere financiar? Câștigați suficient? Sunteți mulțumit cu modul în care câștigați banii? Îi cheltuiți într-un mod inteligent? Puteți pune deoparte câte ceva în fiecare lună? Cât de mult? Deocamdată, important este doar să vă gândiți la toate aceste lucruri, să vă oferiți o temă de meditație. Nu e nevoie să găsiți acum și soluțiile pentru rezolvarea eventualelor probleme, ci important e tocmai să descoperiți problemele. Rezolvarea lor va veni odată cu revenirea lui Mercur în mers direct, pe 22 decembrie, și mai ales după ce scăpați de greutățile aduse de Saturn, pe 20 decembrie.

Începând cu 20 decembrie: ce-a fost greu a trecut

Odată cu intrarea lui Saturn în casa a 3-a (casa astrologică a comunicării, a educației timpurii, a călătoriilor la distanțe scurte și a mediului înconjurător), Scorpionul va trebui să își verifice și revizuiască relațiile cu tot ceea ce se află în jurul său: cum comunică, unde merge, ce a învățat și ce mai trebuie să învețe, de acum înainte. Însă marea veste este aceea că finanțele, munca și proprietățile scapă în sfârșit de presiunea cărora i-au fost supuse timp de trei ani. De acum înainte, banii vor fi câștigați mai ușor, iar Scorpionul începe să fie răsplătit pentru toate eforturile pe care le-a făcut între 2014 și 2017.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop