Horoscop Taur 2017: bani, carieră, afaceri | astrologie, previziuni
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7890 ori.
Horoscop Taur 2017: bani, carieră, afaceri

2017 nu este un an simplu pentru Taur, din punct de vedere financiar. Saturn se află în casa a 8-a aproape întregul an, de la 1 ianuarie până pe 20 decembrie, astfel că șansele ca Taurul să se îmbogățească din afaceri, moșteniri sau bani câștigați de persoanele apropiate sunt foarte mici. Până în ultimele zile ale anului, Saturn nu aduce altceva decât întârzieri, pe acest plan. Pe de altă parte, Jupiter în casa a 6-a, până pe data de 11 octombrie, îl face pe Taur un excelent angajat, capabil de eforturi susținute pe termen lung. Calitățile sale profesionale și seriozitatea cu care muncește la serviciu vor fi unanim apreciate. Vă prezentăm, în continuare, cele mai importante tranzite și aspecte astrale care îi vor influența pe nativii Taur, în 2017, din punct de vedere al banilor și profesiei.

1 ianuarie-6 februarie: Un angajat de excepție

În primele 37 de zile ale anului, Jupiter în casa a 6-a îl transformă pe Taur în angajatul ideal, mai apreciat decât oricare altul. Nativii Taur dau dovadă de multă seriozitate, șefii și colegii știu că se pot baza oricând pe ei, ceea ce contribuie și la dezvoltarea unor relații de prietenie, care le dublează pe cele profesionale.

În regatul animal, taurul a fost dintotdeauna un simbol al puterii și al virilității. În același mod, nativii Taur sunt capabili să muncească din greu, să facă eforturi susținute, datorită acestui tranzit jupiterian. În plus, casa a 6-a bine aspectată îi face atenți la detalii, la micile amănunte care de multe ori fac diferența. Astfel, cel mai bine de vor descurca acei Tauri cu slujbe care implică muncă de detaliu: contabili, ingineri, mecanici, critici de artă, bijutieri, ceasornicari etc.

1 ianuarie-5 aprilie: Cheltuiți banii cu mai multă grijă!

Să ai așteptări prea mari duce, de cele mai multe ori, la descurajare. Pe durata acestui tranzit al lui Saturn prin casa a 8-a, este esențial să vă fixați obiective financiare realiste, relativ ușor de atins. De asemenea, acum e momentul să vă faceți un buget în adevăratul înțeles al cuvântului, urmărind cu atenție sursele de venit, dar și cheltuielile. Taurul trebuie să știe câți bani câștigă (care este venitul lunar regulat), cât are (eventuale economii, investiții, proprietăți) și cât datorează (toate plățile lunare, începând cu facturile și ratele). Apoi, în funcție de rezultatele acestei conștientizări, va trebui fie să sporească veniturile, fie să reducă fin cheltuieli.

Cuvintele cheie sunt „disciplină“ și „perseverență“. Iată și un citat foarte potrivit pentru tranzitul lui Saturn prin casa a 8-a: „pentru a obține ceea ce numai 1% din populația lumii deține (independența financiară), trebuie să fii dispus să faci ceea ce numai 1% îndrăznește să facă: muncă din greu și perseverență de cel mai înalt grad“ (Manoj Arora).

20 ianuarie-18 februarie: Dați ordine, dacă nu vă place să primiți!

Soarele tranzitează casa profesiei, oferindu-vă șansa unui început favorabil de an, din punct de vedere al carierei. Pe parcursul acestor patru săptămâni, Taurul va avea prin preajmă mai mulți șefi, profesori, părinți, maeștri sau orice alt tip de persoane cu autoritate și statut social care impune. Și va reuși să dezvolte relații pozitive cu toți aceștia, care ajung să îi aprecieze talentele și dedicarea.

În plus, obișnuindu-se să se afle frecvent în compania unor oameni obișnuiți să comande, Taurul începe să își dezvolte, la rândul său, calități de lider. Este vorba de încredere în sine, hotărâre, atitudine pozitivă, creativitate și, bineînțeles, abilități de comunicare. Prin urmare, acest tranzit îl aduce pe Taur mai aproape de îndeplinirea obiectivelor sale în carieră, mai aproape de obținerea unei avansări pe plan profesional. Astfel, devenind el însuși un lider, nu va mai fi nevoit să execute ordinele altora.

6 februarie-9 iunie: Vă dați seama cât de mult mai aveți de învățat

Planeta Jupiter este asociată cu creșterea, dezvoltarea, expansiunea și norocul. Jupiter ne ajută să identificăm și să exploatăm diferitele oportunități. Însă, atunci când planeta se află în mers retrograd – așa cum stau lucrurile în aceste patru luni –, această energie a creșterii nu mai este orientată în exterior, ci în interior. Pe parcursul acestei perioade, ceea ce contează este creșterea interioară. Cu alte cuvinte, nu trebuie să îți propui să schimbi lumea, e suficient să te schimbi pe tine însuți. Și, abia apoi, rezultatele vor apărea și în exterior. Jurnalistul american Sydney J. Harris definea în felul următor diferența între un învingător și un pierzător: „învingătorul știe cât de mult mai are de învățat, chiar și atunci când ceilalți îl consideră un expert; pierzătorul vrea să fie considerat un expert înainte de a fi învățat suficient ca să-și dea seama ce puțin știe“.

Prin urmare, pe parcursul acestei retrogradări a lui Jupiter, Taurul trebuie să descopere modalități practice de a-și îmbunătăți cunoștințele și performanțele profesionale. Asta implică, de cele mai multe ori, părăsirea zonei de confort, iar rezultatele nu vor apărea peste noapte. Însă lupta interioară și eforturile de învățare făcute în această primăvară vor fi recompensate din plin la serviciu, în perioada iunie-octombrie, când planeta își va fi reluat mersul normal prin casa profesiei.

5 aprilie-26 august: N-are rost să jucați la loto

În această perioadă, munca din greu rămâne singura modalitate prin care persoanele născute sub semnul Taurului își pot câștiga banii. Cu siguranță, nu acesta e momentul potrivit pentru a merge la cazinou sau pentru a cumpăra bilete la loto, iar moștenirile rămân doar un vis fără acoperire în realitate. De fapt, există chir riscul ca, pe parcursul acestei perioade, mulți Tauri să ajungă să depindă, din punct de vedere financiar, de părinți, partener, prieteni sau rude mai bogate. Situația nu va fi deloc confortabilă, deoarece dependența financiară aduce cu sine numeroase probleme, începând cu lipsa de stimă față de propria persoană și cu stresul care poate afecta sănătatea. Tocmai de aceea, Taurul trebuie să găsească sau să creeze strategii pentru schimbarea în bine a propriei situații financiare.

9 iunie-11 octombrie: Din nou, excelenți la serviciu

Se manifestă din nou, de această dată pe un termen mai lung, de peste patru luni, influențele astrale favorabile din perioada 1 ianuarie-6 februarie.

25 august-20 decembrie: Cheltuieli reduse, muncă multă

La fel ca între 1 ianuarie, și 5 aprilie, Saturn tranzitează casa a 8-a, în mers direct. E nevoie de un control strict al încasărilor și cheltuielilor, de muncă susținută și pe termen lung. Succes!

3-22 decembrie: Nu exagerați cu cheltuielile de sărbători!

Pe parcursul acestui an, Saturn v-a oferit mai multe lecții financiare foarte bune. Probabil că, ghidat de o planetă atât de exigentă, ați făcut ceva economii și v-ați îmbunătățit situația financiară. Acum, aveți grijă să nu stricați totul prin cheltuieli fără măsură făcute în perioada sărbătorilor! În perioada 3-22 decembrie, cu Mercur retrograd în casa a 8-a, există un risc sporit de a lua decizii financiare greșite. Tocmai de aceea, e bine să vă amintiți că rudele și prietene vor continua să vă iubească și dacă nu le faceți chiar cele mai scumpe cadouri de Crăciun. Amintiți-bă o dată în plus de cuvintele esențiale – disciplină și perseverență – și stabiliți din timp bugetul pentru sărbători, vorbiți și cu celelalte persoane din familie despre costuri și cadouri și tăiați de pe listă tot ce nu e necesar. Numai astfel puteți dovedi că ați învățat ceva din tranzitul lui Saturn prin Săgetător (2015-2017), care se încheie chiar în aceste zile, pe 20 decembrie. Odată cu finalul său, lucrurile se vor îmbunătăți consideravl, pe plan financiar. Pentru cei care și-au făcut temele și au învățat lecția acestor ultimi trei ani.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop