loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7069 ori.
Horoscop Taur 2018: bani și profesie

Vă prezentăm cele mai importante tranzite și aspecte astrale care influențează Taurul din punct de vedere al banilor și profesiei, în 2018. Chiar la sfârșitul anului anterior, Saturn a părăsit casa a 8-a, astfel că dispare o mare presiune pe plan financiar, unde e de așteptat ca lucrurile să evolueze mult mai bine, comparativ cu ultimii trei ani. Jupiter aduce și el o veste bună și un ajutor suplimentar, începând cu data de 17 octombrie 2018, când dinamizează casa banilor și îi ajută pe Tauri să obțină sume importante din diferite colaborări, parteneriate de afaceri sau chiar moșteniri.

 

horoscop taur 2018

20 decembrie 2017: Saturn a părăsit casa a 8-a – ați scăpat de greu

Evenimentul astral care vă va influența cel mai mult pe parcursul lui 2018 a avut loc, de fapt, cu 11 zile înainte de începutul acestui an. Atunci, Saturn a intrat, pentru Tauri, în casa a 9-a, de unde încetează să îi mai influențeze finanțele, deoarece casa a 9-a e responsabilă cu domenii total diferite. Însă, din punct de vedere financiar, sfârșitul tranzitului saturnian prin casa a 8-a aduce o veste excelentă. În ultimii trei ani, prezența acestei planete severe și restrictive într-una din casele banilor le-a creat probleme serioase Taurilor, care a trebuit să muncească din greu pentru fiecare bănuț câștigat. Cu siguranță, nu a fost o perioadă în care să câștige la loto sau să primească vreo moștenire. De acum înainte, lucrurile se schimbă în bine. Scăpați de presiunea constantă adusă de Saturn, Taurii găsesc metode ingenioase de a face ca banii altor oameni să se îndrepte spre buzunarele și conturile lor. Undă verde, așadar, pentru implicarea tot mai hotărâtă în afaceri!

 

Din 15 mai 2018 (până pe 26 aprilie 2026): Uranus în Taur – mai multe idei originale

Uranus este o planetă lentă, fiecare tranzit al său printr-o zodie durând 7-8 ani. la fel vor sta lucrurile și cu tranzitul în Taur, care debutează p 15 mai 2018 și se încheie în aprilie 2026. În astrologie, Uranus este o planetă a surprizelor, a revoluțiilor și invențiilor, a ideilor noi, spectaculoase și originale. De asemenea, planeta guvernează societățile, cluburile și orice grupuri bazate pe idealuri comune. Atunci când Uranus tranzitează casa 1 – cum vor sta lucrurile pentru Tauri în următorii aproape 8 ani –, oamenii devin tot mai dispuși să își asume riscuri personale și să se comporte altfel decât se așteaptă persoanele din jur. Taurul va veni cu idei noi inclusiv pe plan profesional. Tocmai de aceea, e important să învețe cum să prezinte o idee nouă, pentru a reduce riscul de respingere a acesteia. E important să spui clar și concis despre ce e vorba, astfel încât chiar și mințile mai încete să priceapă rapid. De asemenea, nu trebuie să vă concentrați pe teorie, ci pe detaliile practice ale ideii: această e bună pentru că ne va ajuta să… Astfel, veți face ca inovațiile dumneavoastră să fie acceptate.

 

13 iunie: Luna nouă în casa a 2-a – sunteți mulțumit de câștigurile actuale?

În această zi, cu Luna nouă în casa muncii și a banilor obținuți prin muncă, sunt mai multe întrebări la care trebuie să găsiți un răspuns cât mai sincer: vă ajung banii pe care-i câștigați? Puteți câștiga mai mulți bani? Dacă da, cum? E important să judecați aceste lucruri realist, concret, ținând cont de situația prezentă, nu în funcție de dorințe și așteptări. De exemplu, dacă nu ai datorii ci, dimpotrivă, îți permiți să pui bani de-o parte pentru un fond de urgență, e un semn că te descurci bine. Dacă, dimpotrivă, la salariu trebuie să alegi ce facturi îți permiți să plătești, ai o problemă serioasă. La fel stau lucrurile dacă nu te poți descurca atunci când apar cheltuieli neprevăzute. Gândește-te la aceste lucruri și apoi răspunde la întrebarea dacă ai sau nu suficienți bani. Dacă răspunsul e afirmativ, bucură-te! Dacă lucrurile nu stau bine, caută o soluție pe care să o pui în practică rapid! Poate trebuie să mai reduci din cheltuieli. Sau poate soluția e schimbarea jobului: de ce să alegi o slujbă stabilă, dacă nu îți aduce bani suficienți? Asta nu înseamnă decât o stabilitate a crizei. Ia măsuri!

 

9 noiembrie-31 decembrie: Jupiter în casa a 8-a – dezvoltare financiară

Jupiter, planetă a creșterii, a dezvoltării și a expansiunii, tranzitează casa a 8-a a Taurului – una dintre casele astrologice legate de bani și finanțe. Aici, Jupiter poate aduce beneficii financiare însemnate obținute în primul rând de la sau prin intermediul altor persoane. Taurii încep să beneficieze de resurse însemnate provenite de la părinți sau alți membri ai familiei, de la soț sau soție, de la colaboratori de afaceri și diferite instituții financiare. E o perioadă în care puteți primi cadouri valoroase și nu e exclusă nici o moștenire consistentă. De asemenea, venitul partenerului de viață poate să crească în mod considerabil. Această perioadă este, de asemenea, potrivită pentru a vă încerca norocul în afaceri. Nu contează dacă e vorba de un mic PFA, de o afacere de familie sau de participarea la o firmă mai mare. Important este să vă îndreptați atenția în această direcție, să dedicați timp și energie afacerilor, să cunoașteți bine domeniul în care activați. Jupiter vă va ajuta să găsiți partenerii potriviți, iar acțiunile făcute în această perioadă pot asigura dezvoltarea pe termen lung a unei afaceri de succes, aducătoare de real profit.

 

17 noiembrie-2 decembrie: Mercur retrograd în casa a 8-a – două săptămâni dificile

Acest tranzit retrograd al lui Mercur prin casa a 8-a reprezintă singura umbră aruncată de astre, în 2018, asupra finanțelor Taurului. Între 17 noiembrie și 2 decembrie, chiar și pentru Jupiter – amintit mai sus – va fi mai greu să le ofere Taurilor susținerea sa totală. Cele două săptămâni vor fi dificile îndeosebi pentru acei Tauri care se bazează în mare măsură pe resursele altor persoane, nu pe banii proprii. Cei pe care se bazau până acum ori se vor confrunta ei înșiși cu ceva probleme, ori vor fi în continuare prosperi, dar își vor reevalua relația cu Taurul, căruia nu îi vor mai oferi susținerea cu care se obișnuise. Cum să faceți față acestei situații? Pe cât posibil, punând ceva deoparte încă dinainte de retrogradarea lui Mercur, astfel încât să se poată baza pe aceste rezerve, în momente mai grele. Sau luând măsuri pentru ca banii câștigați prin propriile forțe să reprezinte un procent mai important din totalul câștigurilor.

 

13 decembrie-5 ianuarie: Mercur direct în casa a 8-a – sărbători îmbelșugate

Dacă ați făcut totuși unele greșeli în cele două săptămâni de retrogradare a lui Mercur, acum e momentul potrivit pentru a le repara. De această dată, Mercur direct în casa a 8-a susține energia benefică a lui Jupiter, aducând bani mulți și cadouri valoroase, la sfârșit de 2018, dar și în primele zile ale anului următor. A doua jumătate a lui decembrie este, totodată, perioada potrivită pentru negocieri de afaceri. Taurii pun întrebările potrivite, oferă despre sine doar informațiile care îi pun într-o lumină favorabilă și, în cele din urmă, găsesc soluții din care toată lumea are de câștigat.

 

Horoscop personalizat pentru 2018

 

  


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop