loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1638 ori.
Horoscop Taur 2019 – bani și profesie

 Vă prezentăm horoscopul pentru zodia Taur, pentru anul 2019, bazat pe cele mai importante tranzite astrale. De pe 1 ianuarie și până pe 2 decembrie 2019, Jupiter tranzitează casa a 8-a a Taurului, aducând prosperitate și ajutându-i pe cei născuți sub acest semn astral să s descurce foarte bine în afaceri. Feriți-vă însă de practici îndoielnice, aflate la limita legii sau a bunului simț, atunci când Jupiter retrogradează!

1 ianuarie-10 aprilie: Jupiter în casa a 8-a – prosperitate

Anul trecut, pe 8 noiembrie, Jupiter – planeta creșterii, a prosperității și a norocului – a intrat în casa a 8-a a Taurului, una din casele astrologice ale banilor și finanțelor. Aici, Jupiter aduce, în primul rând, câștiguri financiare importante provenite de la alte persoane: bani sau diferite alte resurse venire de la familie, de la partener sau din diferite colaborări, fie cu persoane, fie cu instituții financiare. Taurii pot primi unele cadouri scumpe, pot să moștenească unele proprietăți valoroase, por profita de pe urma creșterii veniturilor partenerului de viață.

Perioada este, de asemenea, excelentă pentru a deveni un om de afaceri plin de succes, indiferent de nivelul sau de tipul afacerii: un simplu PFA, o afacere de familie, un SRL sau o societate pe acțiuni. Influențe astrale că ajută să vă îmbogățiți cunoștințele necesare, să dezvoltați o relație cu adevărați profesioniști din domeniu, să găsiți cei mai buni parteneri de afaceri, să inovați. Aceste măsuri vor pune bazele unei dezvoltări semnificative.

 horoscop 2019 taur

6 martie: Uranus intră în Taur și casa a 1 – riscuri personale

Uranus a intrat pentru prima dată în Taur anul trecut, pe 15 mai. Dar, pe 6 noiembrie 2018, planeta a revenit în Berbec. De această dată, începând cu  martie 2019, Uranus intră pe termen mult mai lung în Taur, unde va rămâne până pe 7 iulie 2025. În astrologie, Uranus este asociat cu originalitatea, ideile noi și neconvenționale, descoperirile, invențiile și revoluțiile. Planeta guvernează, de asemenea, societățile, cluburile și orice tip de grupuri bazate pe idei progresiste. Atunci când Uranus tranzitează casa 1 – așa cum va fi cazul pentru Taur, în următorii 7 ani – e vremea potrivită pentru a-ți asuma mai multe riscuri personale și pentru a te comporta așa cum crezi tu de cuviință, nu în funcție de așteptările celor din jur. Iar asta va fi de folos inclusiv pentru găsirea propriei căi, în carieră.

10 aprilie-11 august: Jupiter retrograd în casa a 8-a – Evitați incorectitudinea în afaceri!

Cu Jupiter retrograd în casa a 8-a, Taurii simt un impuls atât de puternic de a se dezvolta pe plan financiar, încât există riscul să încerce acest lucru pe orice căi. Ei vor să fi mai bogați și sunt gata să facă tot ce e nevoie, pentru a pune mâna pe banii necesari. Aveți însă grijă! Poate că unele practici necinstite (sau, și mai grav, ilegale) vă pot ajuta pe termen scurt, dar pe termen lung vă ruinează reputația, atrag răzbunarea celor înșelați și, în final, vă pot aduce față în față cu justiția. Justiție care va continua să își facă datoria în România, indiferent de încercările contrare ale unui partid de mafioți, condus de un infractor cu mustață. Așadar, rezistați tentațiilor și rămâneți cinstiți!

Un alt sfat pentru Tauri: e bine ca, între 10 aprilie și 11 august, să nu cheltuiască bani pe care nu îi au și să nu facă împrumuturi. Pentru asta, așteptați venirea toamnei!

 

11 august-2 decembrie: Jupiter din nou direct în casa a 2-a – prosperi

Este același tranzit ca în primele trei luni ale anului (mai precis, cel manifestat până pe 10 aprilie). Undă verde pentru succes în afaceri și pentru a intra în posesia unor proprietăți valoroase.

 

4 octombrie-19 noiembrie: Marte în tranzit prin casa a 6-a – mai multă energie la serviciu

Casa a 6-a astrologică este casa sănătății, dar și a serviciului și a activităților noastre de zi cu zi. Cu Marte tranzitând această casă, Taurul va avea la dispoziție mai multă energie, pe care să o folosească la locul de muncă, între 4 octombrie și 19 noiembrie. Activitățile care implică muncă fizică sunt cele mai potrivite, dar chiar și Taurii care nu lucrează cu trupul, ci cu mintea se vor simți mai puternici și mai productivi. Câștigă și în rapiditate, precum și în spirit de competiție. Pe de altă parte, trebuie să învețe să aibă o atitudine mai bună atunci când sunt criticați.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop