Horoscop Vărsător 2017 | previziuni, astrologie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12512 ori.
Horoscop Vărsător 2017

În primăvara 2017 și mai ales pe parcursul lunii aprilie, Vărsătorul are un comportament haotic, pe plan financiar. Nativii simt nevoia de a cheltui mult, de a se răsfăța, de a-și cumpăra tot felul de lucruri scumpe, de la haine și parfumuri de firmă până la mâncare gourmet și bijuterii de valoare. Iar atunci când nu cumpără scump, Vărsătorii cumpără mult. Atât de mult, încât după câteva zile sau săptămâni vor arunca mare parte din ceea ce au cumpărat – lucru valabil îndeosebi pentru mâncare. Tocmai de aceea, una dintre lecțiile pe care Vărsătorul trebuie să le învețe în noul an este evitarea risipei.

Începând cu luna octombrie (și pentru o perioadă de aproximativ 12 luni), Vărsătorii vor beneficia din plin, pe plan profesional, de sprijinul lui Jupiter în casa a 10a, casa astrologică a profesiei și imaginii publice. Progresul în carieră devine o prioritate, nativii reușesc să dea tot ce au mai bun la locul de muncă și sunt aproape unanim apreciați. Fie în ultimele trei luni ale lui 2017, fie pe parcursul anului viitor vor fi și recompensați pe măsură pentru eforturile depuse. Ne referim la câștiguri superioare celor actuale, precum și la o posibilă avansare.

 

Pe plan amoros, intervalul iunie-august este cel mai dinamic. Acum, Vărsătorii au multă dragoste de oferit, dar și primesc pe măsură. Deschiși de felul lor și prietenoși cu toată lumea, au parte de tot mai mulți admiratori, iar unele vechi relații de amiciție se pot transforma acum în ceva mai mult și mai serios.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop