Horoscop Vărsător 2018: bani și profesie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5793 ori.
Horoscop Vărsător 2018: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2018 pentru Vărsător, bazat pe cele mai importante tranzite și aspecte care vor influența această zodie. Până pe data de 8 noiembrie, Jupiter în Scorpion și casa a 10-a îi va ajuta pe Vărsători să facă o bună impresie la lucru și să facă pași înainte în carieră. La începutul lunii decembrie, Mercur retrograd poate provoca neînțelegeri la locul de muncă și e important să rezolve conflictele din fașă, să nu le lase să escaladeze.

1 ianuarie-8 martie: Jupiter direct în casa a 10-a – recunoaștere profesională 

Jupiter, planeta creșterii, a prosperității și a dezvoltării, tranzitează casa a 10-a, casa astrologică a carierei și a imaginii publice. Datorită acestui fapt, Vărsătorii au parte de recunoaștere publică și de succes pe plan profesional, în primele luni ale lui 2018 și în prima săptămână din martie. Munca lor este apreciată, iar pe planul carierei se deschid tot mai multe uși – poate fi vorba de o promovare, de o nouă ofertă de job sau de o diplomă. Vărsătorii sunt mulțumiți de modul în care merg lucrurile la serviciu, acceptă provocările fără să protesteze și își stabilesc în mod constant noi obiective. Perioada este benefică îndeosebi pentru acei Vărsători care lucrează în domeniul relațiilor publice, al administrației, politici, artelor spectacolului sau presei.

 horoscop 2018 varsator

8 martie-10 iulie: Jupiter retrograd în casa a 10-a – dezvoltare personală 

În timpul acestor patru luni, nativii Vărsător trebuie să își îmbunătățească abilitățile profesionale, pentru a-și putea îndeplini proiectele și scopurile în carieră. Unii angajați Vărsător își dau seama că au nevoie să își completeze studiile, să învețe lucruri noi. Prin urmare, perioada cuprinsă între martie și iulie 2018 e potrivită pentru a urma ceva cursuri online, pentru a participa la conferințe și workshopuri, pentru a citi mai mult, astfel încât să știți totul sau aproape totul, din domeniul în care vreți să faceți performanță. Pe scurt, totul pentru dezvoltarea personală! Odată realizat acest lucru, veți putea apoi să stabiliți scopuri noi, mai îndrăznețe decât cele la care îndrăzniți să visați acum.

 

18 iunie-24 noiembrie: Neptun retrograd în casa a 2-a – atenție la înșelătorii! 

Neptun, o planetă asociată cu idealurile și cu imaginația, dar și cu iluzia și confuzia, se mișcă retrograd prin casa a doua a Vărsătorului. Există un risc major de a fi păcălit, astfel că e bine să fiți extrem de atent ce faceți cu banii și să evitați, pe durata verii și a toamnei, orice investiții sau afaceri riscante. Amintiți-vă să păstrați informațiile personale departe de vederea oricui, să țineți toate parolele, PIN-urile și documentele importante într-un loc cât mai sigur! Dacă aveți dubii cu referire la o propunere de afaceri, cereți sfaturi doar de la oameni în care aveți încredere! Și, dacă ați fost totuși păcălit, renunțați la idei de răzbunare și la încercarea de a vă face singur dreptate! Ceea ce trebuie să faceți este să anunțați Poliția.

10 iulie-8 noiembrie: Jupiter direct în casa a 2-a – Recunoaștere sporită a propriilor merite 

Pentru a doua oară în acest an, Jupiter tranzitează casa a 10-a, aducând succes pe plan profesională și o recunoaștere publică a propriilor merite și realizări. La fel ca în ianuarie sau februarie, există șansa unei măriri de salariu, a unei promovări, poate să apară o ofertă de serviciu extrem de tentantă sau un alt fel de răsplată. Aveți la dispoziție aproape patru luni, pentru a profita de acest tranzit astral favorabil.

 

2-6 decembrie: Mercur retrograd în casa a 10-a – Evitați ședințele! 

Mercur în tranzit retrograd prin casa a 10-a poate să indică neînțelegeri și diferite probleme de comunicare, la locul de muncă. Nu e deloc perioada potrivită pentru întâlniri importante, ședințe sau pentru interviuri de angajare. Dacă totuși nu le puteți evita, există totuși unele măsuri pe care le puteți lua, pentru a îmbunătăți comunicarea. În primul rând, atunci când vorbiți cu cineva, trebuie să știți clar care e ideea principală pe care vreți să o transmiteți. Oamenii nu trebuie să ghicească sau să citească printre rânduri – fiți clar și concis! Apoi, trebuie să fiți deschis și onest, să evitați insultele sau folosirea unui ton ridicat. O altă greșeală ce trebuie evitată constă în a arunca vina pe diferite persoane. În loc de asta, păstrați o atitudine pozitivă și veți vedea cum veți câștiga încrederea și respectul celor cu care vorbiți!

 

6-12 decembrie: Mercur direct în casa a 10-a – rezolvați orice conflict 

Dacă ați făcut vreo greșeală în primele 6 zile ale lunii, când Mercur era retrograd, acum e momentul potrivit pentru a le rezolva. De exemplu, conflictele între colegi nu pot fi întotdeauna evitate sau eliminate total. Lăsate în voia lor și asociate cu stresul de zi cu zi, acestea pot să afecteze productivitatea și să creeze chiar probleme de sănătate. Tocmai de aceea, e important să luați măsuri îndată ce apar și să încercați să le rezolvați cât mai repede. Supărarea, privirile încărcate de reproș și rumegarea gândurilor de răzbunare nu vor ajuta pe nimeni. Dimpotrivă, trebuie să vă amintiți să nu transformați problemele de serviciu în probleme personale și să nu confundați concurența cu rivalitatea sau, mai rău, cu ura. Concentrați-vă pe ceea ce vă unește, pe interesele comune, acceptați negocieri și compromisuri! Asta vă va ușura mult sarcinile, pe plan profesional.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop