loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 576 ori.
Horoscop Vărsător 2019: bani și profesie

Vă prezentăm horoscopul 2019 pentru Vărsător, în ceea ce privește banii și cariera, bazat pe cele mai importante aspecte și tranzite planetare. Neptun este singura planetă lentă care tranzitează una din casele banilor și ale carierei, pentru Vărsător. Însă asta nu e ceva nou, deoarece Neptun se află acolo încă din 2011. În ultimele trei luni ale lui 2019, Mercur direct, apoi retrograd, apoi din nou direct în casa a 2-a îi va ajuta pe Vărsători să se concentreze asupra relațiilor de muncă.

horoscop 2019 varsator

1 ianuarie-21 iunie: Neptun direct în casa a 2-a – Nevoie de mai mult realism pe plan financiar

Neptun este asociat cu idealurile și cu visele, dar și cu iluziile și cu neclaritatea. De aceea, nu e chiar cea mai bună planetă pe care să o ai în casa a 2-a, casa astrologică a banilor și a proprietăților, unde e necesară o abordare extrem de realistă. Pe durata acestui tranzit, este foarte important ca Vărsătorul să își fixeze rădăcini puternice pe plan financiar și să dea dovadă de mai mult realism. Trebuie să știe unde merg banii lor și, dacă e nevoie, de unde trebuie să taie sau unde trebuie să adauge. Principala ideea e destul de simplă: să nu cheltuiască decât banii pe care îi au. Iată câteva citate interesante, despre planificarea financiară:

• „Cine nu își planifică viitorul va da peste probleme la ușa proprie“ (Confucius)

• „Un buget l spune banilor tăi unde să meargă, în loc să te întrebi unde s-au dus“ (Dave Ramsey)

• „Venit anual douăzeci de lire, cheltuieli anuale nouăsprezece și jumătate, rezultă fericire. Buget anual douăzeci de lire, cheltuieli anuale douăzeci de lire și jumătate, rezultă mizerie“ (Charles Dickens)

 

26 martie-20 aprilie: Venus în casa a doua – Nevoie de siguranță

Atunci când ai Venus în casa astrologică a muncii, a banilor și a proprietăților, prețuiești securitatea și siguranța și vrei să reduci orice risc pe plan financiar. Și asta nu e valabil doar când vine vorba de bani: în acest interval, sunteți mai atras de oameni care vă împărtășesc valorile și care vă fac să vă simțiți mai sigur pe sine. Nu e perioada potrivită pentru extravaganțe sau pentru relații neconvenționale. În acest context, sunt șanse minime, de exemplu, să aibă o aventură amoroasă. În plus, acest tranzit astral vă face să prețuiți mai mult valorile simple ale vieții, să vă bucurați de lucruri simple, precum o baie fierbinte, o plimbare desculț prin iarbă, râsul din toată inima la năzdrăvăniile unui copil. E primăvară, bucurați-vă de ea!

21 iunie-27 noiembrie: Neptun retrograd în casa a 2-a – Evitați înșelătoriile!

În această perioadă, Neptun merge în sens retrograd prin casa a 2-a a Vărsătorului. Este un risc mai mare decât de obicei de a fi păcălit, astfel încât trebuie să fiți foarte atent, între 21 iunie și 27 noiembrie, și să evitați orice speculații financiare. Păstrați banii, valorile și documentele într-un loc cât mai sigur și memorați PIN-ul cardului, în loc să îl notați pe undeva. Dacă aveți dubii în legătură cu o propunere de afaceri, întrebați specialiști și oameni în care aveți încredere! Iar dacă, în ciuda măsurilor de prevedere, ați fost totuși înșelat, contactați imediat Poliția!

 

3-31 octombrie: Mercur direct în casa a 10-a – Îmbunătățiți-vă imaginea de la locul de muncă!

Pe durata acestui tranzit al lui Mercur – planetă a informațiilor, a comunicării și a elocvenței – prin casa a 10-a, în carieră se pune un accent mai mare decât de obicei pe comunicare. Va trebui să vorbiți de mai multe ori în fața șefilor și a colegilor, vor fi mai multe ședințe și întâlniri de afaceri. Nu trebuie să vă fie frică – gândiți-vă că acestea sunt mai degrabă oportunități de a construi o imagine pozitivă! Cu sprijinul lui Mercur, concentrarea pe relațiile de la serviciu vă va ajuta nu numai să progresați în carieră, ci și să vă faceți noi prieteni. Așadar, mergeți la evenimente la care participă colegii de serviciu, arătați încredere în sine și nu vă temeți de respingere! Vă veți integra cu succes în orice grup doriți.

 

1-18 noiembrie: Mercur retrograd în casa a 10-a – Din nou, atenție la imagine!

Nu e perioada potrivită pentru o schimbare de carieră sau pentru a vă prezenta la un interviu de angajare (lucrurile pot ieși bine doar dacă e vorba de revenirea la o slujbă mai veche). Cel mai important, pe durata acestui tranzit, este să aveți grijă de propria imagine. Dacă doriți ca ceilalți să vă admire, ar trebui să începeți prin a vă îngriji, pornind de la aspectul fizic și de la modul de a vă îmbrăca și ajungând la abilitățile de comunicare. Oamenii admiră, de asemenea, autenticitatea, astfel că cel mai bine e să vorbiți mai puțin și să faceți mai mult – nu vorbiți despre propriile intenții, ci dovediți-le valoarea punându-le în practică! Dacă, însă, nu veți avea grijă de propria imagine, veți deveni subiect de bârfă. Și cu siguranță nu vreți să se întâmple acest lucru.

 

18 noiembrie-9 decembrie: Mercur din nou direct în casa a 10-a

Dacă ați făcut vreo greșeală între 1 și 18 noiembrie, atunci când Mercur a fost retrograd, acum e cel mai bun moment pentru a o repara. Ca și între 3 și 31 octombrie, aceasta e perioada în care vă puteți integra cu succes în orice grup.

 

27 noiembrie-31 decembrie: Neptun din nou retrograd în casa a doua

Dacă ați făcut vreo greșeală între 21 iunie și 27 noiembrie, atunci când Neptun a fost retrograd, acum e cel mai bun moment pentru a o repara. În ultima lună din 2019, Vărsătorii vor fi mai capabili să recunoască oportunitățile de afaceri.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop