loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11063 ori.
Horoscop aprilie 2016 – principalele tranzite și aspecte astrale

 Luna aprilie vine cu o veste bună, pentru cei care nu au profitat cum se cuvine de echinocțiul de primăvară și nu au folosit energia începutului, foarte puternică atunci. Luna nouă din Berbec, de pe 7 aprilie, reprezintă o altă ocazie perfectă pentru proiecte noi, pentru a marca un debut.

În rest, nu mai puțin de trei planete – Marte, Pluton și apoi Mercur – își încep retrogradarea în a doua parte a acestei luni, determinându-ne să verificăm diferite idei și acțiuni din trecut și să aducem schimbările necesare, la locul potrivit. Dacă ținem de cont de faptul că Jupiter și Saturn se aflau deja în mers retrograd, atunci vorbim despre o lună în care fiecare dinre noi trebuie să se aplece asupra acțiunilor sale anterioare, uneori chiar să se întoarcă din drum și să îl reia de acolo de unde simte că a rătăcit calea. 

5 aprilie: Venus intră în Berbec – flirtăm cu ușurință și cu plăcere și ne bucurăm de relații de scurtă durată, fără obligații. Dragostea la prima vedere devine posibilă, pe durata acestui tranzit venusian.

6 aprilie: Mercur intră în Taur – avem nevoie de mult timp pentru a lua o decizie dar, odată ce aceasta a fost luată, foarte greu ne mai schimbăm părerea. Arătăm mai mult respect tradițiilor și obiceiurilor.

7 aprilie: Lună nouă în Berbec (conjuncție Soare-Lună în Berbec) – o energie puternică susține orice proiect nou. Scriitorul și eroul național cubanez Jose Marti spunea că „prima datorie a unui om este să gândească pentru el însuși“, iar în această zi cu Soarele și Luna în semnul individualist al Berbecului nu putem decât să fim de acord cu el.

17 aprilie: Marte retrograd în Săgetător – până pe 29 iunie, Marte va retrograda, anunțând că a sosit timpul pentru a înțelege cu adevărat modul în care ne folosim energia. Activitățile inutile trebuie eliminate. Eficiența – în special când vine vorba de lucru intelectual – devine o prioritate.

18 aprilie: Pluton retrograd în Capricorn – acceptarea schimbării este vitală, pentru obținerea succesului pe plan profesional. E necesară o transformare interioară profundă, pentru a ne găsi locul în societate.

19 aprilie: Soarele intră în Taur – Taurul este stabil, răbdător, practic și muncitor. Aceste calități vor fi cele mai respectate, în luna următoare.

22 aprilie: Lună plină în Scorpion (opoziție între Soarele din Taur și Luna din Scorpion) – devenim conștienți de cele mai profunde dorințe ale noastre și ne luptăm pentru îndeplinirea lor. Mulți dintre noi vor adopta astăzi o atitudine de genul „totul sau nimic“.

28 aprilie: Mercur retrograd în Taur – până pe 22 mai, Mercur retrograd afectează îndeosebi munca și planul financiar. Comunicarea cu colegii, șefii și subordonații devine dificilă. Nu e tocmai cel mai bun moment pentru a vă negocia salariul sau pentru a semna contracte.

29 aprilie: Venus intră în Taur – ne simțim mai senzuali, pe durata acestui tranzit. Venus se află în propriul domiciliu, astfel că devenim mai interesați de căutarea confortului și a plăcerii, iar iubirea și frumusețea sunt unanim apreciate. Începem să preferăm relațiile de lungă durată.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop