loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3244 ori.
Horoscop de Ziua Indragostitilor

horoscop ziua indragostitilorHoroscopul de Ziua Indragostitilor, 14 februarie 2012, este dominat de o conjuncţie care indică multă sensibilitate; Mercur-Neptun, în Peşti. Un aspect astral cum nu se poate mai potrivit pentru Valentine’s Day, o zi a îndrăgostiţilor din toată lumea.

Iată horoscopul de Ziua Indragostitilor pentru fiecare zodie:

Berbec

Pregătiţi-vă pentru o zi de singurătate în doi. Rămâneţi alături de partenerul de viaţă, departe de orice petrecere sau eveniment monden. Dacă vă veţi avea unul pe celălalt, în confortul propriului dormitor, vă garantăm că nu o să mai aveţi nevoie de nimic altceva.

 
Taur

Cel mai bine vă veţi simţi, împreună cu persoana iubită, alături de alte cupluri de îndrăgostiţi. Trebuie, aşadar, să alegeţi un loc în care, într-adevăr, iubirea pluteşte în aer şi poate fi întâlnită la fiecare pas.

Vreti un studiu al compatibilitatii cu persoana iubita sau aveti o intrebare despre sansele in dragoste? Apelati la serviciile de astrologie si tarot oferite de Club Mistic!
Gemeni

Sunteţi foarte mulţumit de relaţia pe care o aveţi, considerând-o un model de fericire pentru oricine. Tocmai de aceea, astăzi veţi manifesta o puternică dorinţă de a le oferi tuturor cunoscuţilor imaginea unui cuplu perfect.

 
Rac

Indiferent de vreme sau de program, cel mai bine ar fi ca astăzi, de Ziua Indragostitilor, să vă faceţi timp pentru o plimbare, o ieşire alături de persoana iubită. Este varianta care vă va face să vă simţiţi cel mai bine.

 
Leu

Astăzi e ziua potrivită pentru acei Lei care doresc să îşi exprime sentimentele, dar nu au avut, până acum, curajul să o facă. Declaraţiile de dragoste vi se potrivesc ca o mănuşă astăzi, când în voce vă va răzbate între prea-plinul sentimental.

 
Fecioara

Sunteţi una dintre zodiile care se vor bucura cel mai mult de vibraţiile încărcate de iubire ale Valentine’s Day. Partenerul de viaţă vă este în permanenţă aproape, nu numai fizic, ci şi la nivel de dorinţe, trăiri, planuri de viitor.

 
Balanta

Pentru dumneavoastră, fericirea constă în a împărtăşi totul cu partenerul de viaţă, inclusiv lucrurile mărunte. Nu trebuie să faceţi ceva deosebit pentru a vă arăta iubirea – faptul că împărţiţi fiecare moment este suficient.

 
Scorpion

Nu sunteţi mare fan al Zilei Îndrăgostiţilor, dar nu vă deranjează să profitaţi de ea pentru a fi alături de persoana iubită. Într-o zi pe care mulţi o consideră specială, doriţi să aveţi parte de experienţe şi de cadouri speciale.

 

Sagetator

Sunteţi casnic, familist, pe durata acestei zile De altfel, pe o vreme crâncenă de iarnă, ce te poate încălzi mai bine decât o zi petrecută acasă, în compania persoanei iubite?

 
Capricorn

Pentru ca ziua să fie cu adevărat specială, e nevoie de o ieşire în oraş, la un restaurant sau chiar la o petrecere de Valentine’s Day. Tocmai pentru că obişnuiţi să mergeţi la astfel de evenimente, veţi şti să le savuraţi, atunci când aveţi ocazia de a le degusta.

 
Varsator

Astăzi, sunteţi de părere că iubirea trebuie să se manifeste inclusiv prin cadouri. Dacă vreţi să primiţi ceva frumos, nu ezitaţi să şi oferiţi! Altfel, lucrurile nu vor decurge tocmai perfect.

 
Pesti

Aveţi tendinţa de a visa, de a fi cu gândul mai mult la ceea ce vă doriţi, decât la ceea ce aveţi în prezent. Partenerul de viaţă trebuie să depună eforturi, pentru a vă face să ieşiţi din această stare şi să sărbătoriţi iubirea chiar acum.

 

Amănunte despre Dragobete, echivalentul românesc la Ziua Indragostitilor.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop