loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12659 ori.
Horoscop decembrie 2016: principalele tranzite și aspecte astrale

Uranus, retrograd până pe data de 28 decembrie, face două aspecte astrale majore, pe parcursul acestei luni. Mai întâi, chiar de Crăciun, pe 25 decembrie, Saturn în Săgetător face un trigon cu Uranus din Berbec, aceasta fiind doar prima ocazie cu care se manifestă acest aspect, dintr-o serie de trei care se va încheia în noiembrie 2017. Cu acest prilej, putem îmbina, cu mult succes, tradiția și noutatea. Chiar și pe scena politică, grupuri reformiste și grupări conservatoare ajung să poarte negociere și chiar să pună bazele unor colaborări.

Pe 26 decembrie, Jupiter în Balanță se află în opoziție cu Uranus din Berbec. Și în acest caz, vorbim despre prima dintr-o serie de trei astfel de opoziții, dintre care ultima va avea loc în septembrie 2017. Este vorba de un aspect astral care amplifică nevoia de libertate personală. Este foarte important să înțelegem cum ne putem asigura un spațiu de libertate, chiar și în cadrul unei relații.

1 Decembrie: Soarele în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Pești

2 Decembrie: Marte în Vărsător în trigon cu Jupiter din Balanță

2 Decembrie: Mercur intră în Capricorn – devenim mai rezervați, mai circumspecți, în conversațiile pe care le purtăm. Preferăm să nu deschidem gura decât atunci când avem ceva important de spus.

3 decembrie: Marte în Vărsător face un sextil cu Saturn din Săgetător

7 decembrie: Marte în Vărsător face un sextil cu Uranus din Berbec

7 decembrie: Venus intră în Vărsător – suntem atrași de persoane care ne stimulează din punct de vedere intelectual. De asemenea, e o perioadă în care înțelegem cu adevărat avantajele toleranței și ale unui spirit deschis. Sunt favorizate relațiile neconvenționale.

9 decembrie: Soarele în Săgetător face un sextil cu Jupiter din Balanță

10 decembrie: Mercur în Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești

10 decembrie: conjuncție Soare-Saturn în Săgetător

12 decembrie: Soarele în Săgetător face un trigon cu Uranus din Berbec

14 decembrie: Lună plină în Gemeni (Soarele în Săgetător se află în opoziție cu Luna din Gemeni) – mare atenție la ceea ce spunem, pe parcursul acestei zile! Astăzi, cuvintele sunt arme cu două tăișuri: ne pot ajuta fie să obținem tot ce dorim de la interlocutori, fie ne pot crea probleme serioase.

19 decembrie: Marte intră în Pești – sunt accentuate emoțiile, astfel încât chiar și cei mai dur dintre noi devin mai sensibil și nu e exclus să verse câte o lacrimi, impresionați. Imaginația este și ea întărită.

21 decembrie: Soarele intră în Capricorn – avem un puternic simț al datoriei, care ne face să ne respectăm angajamentele și cuvântul dat. Devenim ceva mai circumspecți, când e vorba să ne exprimăm părerea în public.

25 decembrie: Saturn în Săgetător face un trigon cu Uranus din Berbec – puteți îmbina, cu succes, tradiția cu noutatea. Inclusiv pe plan politic, forțele conservatoarea se pot alia cu cele reformiste.

25 decembrie: Venus în Vărsător face un trigon cu Jupiter din Balanță

25 decembrie: Venus în Vărsător face un sextil cu Uranus din Berbec

25 decembrie: Venus în Vărsător face un sextil cu Saturn din Săgetător

26 decembrie: Jupiter în Balanță se află în opoziție cu Uranus din Berbec – acest aspect sporește dorința de libertate personală. E important ca nclusiv cei care se află într-o relație să își păstreze un spațiu personal de libertate.

27 decembrie: Mercur în Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești

27 decembrie: Soarele în Capricorn face un sextil cu Marte din Pești

28 decembrie: Uranus revine în mers direct, în semnul Berbecului

28 decembrie: conjuncție Soare-Mercur în Capricorn

28 decembrie: Mercur în Capricorn face un sextil cu Marte din Pești

29 decembrie: Luna nouă în Capricorn (conjuncție Soare-Lună în Capricorn) – ultima Lună nouă din 2016 oferă posibilitatea unor noi evoluții pe plan profesional. De asemenea, poate fi o ocazie excelentă pentru a înțelege care sunt adevăratele noastre priorități.

30 decembrie: sextil între Soarele din Capricorn și Neptun din Pești

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop