Horoscop februarie 2015: principalele tranzite şi aspecte astrale
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4904 ori.
Horoscop februarie 2015: principalele tranzite şi aspecte astrale

Luna februarie începe cu Mercur retrograd în Vărsător, ceea ce le provoacă probleme tuturor adepților înnoirii, celor care au idei originale și vor să se facă înțeleși. Planeta își recapătă mersul direct pe 12 februarie și abia de atunci înainte permite deblocarea acestor planuri și crearea propriu-zisă a viitorului, așa cum ni l-am imaginat sau l-am proiectat.

horoscop februarie 2015 ghiocei

Atrage atenția și faptul că, în cea mai mare parte a lunii, Marte și Venus se află în apropiere una de cealaltă; cele două planete intră ambele în Pești pe 20 februarie, pentru ca pe data de 22 să facă o conjuncție. E o șansă pentru cupluri și pentru tot ceea ce înseamnă relații și armonie între masculin și feminin.

 

1 februarie: conjuncţie Venus-Neptun în Peşti – beneficiem de inspiraţie, e o zi în care e bine să ne folosim intuiţia şi imaginaţia.

 

2 februarie: sextil între Soarele din Vărsător şi Uranus din Berbec – simţim puternic nevoia de a fi liberi şi de a ne afirma propria personalitate, fără a ţine cont de constrângeri.

 

4 februarie: Luna plină in Leu (opoziţie între Soarele din Vărsător şi Luna din Leu) – suntem creativi, venim cu idei noi şi cu iniţiative îndrăzneţe, pentru a ne pune în valoare calităţile.

 

5 februarie: sextil între Mercur din Vărsător şi Saturn din Săgetător – suntem precauţi şi dăm dovadă de multă responsabilitate. Ne calculăm paşii, înainte de a spune sau de a face ceva.

 

6 februarie: opoziţie între Soarele din Vărsător şi Jupiter din Leu – pot să apară conflicte cu autorităţile şi sursele de putere. Nu e o zi potrivită pentru a da ordine prea stricte sau pentru a ne impune voinţa cu forţa.

 

8 februarie: sextil între Venus în Peşti şi Pluton în Capricorn – dăm dovadă de multă ingeniozitate; aspectul este favorabil îndeosebi pentru cei cu preocupări artistice. 

 

12 februarie: Mercur, retrograd în ultimele săptămâni, își reia mersul direct în semnul Vărsătorului – comunicăm cu mai multă ușurință, facem planuri de viitor și analizăm șansele lor.

18 februarie: Lună nouă în Vărsător (conjuncţie Soare-Lună în semnul Vărsătorului) – zi în care e bine să facem proiecte de viitor, dar şi paşi concreţi spre îndeplinirea acestor proiecte. Ideile noi sunt din plin favorizate, astăzi.

 

19 februarie: Soarele intră în semnul Peştilor – dăm dovadă de mai multă sensibilitate şi deschidere spirituală. De asemenea, devenim mai atenţi la sentimentele şi nevoile celor din jur.

 

20 februarie: Marte intră în semnul Berbecului – sosit în semnul pe care îl guvernează, Marte capătă putere suplimentară şi ne oferă un aflux suplimentar de energie. E bine să o utilizăm muncind serios, pentru că altfel, nefolosită, va crea o stare de nervozitate.

 

20 februarie: Venus intră în semnul Berbecului – e un interval mai dificil pentru cupluri, deoarece fiecare e mai atent la nevoile proprii, decât la cele ale partenerului. De asemenea, dăm dovadă de o oarecare inconstanţă, în iubire.

 

21 februarie: opoziţie între Mercur din Vărsător şi Juno din Leu – pot să apară diferenţe de opinii între parteneri şi colaboratori, din cauza unor planuri diferite de viitor.

 

22 februarie: conjuncţie Venus-Marte în Berbec – moment de armonie, de echilibru între aspectele masculin şi feminin. Putem profita de acest echilibru pentru a revigora o relaţie sau pentru a pune la cale proiecte comune.

 

23 februarie: cuadratură între Soarele în Peşti şi Saturn în Săgetător – orice proiect – dar mai ales cele care par mai mult simple aventuri, care nu au fost planificate – întâmpină diferite piedici. Câştigăm mai degrabă experienţă, decât ceva concret, de pe urma acţiunilor efectuate astăzi.

 

23 februarie: sextil între Mercur în Vărsător şi Uranus în Berbec – spunem lucrurilor pe nume, fără menajamente. Astăzi, adevărul iese la suprafaţă, uneori pe neaşteptate, fără să îşi fi propus cineva să facă mărturisiri.

 

24 februarie: trigon între Venus în Berbec şi Saturn din Săgetător – dăm dovadă de tact şi de diplomaţie în acţiunile noastre. Ne purtăm frumos cu cei dragi, ţinând cont de nevoile şi de preferinţele lor.

 

26 februarie: trigon între Marte în Berbec şi Saturn din Săgetător – căpătăm o deosebită rezistenţă fizică, capacitatea de efort de care beneficiem astăzi ne permitem să ducem la bun sfârşit proiecte dificile.

 

26 februarie: conjuncţie Soare-Neptun în Peşti – ştim să ne punem în valoare talentul, mai ales dacă preocupările noastre au legătură cu domenii legate de artă ori de viaţa psihică, nu de calcule şi acţiuni concrete.

 

28 februarie: trigon între Mercur din Vărsător şi Nodul Nord din Balanţă – ne putem consulta cu persoanele dragi despre scopurile şi planurile noastre de viitor.

 

Horoscop 2015 – principalele tranzite și aspecte astrale

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop