loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5691 ori.
Horoscop februarie 2016 – principalele tranzite și aspecte astrale

Februarie 2016 este o lună relativ liniștită din punct de vedere astrologic, fără schimbări majore de vibrație. Jupiter își continuă mersul retrograd prin Fecioară, aducând diferite corecții în obiceiurile noastre de zi cu zi, inclusiv în cele care au un impact asupra stării de sănătate. Marte din Scorpion face câte un sextil cu Pluton și cu Jupiter, dându-ne mai multă determinare, capacitate de analiză și constanță, în lucrul pentru împlinirea dorințelor noastre.

3 februarie: Marte în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – suntem foarte motivați să ne atingem scopurile. Avem atât energia necesară, cât și capacitatea de organizare, astfel încât sporesc șansele de succes.

8 februarie: Lună nouă în Vărsător (conjuncție Soare-Lună în Vărsător) – privim către viitor și suntem atrași de tot ceea este nou. Este o zi bună pentru a ne face noi prieteni.

14 februarie: Mercur intră în Vărsător – Mercur a mai străbătut semnul Vărsătorului, pentru o perioadă redusă de timp, la începutul anului, între 2 și 8 ianuarie. Acum, va staționa ceva mai mult în acest semn, de unde sprijină activitățile de grup și prietenia în general. De asemenea, găsim moduri noi, neconvenționale, de rezolvare a problemelor.

14 februarie: Marte în Scorpion face un sextil cu Jupiter din Fecioară – ne îmbunătățim capacitatea de analiză a situațiilor cu care ne confruntăm, dar și a comportamentului propriu și al celor din jur. Înțelegem bine ce motivație stă în spatele fiecărei acțiuni.

17 februarie: Venus intră în Vărsător – suntem atrași în special de acele persoane care vin cu idei noi și care ne stimulează din punct de vedere intelectual. Înțelegem beneficiile pe care le au cei deschiși la minte.

19 februarie: Soarele intră în Pești – suntem mai sensibili la ceea ce simt persoanele din jur. Cultivăm empatia și petrecem mai mult timp ajutându-i pe alții. De asemenea, apare o deschidere suplimentară spre spiritualitate.

22 februarie: Lună plină în Fecioară (opoziție între soarele în Pești și Luna din Fecioară) – astăzi, perfecționismul poate fi marele nostru dușman. Din dorința de a face totul perfect, ajungem să nu mai ducem lucrurile la capăt. De asemenea, am face bine să ne ținem în frâu, pentru o zi, spiritul critic. Sau, dacă ne confruntăm cu criticile altora, să ne menținem atât controlul, cât și stima de sine.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop