loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2455 ori.
Horoscop ianuarie 2016 – principalele tranzite și aspecte astrale

Ianuarie 2016 se remarcă printr-un început abrupt, cu două planete importante ce intră în mers retrograd în primele opt zile ale anului. Este vorba de Mercur, retrograd în Vărsător și Capricorn între 2 și 25 ianuarie, și de Jupiter, retrograd în Fecioară până pe data de 9 mai. Nu scăpăm așadar prea repede de problemele de anul trecut, ci acestea ne apar din nou în față, revenindu-ne sarcina de a găsi noi modalități de rezolvare (a lor) și de evoluție (a noastră).

2 ianuarie: Mercur intră în Vărsător – descoperim un mod mai puțin convențional de gândi și de a rezolva problemele cu care ne confruntăm. De asemenea, devenim foarte prietenoși, neavând nici un fel de probleme în a stabili noi relații.

3 ianuarie: Marte intră în Scorpion – Marte ajunge astfel acasă, Scorpionul fiind al doilea său domiciliu, cel nocturn (în timp ce Berbecul este domiciliu diurn). Dorințele noastre se afirmă cu mai multă forță și facem tot ce este posibil pentru a le împlini. După cum a spus Machiavelli, scopul scuză mijloacele. Amănunte despre Marte în Scorpion găsiți AICI 

8 ianuarie: Jupiter intră în mers retrograd, în semnul Fecioarei – e perioada potrivită pentru a face unele schimbări în obiceiurile noastre de zi cu zi. Trebuie, de asemenea, să găsim modalitatea potrivită de a dezvolta relații mai bune cu colegii de muncă sau cu angajații pe care îi avem.

8 ianuarie: Mercur retrograd revine în semnul Capricornului, pe care abia îl părăsise pe 2 ianuarie. Principala provocare a perioadei o reprezintă modul în care ne folosim și organizăm timpul.

10 ianuarie: Lună Nouă în Capricorn (conjuncție Soare-Lună în semnul Capricornului) – prima Lună nouă din 2016 face posibil startul unor proiecte profesionale. Este o perioadă excelentă pentru a ne stabili prioritățile.

20 ianuarie: Soarele intră în Vărsător – Vărsătorul este un semn al libertății și acum înțelegem deplin importanța unei acțiuni independente. Libertatea nu înseamnă însă și izolare – dimpotrivă, prieteniile se strâng, în această perioadă.

23 ianuarie: Venus intră în Capricorn – devenim mai pragmatici. Construim relații cu oameni puternici și căutăm să obținem un profit chiar și din activitățile recreative.

24 ianuarie: Luna plină în Leu (opoziție între Soarele din vărsător și Luna din Leu) – este o zi potrivită pentru a ne exprima cu curaj, creativitate și originalitate. Putem înțelege cu adevărat spusele lui Herman Melville: „Mai bine să pierzi fiind original, decât să câștigi imitându-l pe altul“. Sau, special pentru fanii muzicii rock, ne putem aminti de îndemnul lui Bob Seger: „Fii original. E cel mai bun sfat pe care pot să-l ofer. Când vei afla că există un lucru la care te pricepi, încearcă să îl faci într-un mod cât mai original și nu te zgârci cu cuvintele. Lucrează cu cuvintele“.

25 ianuarie: Mercur revine în mers direct, în Capricorn – ne îmbunătățim abilitățile de organizare a timpului. De asemenea, are loc o ameliorare a comunicării, pe plan profesional.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop