loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7713 ori.
Horoscop iulie 2016 – principalele tranzite și aspecte astrale

În luna iulie 2016, planeta Uranus intră în mers retrograd, până spre sfârșitul lui decembrie, și ne obligă să privim înainte, în viitor, și să renunțăm la obiceiuri depășite, care aparțin deja trecutului. Pe de altă parte, intrarea succesivă în semnul Leului a lui Venus (pe 12 iulie), Mercur (pe 14 iulie) și a Soarelui (pe 22 iulie) aduce mai multă naturalețe, în comportamentul fiecăruia dintre noi.

4 iulie: Luna nouă în Rac (conjuncție Soare-Lună în Rac) – o zi în care emoțiile ies la suprafață năvalnic și e posibil să vedem fie lacrimi, fie râs necontrolat sau tonul ridicat cu furie. Avem nevoie de inteligență emoțională, mai mult decât oricând.

12 iulie: Venus intră în Leu – devenim mai creativi și, în același timp, vedem potențialul creativ al celor de lângă noi. Venus în Leu aduce o nevoie de lux și răsfăț, dar și plăcerea de a merge la concerte, filme sau diferite expoziții.

14 iulie: Mercur intră în Leu – simțim nevoia de a ne face înțeleși, de a ne promova ideile ș convingerile profunde. Cu Venus și Mercur în Leu în același timp, creativitatea este accentuată considerabil.

20 iulie: Luna plină în Capricorn (opoziție între Soarele în Rac și Luna în Capricorn) – astăzi, e multă presiune pe planul profesional și e esențial să avem abilitatea de a ne descurca în condiții de stres. E recomandabil să nu luați lucrurile personal, când e vorba de afaceri, și să păstrați mereu în minte o imagine de ansamblu a lucrurilor.

22 iulie: Soarele intră în Leu – e vremea să strălucim, să ne demonstrăm calitățile. Naturalețea e una din cele mai apreciate calități, pe durata acestui tranzit al Soarelui prin Leu.

29 iulie: Uranus retrograd în Berbec (până pe 29 decembrie) – mișcarea retrogradă a planetei Uranus ne obligă să privim înainte, spre viitor, și să lăsăm deoparte trecutul. A venit momentul să renunțăm la diferite obiceiuri vechi, care nu mai au nicio legătură cu timpul prezent.

30 iulie: Mercur intră în Fecioară – căpătăm o mai mare ușurință în lucrul cu detaliile. De asemenea, capacitatea noastră de analiză și spiritul critic sunt mult îmbunătățite. Există totuși un risc de a nu vedea pădurea din cauza copacilor.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop