loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5112 ori.
Horoscop iunie 2016 – principalele tranzite și aspecte astrale

În luna iunie 2016, Neptun intră în mers retrograd, aducând tentația visării și a îndepărtării de realitate. De fapt însă, pentru a putea face ceva care să conteze, primul pas este tocmai cel opus:  să încetăm să mai trăim într-o lume imaginară și să începem să înfruntăm realitatea. Paradisurile artificiale sunt doar pentru ratați.

De altfel, și Marte începe să ne ajute, începând cu data de 22 iunie, când revine în mers direct, în semnul Scorpionului, și ne ajută să luptăm cu multă determinare pentru propriile dorințe. Sporește rezistența fizică și mentală și capacitatea de a face eforturi pentru a obține ce ne dorim. Cei mai avantajați vor fi Berbecul și Scorpionul, guvernați de această planetă. 

4 iunie: Luna nouă în Gemeni (conjuncție Soare-Lună  în Gemeni) – o zi bună pentru a începe să studiem. Sau, cel puțin, putem începe să citim o carte nouă. De asemenea, putem folosi energia Lunii noi pentru a face diferite schimbări, pentru a aduce lucruri noi în viața noastră – nu contează în ce domeniu, importantă e satisfacerea nevoii de diversitate și de impresii noi.

12 iunie: Mercur intră în Gemeni – Mercur este guvernatorul acestui semn, astfel că planeta va acționa cu forță maximă, în următoarele 17 zile. Vom găsi căi de a ne îmbunătăți modul de a comunica. De asemenea, e un interval ideal pentru călătorii la distanțe scurte, prin țară. Ce ziceți dacă vă începeți concediul cu vizitarea câtorva obiective turistice aflate prin județele învecinate?

13 iunie: Neptun retrograd în Pești (până pe 19 noiembrie) – Neptun retrograd poate crea probleme cu perceperea realității. Imaginația necontrolată și visarea cu ochii deschiși pot crea probleme serioase în următoarele cinci luni. Tocmai de aceea, e necesar ca fiecare dintre noi să devină mai conștient atât de sine, cât și de ceea ce se întâmplă în jur. Deschideți ochii și acceptați realitatea!

17 iunie: Venus intră în Rac – statul acasă și preocupările casnice oferă mai multe satisfacții decât ieșitul în oraș. E perioada ideală pentru a îmbunătăți relațiile cu rudele apropiate.

17 iunie: Saturn în Săgetător face o cuadratură cu Neptun retrograd din Pești – Saturn cel sever scurtcircuitează visele lui Neptun și ne ajută în efortul de a veni cu picioarele pe pământ, în lumea reală, concretă. Senzația nu e deloc plăcută, dar e mai bine să înfruntăm dificultăți reale, decât să ne bucurăm de plăceri iluzorii.

20 iunie: Lună plină în Săgetător (Soarele în Gemeni în opoziție cu Luna din Săgetător) – o zi și o noapte potrivite pentru experiențe și căutări spirituale. De asemenea, e momentul potrivit pentru a face salturi în înțelegerea propriei evoluții și a lumii în care trăim. Pe de altă parte, energia Lunii pline poate afecta domeniul relațiilor internaționale și călătoriile.

20 iunie: Soarele intră în Rac – avem nevoie, mai presus decât de orice altceva, de securitate emoțională. Și cei care ne-o pot oferi sunt în primul rând membrii propriei familii.

26 iunie: Jupiter în Fecioară în trigon cu Pluton din Capricorn – este unul dintre aspectele planetare cele mai favorabile din acest an. Putem iniția transformări cu un efect pozitiv asupra stării de sănătate, dar și a activității de la locul de muncă. de asemenea, putem introduce în viața de zi cu zi obiceiuri care să ne sprijine creșterea și dezvoltarea.

27 iunie: Chiron retrograd în Pești – apare necesitatea de a ne însuși lecții de viață, iar căile puse la dispoziții sunt două: fie prin durere și suferință, fie prin a ne pune în slujba altor persoane.

29 iunie: Mercur intră în Rac – memoria noastră se îmbunătățește, pe durata acestui tranzit al lui Mercur. Emoțiile au cel mai important rol în luarea deciziilor.

29 iunie: Marte își reia mersul direct în Scorpion – ne afirmăm dorințele cu maximă forță, fiind dispuși să facem orice, pentru împlinirea lor. Acționăm conform principiului machiavelic: scopul scuză mijloacele.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop