loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5485 ori.
Horoscop mai 2016 – principalele tranzite și aspecte astrale

Mai 2016 începe sub o presiune formidabilă, cu nu mai puțin de 5 corpuri cerești în mers retrograd: Mercur, Marte, Jupiter, Saturn și Pluton. Ne confruntăm cu efectele acțiunilor noastre trecute, suntem puși din nou față în față cu situații și împrejurări în care nu ne-am descurcat tocmai bine. Pe 9 și pe 22 mai, când Jupiter și Mercur revin în mers direct, o parte din această presiune dispare.

6 mai: Luna nouă în Taur (conjuncție Soare-Lună în Taur) – astăzi, putem începe un proiect major, la locul de muncă. sau ne putem petrece ziua încercând să ne punem finanțele în ordine.

9 mai: Jupiter revine în mers direct, în Fecioară – devenim mai interesați să învățăm lucruri noi despre nutriție și despre obiceiuri sănătoase. Sunt zile bune și la serviciu, unde angajații merituoși vor fi recompensați cum se cuvine.

20 mai: Soarele intră în Gemeni – devenim mai curioși, mai sociabili și mai deschiși către experiențe noi.

22 mai: Lună plină în Săgetător (Soarele în Gemeni se află în opoziție cu Luna în Săgetător) – este o zi (sau o noapte) potrivită pentru o experiență spirituală, pentru ceva care transcende percepțiile simțurilor. Iar pentru cei mai pragmatici dintre noi, apare posibilitatea de a ne forma o viziune de ansamblu mai clară, înainte de a ne fixa scopurile.

22 mai: Mercur revine în mod direct, în semnul Taurului – munca și finanțele au fost afectate, pe durata celor trei săptămâni de retrogradare a lui Mercur. Acum, este timpul să reîncepem să muncim serios pentru bani, cu șanse ceva mai mari de succes.

24 mai:: Venus intră în Gemeni – avem interese intelectuale bine determinate și, de asemenea, hobby-uri care țin tot de intelect. Ne face mare plăcere să comunicăm, indiferent dacă o facem față în față, la telefon sau pe o rețea de socializare.

26 mai: Jupiter în Fecioară face o cuadratură cu Saturn din Săgetător – există o nepotrivire între scopurile noastre pe termen lung și obiceiurile de zi cu zi. Trebuie să studiem mai eficient și să lucrăm mai mult.

27 mai: Marte retrograd revine în semnul Scorpionului – cei mai mulți dintre noi își activează puternic latura machiavelică, amintindu-și că, de multe ori, scopul scuză mijloacele.

 

 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop