loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4037 ori.
Horoscop octombrie 2016: principalele tranzite și aspecte astrale

Octombrie 2016 se remarcă printr-o caracteristică cu totul specială: în această lună calendaristică are loc de două ori (pe 1 și pe 30) fenomenul de Lună nouă. Un astfel de eveniment poartă numele de Lună neagră și se consideră că ritualurile îndeplinite acum au o forță mult mai mare decât de obicei.

1 octombrie: Luna nouă în Balanță (conjuncție Soare-Lună în Balanță) – putem folosi energia Lunii noi pentru a începe o relație, un parteneriat, o colaborare. Faceți o declarație de iubire, o cerere în căsătorie sau stabiliți măcar o întâlnire cu persoana iubită! De asemenea, este o zi favorabilă pentru proiecte de natură artistică.

7 octombrie: Mercur intră în Balanță – este momentul potrivit pentru negocieri și diplomație, în toate tipurile de relații: romantice, de afaceri sau chiar relațiile internaționale, între state sau organizații. De asemenea, este o perioadă potrivită pentru a ne dezvolta abilitățile artistice.

16 octombrie: Lună plină în Berbec (opoziție între Soarele în Balanță și Luna din Berbec) – astăzi, nu gândim prea mult, înainte de a acționa. De altfel, spontaneitatea e bună și ne poate ajuta să ne atingem scopurile, atât timp cât nu e confundată cu impulsivitatea sau cu graba.

18 octombrie: Venus intră în Săgetător – avem o viață amoroasă complexă, chiar aglomerată, cu multe experiențe, de parcă tendința ar fi de a colecționa prieteni sau iubiți așa cum alții colecționează timbre sau cărți. Aventura e principala preocupare, pe durata acestui tranzit. Pe de altă parte, femeile își folosesc resursele intelectuale într-o măsură mai mare decât până acum.

22 octombrie: Soarele intră în Scorpion – odată intrat în acest semn guvernat de Pluton, Soarele anunță o perioadă propice transformării de sine. Astrologul american Ginger Chalford îl considera pe Pluton „planeta magiei și a puterii“. Este vorba în principal tocmai despre această putere de a ne transforma pe noi înșine, astfel încât să devenim acea persoană capabil să își realizeze obiectivele.

24 octombrie: Mercur intră în Scorpion – devenim mai buni observatori, mai ales în ceea ce privește emoțiile, dorințele și aspectele ce implică relații. În schimb, politețea nu se va număra printre calitățile noastre, pe durata acestui tranzit. Sinceritatea devine o obișnuință și e preferată vorbelor mângâietoare, dar mincinoase.

30 octombrie: Luna nouă în Scorpion (conjuncție Soare-Lună în Scorpion) – această Lună nouă în Scorpion este un adevărat portal spre profunzimile propriei ființe. Puterea ei este sporită de faptul că avem de a face cu a doua Lună nouă din aceeași lună calendaristică – fenomen cunoscut sub numele de Lună neagră, în timpul căruia subconștientul devine foarte puternic. Dacă ne pricepem să îi folosim puterea, ne va ajuta să ne transformăm viața în bine.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop