loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2039 ori.
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie

Soarele, Mercur, Venus și, pentru câteva zile, Luna se află în tranzit prin semnul Săgetătorului, ceea ne oferă o deschidere suplimentară spre alți oameni și alte culturi. E momentul să depășim atitudinea de oameni ai peșterii, care se tem de tot ce nu le seamănă și dau vina pe străini pentru orice neîmplinire personală. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul are parte de numeroase provocări, pe plan intelectual. Fie trebuie să dea vreun examen, fie e supus unei inspecții, are ceva de scris sau de corectat. Oricum, va fi nevoie de atenție și concentrare maximă, pentru a duce la bun sfârșit sarcinile primite în această săptămână.

horoscop saptamanal 11-17 decembrie

Taurul are idei bune, legate de modul în care ar putea să câștige mai mulţi bani. Totul e să le pună şi în aplicare. Dacă se va mulțumi să facă planuri și să vorbească despre ele, va vedea cum altcineva profită de lucruri la care el se gândise primul.

Gemenii se pregătesc pentru o călătorie, împreună cu o persoană apropiată. Au multe amănunte de pus la punct, astfel încât aceste pregătiri le ocupă mult timp. Spre sfârșitul săptămânii, e posibil să primească unele vizite la care nu se așteptau.

Racul îşi îmbunătăţeşte relaţiile cu colegii de la locul de muncă. Îşi va face, aşadar, numeroşi amici, în perioada următoare, conflictele sau nemulțumirile mai vechi fiind uitate. În week-end, nu își vor dori altceva decât să se odihnească.

Leul reușește cumva să uite de griji, să scape de stres, astfel că, pe tot parcursul săptămânii, e zâmbitor și optimist. Tocmai de aceea, compania lui e căutată de toată lumea – oricine vrea să aibă alături pe cineva care îi readuce buna-dispoziție.

Fecioara își petrece mai mult timp cu rudele apropiate, în această perioadă. Tot se spune că sărbătorile de iarnă trebuie dedicate familiei, așa că tot ce fac Fecioarele e să se conformeze acestei povețe cu vreo două săptămâni mai devreme.

Balanța e destul de agitată, pentru că și-a luat multe angajamente, pe care acum îi va fi greu să le respecte. Îi rămân puține clipe de odihnă pe parcursul acestei săptămâni. Inclusiv în week-end va lucra încă pentru a duce la bun sfârșit câte un proiect.

Scorpionul se concentrează pe obiective strict materiale, financiare. Câştigurile băneşti devin mai importante decât distracția sau odihna, iar rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară.

Săgetătorul are și el parte de o perioadă foarte încărcată. La serviciu primește sarcini multe și dificile, iar în timpul liber e căutat, sunat, uneori de-a dreptul asaltat de prieteni și cunoștințe. Nu se supără însă deloc. De fapt, chiar îi place să se bucure de popularitate.

Capricornul își regăsește cel mai bun ritm de lucru, astfel că va obține rezultate foarte bune, în tot ceea ce face. Singura problemă este că acest ritm e unul atât de personal, încât nimeni altcineva nu se poate adapta la el. prin urmare, va lucra mai mult singur.

Vărsătorul dovedește din plin că își merită renumele de cea mai sociabilă zodie. Pe lângă prietenii vechi, în această săptămână cunoaște oameni noi, care îi fac o impresie foarte bună și cu care devine rapid prieten la cataramă. În week-end, Vărsătorii, e posibil ca Vărsătorii să facă o mică trăznaie, cu care vor lua prin surprindere multă lume.

Peștii au parte acum, spre sfârșitul anului, de aprecierea pe care și-o doreau de multă vreme. Sunt lăudați și apreciați atât acasă, în familie, cât și la locul de muncă. La sfârșitul săptămânii, e de așteptat să meargă,la un concert, o expoziție sau un alt eveniment de acest fel.

Luni, 11 decembrie: Luna în Fecioară se află în cuadratură cu Saturn din Săgetător – săptămâna începe cu o zi complicată, la serviciu. E nevoie de multă concentrare și de mari eforturi de înțelegere, pentru a face față, sarcinilor primite.

Marți, 12 decembrie: Luna în Balanță face un sextil cu Venus din Săgetător – după ziua mai mohorâtă de luni, astăzi ne recăpătăm optimismul și buna dispoziție. Reușim să ne concentrăm pe aspectele pozitive ale vieții, iar asta atrage și mai multe lucruri bune în viața noastră.

Miercuri, 13 decembrie: conjuncție Soare-Mercur în Săgetător – dăm dovadă de multă deschidere și toleranță. E vremea să ieșim din peșteră și să nu mai acordăm atenție discursurilor care ne spun că orice străin e periculos și că există conspirații mondiale împotriva noastră.

Joi, 14 decembrie: Luna în Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești – fiecare dintre noi are unele secrete, pe care și le protejează cum știe mai bine. Astăzi, tocmai de aceste secrete ne ocupăm.

Vineri, 15 decembrie: conjuncție Mercur-Venus în Săgetător – putem profita de acest aspect astral pentru a ne descoperi și dezvolta talentele înnăscute.

Sâmbătă, 16 decembrie: trigon între Soarele din Săgetător și Uranus din Berbec – ne asumăm multă libertate, nu ținem cont de nici un fel de restricții. Astăzi, vor avea de câștigat cei care știu cum să-și afirme independența.

Duminică, 17 decembrie: conjuncție Lună-Mercur retrograd în Săgetător – suntem influențabili, mediul în care trăim și oamenii cu care interacționăm își pune puternic amprenta asupra noastră. Tocmai de aceea, e bine să fim cât mai selectivi.

                  

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop