loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5735 ori.
Horoscop săptămânal 12-18 februarie

În această săptămână, Luna nouă din Vărsător aduce mai multă deschidere și toleranță. Renunțăm la gândirea îngustă, în clișee, și putem accepta inclusiv ceea ce e diferit de noi. În ultima zi a săptămânii, Soarele și Mercur în Pești ne fac să ne concentrăm mai mult pe propriile sentimente. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbecul cunoaște multă lume în această săptămână, inclusiv unele persoane care i se par foarte interesante. Descoperă preferințe comune, un mod de a gândi asemănător, astfel că sunt mari șanse să fie vorba despre începutul unor frumoase prietenii.

horoscop saptamanal 12-18 februarie

La locul de muncă, atmosfera e una plăcută pentru Taur, care dă cel mai bun randament. Se îmbunătățesc atât relațiile cu colegi, cât și cele cu șefii – inclusiv cu cei mai scorțoși dintre aceștia.

Pentru Gemeni, vorbim despre o săptămână perfectă pentru a susţine un examen sau a fi supus unei evaluări. Pot să dea cel mai bun randament, pe plan intelectual, astfel că vor obține rezultate excelente.

Nativii Rac au tendința de a băga adânc mâna în buzunar, cu riscul ca acesta să se golească foarte repede. Va fi nevoie de eforturi și de stăpânire de sine, pentru a controla aceste impulsuri. În week-end, e momentul potrivit pentru a face o călătorie.

Leul se concentrează pe parteneriatele și colaborările în care este implicat, și bine face! Persoanele care îi sunt alături au nevoie de mai multă atenție, pentru a oferi ceva de valoare în schimb.

Fecioara e mai degrabă eficientă, decât muncitoare. Știe cum să își aranjeze programul și ce stil de lucru să aleagă, astfel încât să realizeze cât mai mult, cu efort cât mai puțin.

Naturalețea cu care Balanța abordează chestiunile sentimentale e plină de farmec și îi atrage ceva admiratori. Într-o lume închistată de reguli, e mare lucru să vezi pe cineva capabil să se bucure ca un copil sau să uite de griji, când își propune acest lucru.

Scorpionul își asumă tot felul de obligații pe acasă sau față de rudele apropiate, iar apoi trebuie să muncească serios, pentru a le îndeplini. Vorbim despre o săptămână foarte aglomerată, însă încheiată cu bine.

Săgetătorul are o părere despre orice și își oferă sfaturile inclusiv atunci când nu le-a cerut nimeni. Asta îi poate atrage unele antipatii. În week-end, petrece clipe foarte frumoase acasă, alături de familie.

Capricornul nu prea are spor la muncă, în această săptămână. Trebuie să facă eforturi mari pentru a rezolva unele probleme care de regulă se dovedesc mult mai simple. În week-end, o mică plimbare în afara localității se va dovedi cea mai inspirată alegere.

Vărsătorul se află de multe ori în centrul atenției, pe parcursul acestei săptămâni. Joi, simte nevoia unui restart: vrea să termine cu unele aspecte mai puțin plăcute din trecut și, în schimb, să se concentreze pe proiecte noi.

Peștii își văd amplificată imaginația, dar și timiditatea. Au multe idei, însă le e greu să le exprime și să le transpună în practică. Pentru a reuși acest lucru, trebuie să își aleagă în mod inspirat prietenii și colaboratorii.

Luni, 12 februarie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – interacțiunile sociale și profesionale pe care le avem astăzi răscolesc unele sentimente puternice. Avem trăiri intense, pe parcursul acestei zile.

Marți, 13 februarie: cuadratură între Mercur în Vărsător și Jupiter în Scorpion – există riscul de a trage concluzii prea rapide, fără a ține cont de toate amănuntele.

Miercuri, 14 februarie: sextil între Soarele din Vărsător și Uranus din Berbec – astăzi, avem curajul de a fi originali și suntem capabili să luptăm cu idei și convenții învechite.

Joi, 15 februarie: LUNA NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR (conjuncție Soare-Lună în Vărsător) – suntem cu gândul la viitor, fascinați de orice e nou. De asemenea, e o zi foarte bună pentru a ne face noi prieteni.

Vineri, 16 februarie: conjuncție Lună-Venus în Pești – avem nevoie de pace și armonie și, la rândul nostru, ne manifestăm iubirea față de cei dragi.

Sâmbătă, 17 februarie: conjuncție Soare-Mercur în Vărsător – primim multe provocări la nivel mental, pe parcursul acestei zile. Fie descoperim firul unui secret pe care îl vrem dezvăluit în întregime, fie lucrăm intens la un proiect care e menit să producă schimbări spectaculoase.

Duminică, 18 februarie: SOARELE ȘI MERCUR INTRĂ ÎN PEȘTI – devenim mai sensibili, imaginația și emoțiile fiind cele care preiau controlul. Ne îmbunătățim capacitățile empatice.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop