loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4660 ori.
Horoscop săptămânal 18-24 decembrie: Saturn intră în Capricorn

Săptămâna începe în forță, cu o Lună nouă în Săgetător care, luni, ne îndeamnă să fim mai deschiși, mai toleranți. Marele eveniment are însă loc miercuri, când Saturn intră în Capricorn, semn astral pe care îl va tranzita vreme de trei ani. Pentru a reuși pe plan socio-profesional, va fi nevoie de tot mai multă disciplină, seriozitate și stăpânire de sine. Iată cum este influențată fiecare zodie:

Saturn va influența, pentru mai bine de trei ani, cariera și imaginea publică a nativilor Berbec. În acești ani, construirea unei cariere de succes și obținerea respectului în societate devin scopuri esențiale, pentru Berbeci. Esențială este, în acest context, și clădirea unei imagini respectabile și care să vă ofere aura unui om de succes. Pentru asta, merită să cheltuiți bani, dar și să vă schimbați stilul de viață, deoarece e greu să arăți respectabil, de exemplu, dacă vii la serviciu îmbrăcat în trening sau după ce ai chefuit o noapte întreagă.

saturn in capricorn horoscop saptamanal

Tradiționalistul și comodul Taur va trebuie să se deschidă spre experiențe noi, să facă efortul de a înțelege ce cred și ce simt semenii săi. Călătoriile în străinătate și legăturile cu persoane aparținând altor culturi sau civilizații sunt cele mai utile, în acest sens. Studiul îi poate fi de asemenea de folos. Mulți Tauri vor descoperi că, pentru a obține ceea ce își doresc, mai au multe de învățat.

Saturn va petrece aproximativ 3 ani în casa a 8-a a Gemenilor și, în prima parte a acestui tranzit, va afecta în mod direct moștenirile, dividendele, dobânzile, chiar și cadourile pe care ne așteptăm să le primim. Astfel, planeta oferă o invitație la cumpătare, atunci când vine vorba de cheltuielile pentru sărbători. Treptat, Saturn își va arăta și aspectele pozitive, aducând ordine în viața dumneavoastră financiară.

Vești bune pentru Rac: după un tranzit care a durat aproximativ 3 ani, Saturn părăsește în sfârșit casa serviciului, ceea ce face să dispară problemele și dificultățile întâmpinate pe acest plan. Saturn v-a făcut să treceți prin aceste greutăți tocmai pentru a câștiga experiență și a înțelege niște lecții de viață. Acum, odată aceste lecții însușite, e de așteptat să înceapă o perioadă deosebit de fructuoasă, pe plan profesional.

Pentru Leu, Saturn intră în casa a 6-a, pe care o va tranzita aproximativ trei ani și, cel puțin la început, în primele luni, vestea nu e tocmai bună. Fiecare Leu va întâmpina o anumită problemă la locul de muncă, fiecare trebuind să găsească soluția potrivită. Rezolvarea acestei probleme îi va face apoi să se simtă eliberați și va însemna un pas major făcut înainte, în carieră.

Saturn începe să verifice viața amoroasă și atașamentele emoționale ale Fecioarelor. Pe cine iubesc nativii? Sunt, la rândul lor, iubiți? Cum poate evolua această relație pe termen lung? Care sunt responsabilitățile pe care și le asumă în relație? Acestea sunt temele care îi vor frământa pe nativii Fecioară, în lunile și în anii următori.

Pentru Balanță, viața personală începe să conteze mai mult decât a făcut-o până acum. Propria casă, familia, rudele devin, treptat, mai importante decât prietenii sau chiar decât unele aspecte legate de carieră. Balanța își analizează emoțiile și sentimentele și va descoperi despre sine lucruri pe care nici măcar nu le-ar fi bănuit.

Odată cu intrarea lui Saturn în casa a 3-a, Scorpionul va trebui să își verifice și revizuiască relațiile cu tot ceea ce se află în jurul său: cum comunică, unde merge, ce a învățat și ce mai trebuie să învețe, de acum înainte. Însă marea veste este aceea că finanțele, munca și proprietățile scapă în sfârșit de presiunea cărora i-au fost supuse timp de trei ani.

Pentru Săgetător, Saturn intră în casa a 2-a și va face necesare schimbări majore, în ceea ce privește munca și atitudinea față de bani. Aceste schimbări sunt resimțite inițial neplăcut, astfel deoarece succesul financiar nu va veni foarte ușor, ci va trebui atras prin muncă serioasă și constantă.

Saturn, guvernatorul Capricornului, intră în prima casă a acestor nativi și îi ajută să devină mai realiști, mai cu picioarele pe pământ, mai responsabili. Capricornii se simt maturi și, mai ales, încercările prin care vor trece îi vor ajuta să vadă imaginea de ansamblu a oricărui proces și să poată atinge cu succes obiective fixate pe termen lung.

Ajuns în casa a 12-a a Vărsătorilor, Saturn îi face pe aceștia să privească mai mult în interior, să descopere propriile temeri, gânduri și dorințe secrete pe care de multe ori le ascund și față de propria persoană. E o adevărată luptă cu demonii (dar și cu îngerii) interiori, datorată unor frământări legate de evoluția propriei persoane. O căutare spirituală poate însoți și sprijini această descoperire de sine.

Peștii au parte de o veste bună pe plan profesional, odată cu ieșirea lui Saturn din casa a 10-a. Ei vor scăpa de dificultățile și obstacolele cu care se confruntă de aproximativ trei ani. De acum înainte, e de așteptat să facă pași importanți înainte în carieră, să înregistreze un salt în evoluția profesională.

Luni, 18 decembrie: Lună nouă în Săgetător (conjuncție Soare-Lună în Săgetător) – e nevoie să ne lărgim orizontul, să fim mai deschiși și mai îndrăzneți. Mai mult entuziasm va aduce mai mult succes.

Marți, 19 decembrie: Luna în Capricorn face un sextil cu Marte din Scorpion – acționăm asupra cauzelor profunde ale lucrurilor, nu la nivel superficial. Știm să atingem miezul, nu doar poleiala înșelătoare.

Miercuri, 20 decembrie: Saturn intră în Capricorn – devenim tot mai preocupați de carieră și de poziția pe care o ocupăm în societate. Pentru a îmbunătăți lucrurile pe aceste planuri, va fi nevoie de multă disciplină.

Joi, 21 decembrie: Soarele intră în Capricorn – seriozitatea e o trăsătură de caracter de care vom avea nevoie, în următoarele 30 de zile. De asemenea, percepem mai bin imaginea de ansamblu și suntem înclinați să lucrăm pentru îndeplinirea unor scopuri pe termen lung.

Vineri, 22 decembrie: Luna în Vărsător face un sextil cu Mercur din Săgetător – putem ajunge la un nivel de sinceritate greu de imaginat în urmă cu numai câteva zile.

Sâmbătă, 23 decembrie: Luna în Vărsător face un sextil cu Uranus din Berbec – avem tot felul de idei trăznite, pregătim diferite surprize. Mini-vacanța de Crăciun începe, așadar, în stil mare.

Duminică, 24 decembrie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – putem visa frumos, în ajun de Crăciun. De asemenea, acest aspect astral ne ajută să înțelegem mai bine dorințele persoanelor apropiate.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

HOROSCOP 2018

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop