loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1542 ori.
Horoscop săptămânal 2-8 decembrie: Jupiter în Capricorn

 La început de decembrie, are loc unul din cele mai importante evenimente astrologice din acest an. Jupiter intră în Capricorn, ceea ce întărește auto-disciplina și capacitatea de organizare, pe plan profesional. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Cu Jupiter în casa a 10-a, casa profesiei și a imaginii publice, următoarele 12 luni reprezintă, pentru Berbec, perioada potrivită pentru a obține o promovare sau măcar o creștere de salariu. Dacă nu obțineți o poziție mai bună la actualul loc de muncă, e vremea să căutați o altă slujbă, unde cu siguranță vă veți bucura de aprecierea pe care o meritați.

Figurile parentale și persoanele influente (părinți, șefi, mentori, profesori, maeștri, antrenori) vă vor trata cu mai multă simpatie și vă vor sprijini dezvoltarea.

 jupiter in capricorn horoscop saptamanal
Taur

Sprijiniți de Jupiter, Taurii vor avea ocazia să învețe multe lucruri folositoare, în perioada următoarele. Studiul serios este cel care poate să le aducă succesul pe termen lung.

De asemenea, călătoriile la distanță sunt bine aspectate și chiar recomandate – ele vor aduce șanse care, în alt fel, nu ar putea să apară.

 
Gemeni

Cu Saturn tranzitând una din casele banilor, lucrurile nu au fost tocmai simple pentru Gemeni, în 2019. Însă iată că, pe sfârșit de an, apar și vești bune. Jupiter intră în casa a 8-a și-i ajută pe Gemeni să își rezolve problemele financiare. Nu imediat, deoarece – din fericire! – tranzitul va dura aproape 13 luni.

Începând de acum, sunt favorizate activitățile care implică reclamă și promovare. Acum e momentul să arătați ce aveți mai bun sau – dacă e cazul – să vă promovați produsele și serviciile.

 
 

Rac

Acest tranzit aduce vești foarte bune pentru Raci îndeosebi pe plan relațional. Dacă sunteți singur, cresc mult șansele de a cunoaște pe cineva cu care să începeți o relație.

Dacă sunteți deja într-o relație, e cea mai bună perioadă pentru a o duce la un nivel superior, indiferent dacă acesta înseamnă mutat împreună, cerere în căsătorie sau apariția unui copil.

 
Leu

Saturn în casa serviciului în ultimii ani le-a provocat Leilor mult stres, pe acest plan. Vestea bună este că, de acum, influența lui Jupiter se va face simțită în aceeași direcție.

În primul rând, se îmbunătățește atmosfera de la locul de muncă. Șefii devin mai înțelegători, colegii sunt mai cooperanți, subalternii își execută sarcinile cu mai mult entuziasm.

Apoi, propriul ritm de lucru este sensibil îmbunătățit. Leii dau un randament mai bun, deoarece știu cum să se organizeze și cum să fie eficienți.

 

Fecioară

Mari șanse pentru Fecioară să se îndrăgostească, în următoarele 13 luni. Sau să aibă surpriza plăcute de a constata că ele fac obiectul dragostei alte persoane.

Chiar și pentru Fecioarele deja cuplate, vorbim despre o revenire a pasiunii și a romantismului în viața lor de cuplu. În plus, vor fi și nativii care nu se vor gândi deloc să refuze o aventură de-o noapte.

Balanță

Pentru Balanță, începe o perioadă în care tot ce are legătură cu casa și cu familia beneficiază de un sprijin puternic, din partea astrelor. Prin urmare, chiar e recomandat să petreceți acasă mai mult timp decât o făceați de obicei.

Modul în care vă raportați la propriul trecut va suferi și el schimbări semnificative. Veți ști să extrageți exact ce aveți nevoie, pentru ca, pe viitor, lucrurile să evolueze așa cum vă doriți.

 
Scorpion

Scorpionul devine mai curios, mai dornic să știe cât mai multe lucruri. Asta îl face să părăsească zona de confort și să experimenteze diferite lucruri noi. Drumurile le vor aduce, de asemenea, noroc nativilor Scorpion.

În plus, ei își vor cultiva talentul de a vorbi. O vor face nu numai frumos, ci și foarte convingător.

 
Săgetător

Jupiter începe să tranziteze casa a 2-a a Săgetătorilor, cea legată de muncă, bani, proprietăți și achiziții. Oportunitățile de a-și suplimenta câștigurile vor fi multiple și fiecare Săgetător va găsi propria soluție, pentru creșterea prosperității.

În general ecuația e simplă: mai multă muncă înseamnă mai mulți bani. Unii își vor găsi un al doilea job, alții vor avea parte de satisfacții chiar la actualul loc de muncă. De asemenea, se vor pricepe să câștige de pe urma proprietăților și a bunurilor pe care deja la dețin.

 
 
Capricorn

Cu Jupiter în semnul natal, Capricornii se vor număra printre răsfățații zodiacului, în următoarele 13 luni. Planeta îi ajută să se dezvolte, să evolueze în toate domeniile care le trezesc interesul.

Și din punct de vedere fizic, lucrurile merg bine pentru nativi. Forța lor vitală crește considerabil.

 

Vărsător

Pentru Vărsători, sunt favorizate acele activități care se desfășoară „în spatele cortinei“. Nativii care au diferite proiecte secrete le vor vedea pe acestea avansând cu pași repezi și aducându-le multe satisfacții.

Viața spirituală va avea în continuare de câștigat, în următoarele 13 luni. Nivelul de conștiință al Vărsătorilor cu astfel de preocupări va crește considerabil.

 

Pești

Prietenii se vor dovedi la înălțime, în perioada următoare. De asemenea, activitățile de grup vor reprezenta cadrul în care Peștii își vor da măsura valorii și a priceperii.

Se remarcă și o nevoie sporită de libertate, de acțiune pe cont propriu. Vărsători vor reuși să elimine orice formă de dependență din viața lor. Una e colaborarea, alta e subordonarea!

Luni, 2 decembrie: JUPITER INTRĂ ÎN CAPRICORN – sub această influență astrală, putem dezvolta auto-disciplina necesară pentru a ne împlini scopurile. Este, de asemenea, perioada potrivită pentru a ne îmbunătăți răbdarea. „Autocontrolul reprezintă elementul cheie pentru respectul de sine, iar respectul de sine reprezintă elementul cheie al curajului“ (Tucidide)

Marți, 3 decembrie: Venus în Capricorn face un sextil cu Marte din Scorpion – aspectul e foarte potrivit pentru socializare și chiar pentru înfiriparea unor relații.

Miercuri, 4 decembrie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – pe un fond de sensibilitate sporită, astăzi ne lăsăm păcăliți mai ușor decât de obicei.

Joi, 5 decembrie: Luna din Pești face un trigon cu Mercur din Scorpion – gândim lucrurile cu claritate. În plus, există o armonie între ceea ce gândim și ceea ce simțim.

Vineri, 6 decembrie: Luna în Berbec face o cuadratură cu Venus din Capricorn – avem nevoie de afecțiune, de manifestări concrete de iubire. Și, dacă nu le obținem, asta ne dă o stare deloc plăcută.

Sâmbătă, 7 decembrie: Luna în Berbec face o cuadratură cu Saturn din Capricorn – ne lipsește disciplina, pe parcursul acestei zile.

Duminică, 8 decembrie: Soarele în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Pești – vitalitatea noastră e redusă, astăzi. Tocmai de aceea, e bine să ne amintim că e duminică și să dedicăm ziua odihnei.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop