loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1404 ori.
Horoscop săptămânal 28 octombrie-3 noiembrie

Săptămâna începe în forță, cu Luna nouă în Scorpion, ce are loc chiar luni dimineața și face ca dorințele noastre să devină mai puternice. În plus, e o zi potrivită pentru diferite ritualuri oculte. Apoi, începând de vineri, Mercur de vineri, 1 noiembrie, Mercur devine retrograd în Scorpion. E bine să devenim mai prudenți când vorbim despre bani, dar și despre orice subiecte mai sensibile. Să vedem cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

La început de săptămână, Luna nouă în casa a 8-a vă îndeamnă să acordați mai multă atenție vieții intime, inclusiv intimității fizice. Vă recomandăm o vină romantică, indiferent unde – important e să petreceți ceva timp de calitate împreună cu partenerul.

De pe 1 noiembrie, aveţi un comportament autoritar, mai ales atunci când vine vorba de bani, şi nu acceptaţi nicio altă părere. Această atitudine face să fiţi respectat de unii şi înjurat de ceilalţi.

 horoscop saptamanal 28 octombrie 3 noiembrie

Taur

Pentru bărbații și femeile Taur, Luna nouă în casa a 7-a anunță un început de săptămână potrivit pentru socializare și parteneriate. Luni e o zi bună inclusiv pentru a începe o relație.

Spre sfârșitul săptămânii, vă contraziceţi într-una cu partenerul de viaţă, de parcă singurul scop ar fi ca fiecare să îi demonstreze celuilalt că greşeşte. Mai bine v-aţi concentra pe elementele asupra cărora sunteţi de acord.

 

Gemeni

Cu Luna nouă în casa a 6-a, bărbații și femeile Gemeni simt nevoia să fie folositori, să se dovedească utili. Astfel, renunță la unele tendințe de egoism și lăcomie. Unii Gemeni donează bani ori gătesc pentru alte persoane, alții pot să participe la diferite acțiuni de voluntariat.

Începând de vineri, beneficiaţi de o mare autoritate asupra unor persoane din jurul dumneavoastră. Acestea sunt dispuse să vă urmeze sfaturile cu sfinţenie, chiar dacă nu înţeleg mare lucru din ele.

 

Rac

Începutul de săptămână reprezintă perioada perfectă pentru a petrece mai mult timp alături copii. Pot fi copiii proprii, dar și nepoți sau copii ai unor amici. Copilul dumneavoastră interior e de asemenea puternic și se trezește la viață, în această tovărășie a celor mici. Pentru a-l ajuta să se simtă bine, e o idee bună să vă implicați într-o activitate care vă făcea plăcere atunci când erați mic.

Spre sfârșitul săptămânii, cheltuiţi mulţi bani pe distracţie. Puţini înţeleg acest mod de a face cheltuieli, dar nu vă pasă de părerea lor. Cel mai important e să vă vedeţi de drumul dumneavoastră şi să vă simţiţi bine.

 

Leu

Primele zile ale săptămânii reprezintă o perioadă potrivită pentru a plănui sau pentru a organiza o reuniune de familie. Multe rude vor fi încântate. Chiar dacă nu pot să apară acum, cu siguranță le veți vedea cât de curând.

În week-end, o persoană apropiată stă într-una cu gura pe dumneavoastră, încercând să vă convingă să acceptaţi o schimbare pe care ea o doreşte. Nu aveţi de gând să acceptaţi, oricât ar insista.

 

Fecioară

Luni și marți, Fecioarele se bucură de o companie plăcută: colegii de serviciu sunt prietenoși, membrii familiei se comportă și ei bine, chiar și necunoscuții le zâmbesc larg. Este, de asemenea, momentul potrivit pentru a învăța lucruri noi și pentru a dobândi noi informații. Cititul e o îndeletnicire bine-venită.

La sfârșit de săptămână, luaţi o decizie aparent neaşteptată în legătură cu cheltuielile pe care le aveţi de făcut. Mai precis, decizia este neaşteptată doar pentru cei in jur, deoarece dumneavoastră o plănuiaţi de ceva timp.

Balanță

Balanțele trebuie să muncească mai bine, pentru a câștiga mai mulți bani. Eficiența e un criteriu valabil pentru orice activitate căreia i se dedică în această perioadă.

Începând de vineri, există riscul de a cheltui mai mulţi bani decât vă permiteţi. Pentru a evita acest lucru, ar fi mai bine să staţi acasă şi să petreceţi un week-end cât mai liniștit, în faţa calculatorului, a televizorului sau a unei cărți bune.

 

Scorpion

Luna nouă în propria zodie îi îndeamnă pe Scorpioni să experimenteze lucruri noi, bucurându-se de această ieșire din zona de confort. Nativii se lasă ghidați de curiozitate oriunde ar fi: acasă – atât în bucătărie, cât și în dormitor – la serviciu sau la cumpărături.

La sfârșit de săptămână, e rost de scandal, mai ales dacă mergeţi la vreo petrecere sau în alt loc cu mulţi oameni. Asta deoarece nu reuşiţi să vă faceţi de înţeles prea uşor, ci întâmpinaţi dificultăţi serioase când încercaţi să explicaţi ceva.

 

Săgetător

Luna nouă în casa a 12-a le cere Săgetătorilor să acorde mai multă atenție religiei și spiritualității. Rugăciunea sau meditația îi pot ajuta mult – există inclusiv studii științifice care demonstrează că acestea îmbunătățesc nivelul energetic și funcționarea sistemului imunitar.

Începând de pe 1 noiembrie, partenerul vă spune cu sinceritate că există şi lucruri care nu îi plac, la dumneavoastră. Primul impuls este să vă enervaţi şi să îi răspundeţi pe măsură, dar apoi veţi reuşi să vă stăpâniţi.

 

Capricorn

Luna nouă în casa a 11-a reprezintă perioada potrivită pentru a vă face prieteni noi, cu care vă veți înțelege excelent. Pe de altă parte, atât Soarele cât și Luna îl ajută pe Capricorn (de obicei un tradiționalist) să aibă abordări mai neconvenționale și să fie mai creativ.

La final de săptămână, prea multă lume capătă obiceiul de a vorbi cât mai tare în încercarea de a-şi impune propria părere. Nu faceţi parte dintre cei care procedează în acest mod, prin urmare veţi lua măsuri pentru a schimba lucrurile.

 

Vărsător

Cu Luna nouă în casa a 10-a, e momentul potrivit ca Vărsătorii să dezvolte noi planuri de evoluție în carieră. însă amintiți-vă să fiți realiști! Scopurile pe trmen lung trebuie să fie în acord cu propriile abilități și posibilități.

În week-end, persoana iubită comite câteva gafe tocmai când vă aflaţi într-un loc public. Va trebui să interveniţi dumneavoastră pentru a rezolva lucrurile. Sau pentru a le îmbunătăţi măcar puţin.

 

Pești

Luna nouă în casa a 9-a vă invită să ieșiți de la cutie, să fiți deschis pentru experiențe noi. Lăsați curiozitatea să vă fie ghid! Aceasta vă va dezvolta inclusiv empatia și va ajuta la îmbunătățirea relațiilor. Poate de aceea se spune că oamenii curioși sunt mai fericiți.

În ultimele trei zile ale săptămânii, faceţi pe deşteptul într-o manieră de-a dreptul enervantă. Orice ar spune cineva din jurul dumneavoastră, îi arătaţi că greșește şi îi demonstraţi că opinia dumneavoastră este mai îndreptăţită. Asta va irita multă lume.

Luni, 28 octombrie: LUNĂ NOUĂ ÎN SCORPION (conjuncție Soare-Lună în Scorpion) – avem dorințe foarte puternice, astăzi. Este, de asemenea, o zi bună pentru ceremonii și ritualuri oculte. „Atunci când dorințele tale sunt suficient de puternice, va părea că deții putere supraomenești“ (Napoleon Hill)

Marți, 29 octombrie: Luna în conjuncție cu Mercur și Venus din Scorpion ne ajută să vorbim despre cele mai profunde sentimente ale noastre.

Miercuri, 30 octombrie: conjuncție Mercur-Venus în Scorpion – putem dedica ziua unor hobby-uri mai ciudate. Dăm frâu liber unor interese și pasiuni pe care de obicei nu le recunoaștem.

Joi, 31 octombrie: conjuncție Lună-Jupiter în Săgetător – suntem optimiști și entuziaști, având curajul să ne lansăm în orice aventură.

Vineri, 1 noiembrie: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR – aveți parte de experiențe multiple pe plan amoros. Aventurile sunt bine-venite pentru mulți, pe durata acestui tranzit. „Serviciul vă umple buzunarele, dar aventurile vă umplu sufletul“ (Jaime Lyn)

MERCUR RETROGRAD ÎN SCORPION (până pe 18 noiembrie) – nu e perioada potrivită pentru investiții majore sau pentru a demara vreun parteneriat de afaceri. Așteptați până după 18 noiembrie!

Sâmbătă, 2 noiembrie: conjuncție Lună-Saturn în Capricorn – astăzi dăm dovadă de mai multă prudență. De asemenea, ținem neapărat să ne onorăm angajamentele și responsabilitățile.

Duminică, 3 noiembrie: Luna în Capricorn face un sextil cu Mercur retrograd din Scorpion – putem analiza propriul trecut, pentru a descoperi ce am greșit și ce am putea să îmbunătățim.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop