loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1691 ori.
Horoscop săptămânal 30 septembrie-6 octombrie

Joi, Pluton își reia mersul direct în Capricorn, după o retrogradare ce a durat mai bine de cinci luni. În acest interval, am înțeles că, pentru a schimba ceva în interacțiunea cu lumea, nu putem aștepta să se schimbe lumea, ci e nevoie de propria transformare. Vineri, intrarea lui Marte în Balanță conferă o deosebită forță parteneriatelor. Colaborările reprezintă calea spre reușită.

Berbec

Berbecul se simte bine, în largul său în public, chiar şi atunci când în preajmă sunt multe persoane necunoscute. Cumva, reuşește să creeze impresia că le cunoaşte dintotdeauna şi că sunt buni și vechi prieteni. Ceea ce îl face să se bucure de simpatia tuturor. 

Spre sfârșitul săptămânii, puteți câștig un colaborator sau un prieten importante. Pe viitor, veți realiza multe lucruri împreună.

 horoscop saptamanal 30 septembrie-6 octombrie

Taur

Pentru Taur, vorbim despre o săptămână propice activităților intelectuale, inclusiv celor mai dificile și mai pretenţioase. Vești excelente, așadar, pentru cei care au de susținut examene, participă la ședințe sau sunt supuși vreunor verificări.

În week-end, Taurii vor trebuie să facă ceva muncă ori exerciții fizice. Cu cele mai bune rezultate.

 

Gemeni

Gemenii dovedesc și în această săptămână cât de pricepuți sunt la vorbe. Reuşesc să abordeze cu zâmbetul pe buze inclusiv unele teme controversate, care răscolesc pasiuni. Nativii aduc armonie, vorbind liber şi deschis, dar fără a jigni pe cineva.

În week-end, Gemenii se comportă ca niște copii, reușind să se deconecteze, să uite de orice probleme.

 

Rac

Pentru Rac, este o săptămână potrivită unor discuții purtate cu persoana iubită. E momentul potrivit pentru a face diferite mărturisiri, a dezvălui secrete, a scoate la lumină tot ce avea pe suflet. 

Week-end-ul readuce în viața Racilor o persoană din trecut, pe care nu o mai văzuseră de ceva timp. Întâlnirea e încărcată de emoție.

 

Leu

Leul își pune ordine în acte și tot felul de hârtii. E rost de ceva curățenie prin casă, de asemenea. Cei care lucrează pe computer ar face bine să pună în ordine și fișierele de acolo și să mai șteargă din cele care nu sunt necesare și ocupă spațiul degeaba.

La sfârșit de săptămână, Leii vor trebui să facă un drum, cel mai probabil cu treabă.

 

Fecioară

Fecioara e bine dispusă, deoarece are parte de apreciere și se simte iubită. Prin urmare, și nativii acestei zodii, de obicei mai reținuți, se deschid și își exprimă liber sentimentele.

În week-end, puține Fecioare vor avea parte de odihnă. Majoritatea va trebuie să muncească și o vor face cu maximă eficiență.

 

Balanță  

Pentru Balanță, a venit vremea să se ocupe de propria casă și de familie. S-au acumulat destule probleme și a venit timpul ca acestea să beneficieze de atenția necesară și să aibă parte de o rezolvare. Oricare ar fi aceasta.

În week-end, nativii se ocupă intens de un proiect personal, care le e foarte drag.

 

Scorpion

Scorpionul trebuie să facă, aproape în fiecare zi din această săptămână, diferite drumuri, scurte şi majoritatea plăcute. Are ocazia să comunice cu multe persoane, atât cunoscute, cât și unele care abia acum își fac apariția în viața sa.

La sfârșitul săptămânii, Scorpionii vor participa la o întâlnire secretă. Sunt mulțumiți de încrederea care li se arată.

 

Săgetător

Săgetătorul se înțelege foarte bine cu persoanele din familie, când vine vorba de bani. Cheltuielile importante sunt stabilite de comun acord, fără ca cineva să aibă obiecții sau nemulțumiri.

Week-end-ul aduce multă aglomerație, pe acasă. Sunt mari șanse ca nativii să primească vizita unor prieteni sau rude mai îndepărtate.

 

Capricorn

Capricornul are nevoie de mai multă independență, de proiecte pe care să le dezvolte pe cont propriu, fără influențe in afară. Simte că așa va da cel mai bun randament, în perioada următoare.

La sfârșit de săptămână, mută lume va fi ochii pe Capricorni. Aceștia vor încerca să facă cea mai bună impresie.

 

Vărsător

Vărsătorul are multe de lămurit cu prietenii săi și e posibil ca unii dintre aceștia să nu-i mai fie prietenii pentru mult timp. În schimb, se integrează foarte bine în grupuri noi, care corespund mai bine preocupărilor sale actuale.

Sfârșitul de săptămână aduce o călătorie, pentru cei mai mulți Vărsători. O șansă de a vizita un loc pe care nu l-au mai văzut niciodată înainte.

 

Pești

Peștii au impresia plăcută că, orice ar face şi orice ar spune, nimeni nu se supără. Într-adevăr, e o perioadă în care își permit mai multe libertăți decât de obicei, inclusiv cu persoane care de obicei par scorțoase și inabordabile.

În week-end, Peștii își vor încerca norocul pe plan financiar. E posibil să câștige bani dintr-o cu totul altă sursă decât cele obișnuite.

Luni, 30 septembrie: conjuncție Lună-Mercur în Balanță – avem o dispoziție schimbătoare, trecem de la o stare la alta și la fel de frecvent ne schimbăm și părerile.

Marți, 1 octombrie: cuadratură între Venus din Balanță și Pluton din Capricorn – au loc diferite înfruntări de orgolii și jocuri de putere, pe plan relațional.

Miercuri, 2 octombrie: Luna în Scorpion face un sextil cu Marte din Fecioară – suntem entuziaști și lucrăm cu mult spor, obținând rezultate peste medie.

Joi, 3 octombrie: Pluton își reia mersul direct în Capricorn (și-am început retrogradarea pe 24 aprilie) – în perioada de retrogradare, Pluton ne-a arătat că, pentru a ne găsi locul în lume, în societate, e mai întâi necesară o profundă transformare interioară. Acum, trebuie să arătăm ce am învățat în aceste cinci luni, proiectând o imagine publică îmbunătățită. „Toate ființele umane au trei vieți: publică, privată și secretă“ (Gabriel Garcia Marquez)

Mercur intră în Scorpion – ne îmbunătățim spiritul de observație, mai ales când vine vorba de emoții, dorințe și relații inter-personale. Politețea nu se mai numără printre calitățile noastre, în schimb dăm dovadă de sinceritate – uneori, chiar prea multă. „Nu regreta niciodată ceva ce ai făcut cu o afecțiune sinceră, pentru că nimic din ceea ce s-a născut cu suflet nu se va pierde vreodată“(Basil Rathbone)

Vineri, 4 octombrie: Marte intră în Balanță – ne concentrăm mai mult pe relații. Investi multă energie în căsătorie sau în parteneriatele de afaceri. Ceea ce ne unește devine mai important decât ceea ce ne separă. „Nu avem pace deoarece am uitat că ne aparținem unii altora“ (Maica Tereza)

Sâmbătă, 5 octombrie: Luna în Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur – e o zi în care pot să apară diferite surprize. Nu are rost să vă faceți un program fix, pentru că oricum nu îl veți respecta.

Duminică, 6 octombrie: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – diferite elemente ies la lumină, după ce au fost adânc îngropate în subconștient. E posibil să avem vise interesante sau unele izbucniri emoționale necontrolate.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop