loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5625 ori.
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie

 Este o săptămână încărcată, din punct de vedere astrologic, cea mai importantă zi fiind cea de miercuri. Atunci, Luna plină în Pești ne împinge să le acordăm mai multă atenție celor de lângă noi. În același timp, revenirea lui Mercur în mers direct pune capăt problemelor de comunicare existente în ultima vreme.

horoscop saptamanal 4-10 septembrie

În această săptămână, Berbecul se descurcă cel mai bine de unul singur, pe cont propriu. Nu e nevoie să apeleze în absolut nicio situaţie la ajutorul unei alte persoane – indiferent cine ar fi aceasta sau cât de binevoitoare s-ar arăta.

Persoana iubită îi demonstrează Taurului că are foarte mare încredere în partener. Acest lucru îi motivează pe nativi şi îi face ca, într-adevăr, să se ridice la înălţimea aşteptărilor sale.

Propriul aspect devine o prioritate pentru Gemeni, probabil şi datorită unor întâlniri importante pe care urmează să le aibă în curând. Vor cheltui ceva bani pentru a arăta cât mai bine.

Datorită cunoştinţelor sale de cultură generală, dar și experienței de viață, Racul reuşește să își impresioneze interlocutorii. Savurează momentele în care toţi îl privesc ca pe un atotştiutor.

Optimismul Leului este întărit de prieteni, care îi acordă multă încredere. Orice proiect ar avea, aceștia îi asigură pe nativi că au foarte mari şanse de reuşită.

Partenerul de viaţă al Fecioarei îi face pe plac în toate privinţele. Nativii sunt  peste măsură de mulţumiți de modul în care sunt tratați şi răspund cât mai frumos cu putinţă.

Balanța trebuie să facă eforturi pentru a-și îmbunătăți relațiile cu colegii de la locul de muncă. Încăpățânarea și ideile fixe nu ce să caute, într-un astfel de context.

Scorpionul are parte de ceva agitație, pe plan sentimental. Se trezesc cu declarații de iubire de unde nu se așteaptă, dar și cu reproșuri din partea unor persoane dragi.

Săgetătorul folosește foarte bine o ocazie neprevăzută pentru a-și atinge scopurile pe care și le-a fixat pe plan profesional. Această abilitate de adaptare rapidă îi va fi mereu de folos.

Capricornul are parte de numeroase conversații și dispute cu parteneri incomozi, pe parcursul acestei săptămâni. Trebuie să își păstreze stăpânirea de sine și să fie cât mai convingător, în orice situație.

Vărsătorul reușește să se comporte în societate exact aşa cum trebuie, pentru a obţine avantajele pe care le dorește. Nu este prea multă sinceritate în ceea ce face şi în ceea ce spune, dar scopul scuză mijloacele.

Peştii primesc puternice influxuri de energie, pe care le pot folosi pentru a rezolva multe probleme. Acum e momentul să ia taurul de coarne şi să abordeze chiar şi probleme mai dificile.

Luni, 4 septembrie: Soarele în Fecioară se află în opoziție cu Neptun din Pești – ne analizăm propriile dorințe și idealuri. Unele dintre el necesită diferite ajustări și modificări.

Marți, 5 septembrie: Marte intră în Fecioară – suntem mai exacți în ceea ce facem și căpătăm mai multă atenție la detalii.

Miercuri, 6 septembrie: Luna plină în Pești (Soarele în Fecioară se află în opoziție cu Luna din Pești) – cei mai fericiți sunt cei care fac cel mai mult pentru ceilalți. Aceasta e lecția pe care trebuie să ne-o însușim astăzi.

Miercuri, 6 septembrie: Mercur își reia mersul direct în Leu – devenim mai convingători și e esențial să avem creativitate.

Joi, 7 septembrie: conjuncție Lună-Chiron în Pești – putem primi lecții de viață importante, de la persoanele cu care intrăm astăzi în contact.

Vineri, 8 septembrie: Luna în Berbec face un trigon cu Venus din Leu – căutăm să facem o impresie cât mai bună, oriunde mergem și orice spunem. Astăzi, acordăm mai mare atenție formei, decât fondului.

Sâmbătă, 9 septembrie: Soarele în Fecioară face un trigon cu Pluton din Capricorn –pregătim mici modificări în micile noastre tabieturi. Programul de z cu zi se schimbă, odată cu sosirea toamnei.

Duminică, 10 septembrie: Mercur intră în Fecioară – ne îmbunătățim gândirea critică și capacitatea de analiză.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop