loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1183 ori.
Horoscop săptămânal 7-13 octombrie

În această săptămână, intrarea lui Venus în Scorpion aduce mai multă pasiune în relații. În week-end, Luna plină din Berbec retrezește spiritul de luptă, dar există și riscul de a ne grăbi inutil. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Încercați să vă mențineți calmul, pe parcursul acestei săptămâni, indiferent de situațiile prin care treceți. Iar această decizie vă ajută să vă descurcați bine inclusiv în unele împrejurări complicate.

În week-end, e posibil să simțiți o ușoară gelozie față de un succes al partenerului de viaţă, care pare să pună în umbră propriile dumneavoastră realizări. Prin urmare, aveţi tendinţa de a-i diminua meritele.

 horoscop saptamanal 7-13 octombrie

Taur

Persoana iubită trece printr-o perioadă fastă, în care totul pare să îi meargă din plin. Este o plăcere să o vedeţi cum se bucură pentru fiecare nouă reuşită.

În week-end, trebuie să vă consumaţi energia tot muncind, pentru că altfel va rezulta un surplus care va cauza probleme, precum insomnii.

 

Gemeni

Munciți mult în această săptămână. Tocmai de aceea, e important să nu uitați nici de odihnă și de relaxare. Sunt la fel de importante și doar ele vă permit să vă refaceți.

În week-end, grupul dumneavoastră de prieteni e în fierbere. Se pare că pregătesc ceva deosebit, iar asta îi face să umble toată ziua de acolo-acolo, cu aere extrem de preocupate.

 

Rac

Schimbaţi multe informaţii cu partenerul dumneavoastră de viaţă. Practic, fiecare cunoaşte toate amănuntele despre celălalt, inclusiv pe cele nu foarte importante.

În week-end sunteţi înclinat să cheltuiţi bani, şi nu în scopuri serioase, ci mai mult ca urmare a unor aşa-zise inspiraţii de moment.

 

Leu

Relaţiile cu rudele apropiate decurg bine, în această săptămână. Dacă au existat probleme, acum va avea loc o puternică revigorare. Dacă lucrurile mergeau oricum bine, de acum înainte vor merge şi mai bine.

Distracţia pare a fi cuvântul de ordine în week-end, când principalele preocupări vor fi unde să mergeţi şi în ce să vă îmbrăcaţi.

 

Fecioară

Calităţile dumneavoastră intelectuale sunt recunoscute în mod deschis de mai multă lume. Totuşi, nu trebuie să vă aşteptaţi la altceva decât la câteva cuvinte de laudă. Recompensele financiare mai au de aşteptat.

La sfârșit de săptămână, aveţi chef de plimbare şi inventaţi un pretext pentru a merge în vizită la un prieteni.

Balanţă

Există mai multe ocazii în care vi se mulţumeşte pentru efortul pe care l-aţi depus în ultimul timp. Vă simţiţi bine când munca dumneavoastră este apreciată la adevărata sa valoare.

În week-end, nu aveţi prea mult timp de odihnă, ci dedicaţi o parte însemnată din timp pentru îndeplinirea unor sarcini importante.

 

Scorpion

În această săptămână, sunteți pus frecvent în postura de a învăţa lucruri noi. Și vă descurcați bine, prinzând ideile rapid și dând rapid impresia că vă pricepeți cu adevărat.

În week-end, aveţi tendinţa de a vă retrage în singurătate. Există însă unele obligații care nu vă permit acest lucru chiar în măsura în care aţi dori dumneavoastră.

 

Săgetător

Aveţi grijă să nu dezvăluiţi secretele care vi s-au încredinţat! La un moment dat veţi fi tentat să faceţi acest lucru, însă e preferabil să rezistați tentației.

În week-end, viața personală are prioritate. Nu acceptați alături de dumneavoastră decât persoane dragi, cărora le spuneți tot ce aveți pe suflet.

 

Capricorn

Începeți să rezolvați tot mai multe treburi de acasă, folosind telefonul sau orice alt dispozitiv conectat la internet. De asemenea, și întâlnirile pe care le aveți sunt programate, în această săptămână, tot acasă.

În week-end, nu împărtășiți dorinţa permanentă de distracţie a prietenilor, astfel încât există momente în care vi se întâmplă să vă simţiţi stingher în mijlocul lor.

 

Vărsător

Aveţi o săptămână bună la serviciu, în care nu numai că atmosfera e una extrem de plăcută, dar primiţi şi câteva veşti bune, referitoare la planul financiar.

În week-end, preferați să vă țineți departe de grupurile mari de oameni, care de regulă îi plac Vărsătorului. De această dată, preferați cercurile mai intime.

 

Peşti

Reușiți să vă faceți remarcat în mai multe rânduri, pe parcursul acestei săptămâni. Aveți parte și de laude, dar și de recompense materiale.

În week-end, sunteţi mai deschis decât de obicei. Acceptați să întâlniți persoane noi, primiți cu bunăvoință sfaturi și sugestii.

Luni, 7 octombrie: opoziție între Mercur din Scorpion și Uranus din Taur – atenție la ce vorbiți astăzi! Luați de val și punând prea multă pasiune, riscăm să dezvăluim diferite secrete.

Marți, 8 octombrie: VENUS INTRĂ ÎN SCORPION – tindem să avem, în relații, o abordare de tipul „totul sau nimic“. Suntem pasionali și trebuie să învățăm să ne controlăm gelozia. „Cei geloși sunt o supărare pentru alții și un chin pentru ei înșiși“ (William Penn)

Miercuri, 9 octombrie: Luna în Vărsător în trigon cu Venus din Balanță – o zi în care e bine să ne relaxăm, pe cât posibil, să încercăm să dăm dovadă de calm.

Joi, 10 octombrie: Luna în Pești face un trigon cu Mercur din Scorpion – comunicarea decurge bine, putem vorbi deschis inclusiv despre propriile sentimente.

Vineri, 11 octombrie: conjuncție Lună-Neptun în Pești – visăm frumos, astăzi. Încercăm să e schițăm idealuri, ținând cont și de ce își doresc cei din jur.

Sâmbătă, 12 octombrie: Venus în Scorpion face o opoziție cu Uranus din Taur – e rost de aventuri amoroase ceva mai puțin obișnuite.

Duminică, 13 octombrie: LUNĂ PLINĂ ÎN BERBEC (opoziție între Soarele din Balanță și Luna din Berbec) – astăzi, nu ne face prea multe planuri, înainte de a acționa. Spontaneitatea e bună și ne poate ajuta să ne atingem scopurile, atât timp cât nu se transformă în impulsivitate. „De ce să nu te bucuri de plăcere acum? – cât de des se întâmplă ca fericirea să fie distrusă de pregătire, de pregătirea prostească!“ (Jane Austin)

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop