loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2309 ori.
Horoscop saptamanal – 16-22 ianuarie

 Horoscopul saptamanal pentru perioada 16-22 ianuarie este influenţat de începutul tranzitului Soarelui prin Vărsător. Nativii acestei zodii primesc multă energie şi, în general, valori precum altruismul şi prietenia sunt mult întărite.

Iată horoscopul saptamanii 16-22 ianuarie pentru fiecare zodie:

În ultimele zile prietenii au devenit conştienţi – şi oarecum uimiţi – de faptul că aveţi o tendinţă de a vă retrage în singurătate. În acest interval, vor reacţiona prompt şi îşi vor manifesta tot mai frecvent dorinţa de a vă avea în mijlocul lor.

 
Taur

Primiţi un impuls la serviciu, care vă determină să daţi un randament mult superior celui de la început de an. Poate fi vorba fie de ceva pozitiv – promisiunea unei măriri de salariu sau a unei prime, de exemplu, fie, dimpotrivă, de ceva nu tocmai plăcut – gen anunţarea unei posibile restructurări.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Nu daţi dovadă de prea multă iscusinţă în ceea ce faceţi astăzi, dar aveţi noroc că pe lângă dumneavoastră se află mai multe persoane care sunt dispuse să vă treacă cu vederea greşelile şi să vă ajute de fiecare dată când aveţi nevoie.

La rândul dumneavoastră, reacţionaţi cu promptitudine atunci când cineva vă cere ajutorul, chiar dacă asta înseamnă să vă petreceţi câteva ore bune din week-end muncind.

 
Rac

Sunteţi preocupat în special de siguranţa şi de confortul dumneavoastră şi al familiei dumneavoastră. Realizaţi unele investiţii importante în locuinţă, aducându-i câteva îmbunătăţiri.

Pe plan financiar, norocul pare să vă surâdă. Aflaţi câteva veşti bune în legătură cu apariţia unor noi surse de venit.

 
Leu

Prietenii sunt foarte întreprinzători şi obţin unele succese total neaşteptate. Această imagine pe care o oferă -  a unor oameni deplin fericiţi – vă trezeşte mai degrabă invidia, decât bucuria pentru realizările lor.

Partenerul de viaţă dă dovadă de o superficialitate exasperantă. De fiecare când încercaţi să purtaţi o discuţie serioasă, discuţia degenerează şi nu reuşiţi deloc să îi spuneţi ce aveţi pe suflet.

 
Fecioara

Beneficiaţi de un tonus excelent şi reuşiţi să faceţi faţă cu succes tuturor obligaţiilor pe care vi le-aţi asumat.

Sunteţi nemulţumit însă de poziţia pe care o ocupaţi în acest moment în societate şi, din această cauză, simţiţi nevoia unor schimbări de fond.

 
Balanta

Vă apucaţi iar să faceţi cu prietenii dumneavoastră nişte glume pe care nimeni altcineva nu le gustă. Vă daţi seama de acest lucru, dar găsiţi că situaţia e mult prea savuroasă pentru a vă răpi această plăcere.

Numai lapte şi miere în relaţia cu partenerul de viaţă… Vă iubiţi ca doi porumbei şi toată lumea poate să îşi dea seama de acest lucru.

 
Scorpion

Recent, aţi asistat la o scenă care v-a impresionat în mod neplăcut şi, de atunci, vă faceţi tot felul de gânduri negre. Nu este cazul să exageraţi. Amintiţi-vă că unul dintre elementele obligatorii ale reuşitei este gândirea pozitivă!

Ieşiţi în societate împreună cu ceilalţi membri ai familiei, care vă oferă suficiente motive pentru vă mândri cu ei.

Sagetator

Vă întâlniţi cu o persoană de la care, într-adevăr, aveţi ce învăţa. Aţi face bine să ascultaţi cu mare atenţie tot ceea ce are de spus, pentru că experienţa de viaţă şi înţelegerea pe care a dobândit-o în timp vă pot fi de real folos.

În schimb, o cunoştinţă vă enervează cu laudele sale exagerate şi îi spuneţi vreo două, cu intenţia de a o face să tacă.

 
Capricorn

Sunteţi răbdător şi metodic în tot ceea ce faceţi. Prin urmare, a venit momentul să terminaţi în sfârşit câteva treburi destul de plictisitoare, a căror rezolvare o amânaţi de mai mult timp. De prea mult timp.

 
Varsator

Vă veţi afla în prim-plan, începând cu această săptămână. Soarele vă oferă u atât razele, cât influenţa sa binefăcătoare şi vă ajută să rămâneţi în centrul atenţiei. La doar câteva săptămâni după sărbătorile de iarnă, se anunţă noi motive de distracţie şi noi petreceri.

 
Pesti

Unul dintre cunoscuţii dumneavoastră vă spune o poveste lacrimogenă, iar acest lucru vă impresionează peste măsură. Sunteţi în stare să faceţi orice pentru a ajuta persoana avută la nevoie, uitând că sunt persoane chiar mai apropiate de dumneavoastră care au exact aceleaşi probleme. Ar fi normal să le ajutaţi mai întâi pe ele.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop