loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2459 ori.
Horoscop saptamanal – 6-12 februarie

 Horoscopul saptamanal pentru perioada 6-12 februarie este influenţat în primul rând de Luna plină din noaptea de marţi spre miercuri, care accentuează tensiunile, în special în mediile în care nu ne putem manifesta liber, conform propriilor dorinţe.

Apoi, începutul tranzitului lui Venus prin Peşti, tot în cursul zilei de marţi, ne sporeşte sensibilitatea şi compasiunea faţă de cei din jur.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 6-12 februarie, pentru fiecare zodie:

Berbec

La început de săptămână, există numeroase tensiuni, în mediile în care vă petreceţi  cea mai mare parte a timpului. Colegii de la serviciu şi, posibil, şi unele persoane din familie se ceartă la furcă. Deşi nu vă implicaţi direct, nici nu puteţi ignora această atmosferă de câmp de bătălie.

Apoi, sfârşitul de săptămână va fi mult mai liniştit, sursele de stres dispărând, treptat.

 
Taur

Trebuie să învăţaţi să acordaţi atenţie, în egală măsură, vieţii profesionale şi celei familiale. Dacă veţi neglija unul din cele două domenii în favoarea celuilalt, vor apărea cu siguranţă nemulţumiri.

Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Urmăriţi cu mare atenţie evoluţia unei afaceri care poate să vă aducă şi dumneavoastră un câştig însemnat. Până să vă alegeţi cu ceva însă, singurul său efect este faptul că vă deturnează de la celelalte treburi, la fel de importante.

 
Rac

Încercaţi să recuperaţi câteva datorii mai vechi. Este vorba atât de oameni cărora le-aţi împrumutat bani şi au uitat să vi-i returneze, cât şi de persoane care nu v-au plătit încă pentru o muncă făcută cu destul de mult timp în urmă. Veţi avea succes doar pe jumătate.

 
Leu

Partenerul de viaţă vă reproşează faptul că preferaţi să luaţi de unul singur anumite decizii care, de fapt, vă privesc pe amândoi. Într-adevăr, ar trebui să vă obişnuiţi ca, uneori, să cereţi şi o a doua opinie – inclusiv atunci când sunteţi convins că deţineţi adevărul absolut.

 
Fecioara

Motivele de stres sunt multiple, dar se referă în special la apropierea unei călătorii importante şi la întâlnirea cu o persoană care, la un moment dat, v-a influenţat în mod decisiv dezvoltarea.

Cum nu sunteţi tocmai un adept al schimbărilor, toată această agitaţie vă face morocănos şi scump la vorbă.

 
Balanta

Aflaţi că s-a răspândit un anumit zvon despre persoana dumneavoastră, despre care habar nu aveaţi. Cum nu este vorba de ceva rău, ci chiar puteţi avea de câştigat de pe urma a ce se spune, nu interveniţi pentru a infirma lucrurile.

Doar unele mici neînţelegeri cu o persoană aflată la distanţă aruncă ceva umbră asupra unei zile în general destul de luminoasă.

 

Aveţi tendinţa evidentă de a vă impune preferinţele atunci când sunteţi acasă, împreună cu ceilalţi membri ai familiei. Totuşi, nu o faceţi într-un mod brutal, ci îi determinaţi să fie de acord cu dumneavoastră în urma unor discuţii. Practic, îi convingeţi că îşi doreau şi ei ceea ce doriţi dumneavoastră.

Sagetator

Previziunile dumneavoastră pe plan financiar se împlinesc, aşa că sunteţi mult mai bine pregătit pentru ceea ce se întâmplă decât cei din jur.

Nu îi acordaţi prea mare atenţie partenerului de viaţă, care începe să se îngrijoreze din această cauză. Este normal să îşi facă tot felul de gânduri şi de planuri, în condiţiile în care nu comunicaţi aşa cum ar trebui.

 
Capricorn

Simţiţi că aţi fost nedreptăţit în legătură cu o sumă de bani şi ţineţi neapărat să demonstraţi că aveţi dreptate. Chiar dacă recunoaşterea acestui fapt nu vă va aduce nici un rezultat concret, simplul fapt de a vi se acorda încredere reprezintă o mare satisfacţie pentru dumneavoastră.

 
Varsator

Doriţi să vă eliberaţi de mai multe obligaţii total neplăcute, care vă răpesc o parte importantă din timp şi din energie, fără să vă aducă beneficii. Pentru asta, va trebui să purtaţi unele dispute verbale destul de aprinse, însă în final veţi avea câştig de cauză.

 
Pesti

Trebuie să acordaţi mai multă atenţie unor probleme de familie, pentru că altfel riscaţi să intraţi în conflict cu mai multe rude ale dumneavoastră. şi cu siguranţă nu doriţi o astfel de dispută, care v-ar consuma mult timp şi multă energie.

Dacă doriţi să cuceriţi o persoană de sex opus, e momentul potrivit pentru a face o încercare.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop