loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2259 ori.
Horoscop saptamanal – 12-18 martie

Un horoscop saptamanal pentru perioada 12-18 martie este marcat în primul rând de intrarea lui Mercur – aflat în Berbec – în mers retrograd. Apar probleme de comunicare, iar perioada nu e tocmai una potrivită pentru negocieri, şedinţe, discuţii decisive.

Iată horoscopul saptamanal al perioadei 12-18 martie, pentru fiecare zodie:

Berbec

Mercur retrograd vă influenţează în mod direct, deoarece tranzitează tocmai semnul dumneavoastră astral. Dacă vi se întâmplă să vă bâlbâiţi sau pe gură să vă iasă alte cuvinte decât aveaţi de gând, nu trebuie să vă îngrijoraţi. E doar o perioadă mai slabă din acest punct de vedere şi, la un moment dat, totul va trece.

 
Taur

Sunteţi secretos, nevoie mare! Parcă v-aţi fi pierdut brusc încrederea în persoanele apropiate, pentru că nu le dezvăluiţi mai nimic din planurile şi preocupările dumneavoastră. În ceea ce priveşte discuţiile cu persoane străine, acestea sunt, şi ele, reduse la strictul necesar.

Vrei o analiză astrală sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

O persoană din familie are grijă de dumneavoastră şi se comportă ca un adevărat înger păzitor. Vă învăţaţi repede cu binele şi profitaţi de acest fapt cum puteţi mai bine, lăsând în seama sa toate activităţile care nu vă plac.

 
Rac

Grija dumneavoastră excesivă de a nu supăra pe nimeni vă face să nu acţionaţi niciodată hotărât. Ca urmare a acestui fapt, aveţi de suferit personal, ratând şanse despre care nu putem şti dacă se vor mai ivi prea curând.

 
Leu

Studiul pe cont propriu pare a fi preocuparea în care veţi investi cel mai mult timp şi cea mai multă energie, pe parcursul acestei săptămâni. Pentru a vă îmbogăţi cunoştinţele, nu aveţi nevoie de vreun maestru, profesor sau guru, ci doar de atenţie şi de sursele necesare de informare.

 
Fecioara

Sunteţi foarte activ la locul de muncă, iar acest lucru se poate observa şi în ceea ce priveşte câştigurile pe care le obţineţi în această lună. Situaţia financiară se va îmbunătăţi considerabil, dar banii câştigaţi vor fi cheltuiţi abia mai târziu.

 
Balanta

Fără să vă doriţi neapărat acest lucru, pe parcursul acestei săptămâni veţi fi pus de câteva ori în postura de a petrece câte o zi de unul singur, persoanele apropiate fiind plecate cu diferite treburi în care nu le puteţi fi de folos.

 
Scorpion

Vă petreceţi mare parte din timp îndeplinind diferite sarcini care tuturor celorlalţi li se par peste măsură de plictisitoare. Avantajul unei asemenea munci constă însă în faptul că sunteţi liniştit, nefiind prea multă bătaie de cap. Şi este lucru cunoscut că, fără stres, viaţa pare mult mai frumoasă.

Sagetator

La jumătatea săptămânii, trebuie să rezolvaţi diferite probleme care implică folosirea unor documente şi plimbarea lor de la o instituţie a statului la alta. Nu e deloc cea mai plăcută ocupaţie, dar trebuie să o duceţi cu bine la capăt.

 
Capricorn

Familia vă va solicita din plin atenţia şi concentrarea pe durata acestei săptămâni. Vă stă foarte bine în rolul de protector sau în cel de susţinător şi cei apropiaţi profită cum pot mai bine de acest lucru.

 
Varsator

După un început de săptămână în care sunteţi centrat mai mult pe propriile dumneavoastră probleme, începeţi treptat să le acordaţi mai multă atenţie şi persoanelor apropiate.

 
Pesti

Daţi dovadă de mare prudenţă în cheltuielile pe care le faceţi, spre enervarea persoanelor apropiate. Totuşi, vă vor da dreptate atunci când vor observa că ele nu mai au nici un fel de rezerve, în timp ce dumneavoastră aveţi încă portofelul plin, deşi a trecut destul de mult timp de la salariu.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop