loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2994 ori.
Horoscop saptamanal – 23-29 iulie: distracţie pentru Berbec

Horoscopul saptamanal pentru perioada 23-29 iulie este dominat de faptul că Soarele străbate, în această perioadă, primele grade ale semnului Leului. Faţă de emoţiile profunde ale Racului, acum accentul este pus pe acţiune, făcută uneori cu nonşalanţa unui copil care se joacă.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 23-29 iulie, pentru fiecare semn astral:

Berbec

E vară, lumea se distrează, iar dumneavoastră nu faceţi excepţie. Sunteţi pregătit pentru cele mai frumoase momente ale vacanţei tocmai acum, în vârf de sezon, când mercurul termometrelor urcă cel mai sus. Trebuie să găsiţi diferite metode de răcorire, mai ales că veţi avea şi unele întâlniri fi extrem de… fierbinţi.

 

Taur

Aveţi multe lucruri de învăţat de la unii dintre prietenii dumneavoastră. Dacă veţi petrece mai mult timp împreună cu ei şi veţi fi atent la felul în care procedează în cele mai diferite împrejurări, veţi avea de unde să trageţi câteva învăţături extrem de utile. E vorba despre persoane cu care vă întâlniţi mai des chiar acum, în perioada concediilor.

 Vrei o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Există riscul ca, în unele momente, să vă treziţi singur. Asta deoarece, pe parcursul întregii săptămâni, veţi lua unele decizii care vor fi considerate ciudate de majoritatea apropiaţilor. Această tendinţă se va accentua în week-end, atunci când veţi surprinde pe toată lumea cu preferinţele dumneavoastră legate de modul în care doriţi să vă petreceţi timpul.

 

Rac

V-aţi obişnuit cu schimbările apărute în ultimul timp la locul de muncă, iar acum faceţi eforturi pentru a profita de ele şi a vă asigura o poziţie cât mai proeminentă.

În multe privinţe, prietenii vă consideră mult prea conservator şi sunt de părere că ar trebui să vă adaptaţi comportamentul la mediul în care trăiţi.

 

Leu

O investiţie riscantă v-ar putea aduce o sumă importantă de bani. Ştiţi foarte bine cât de multe aţi putea rezolva cu aceşti bani, astfel încât trebuie să vă asumaţi posibilitatea unor riscuri calculate. Sunt şanse ca ele să dea rezultate.

În acelaşi timp, nu veţi neglija deloc distracţia. Ba chiar dimpotrivă!

 

Fecioara

Comportamentul dumneavoastră legat de bani şi de posesiuni nu este tocmai cel mai potrivit. Sunteţi mult prea ataşat de ideea de câştig şi chiar de anumite obiecte ţi, în consecinţă, este foarte posibil să primiţi câteva lecţii de viaţă, menite să provoace o schimbare de atitudine.

 

Balanta

Toţi membrii familiei sunt alături de dumneavoastră şi vă asigură sprijinul necesar chiar înainte de a apuca să îl cereţi. Acest lucru vă conferă încredere şi sunteţi recunoscător pentru că beneficiaţi de această şansă, deoarece în ultimul timp i-aţi auzit pe mulţi prieteni plângându-se de faptul că rudele nu îi înţeleg.

 

Scorpion

Câţiva prieteni în care v-aţi pus nădejdea pentru realizarea unor planuri întârzie parcă la nesfârşit cu respectarea promisiunilor. Acest fapt vă ajută să înţelegeţi că de acum înainte este mai bine să vă bazaţi pe propriile dumneavoastră forţe. Este mai greu să faceţi totul singur, dar rezultatele sunt mult mai sigure atunci când nu depindeţi de nimeni altcineva.

 

Sagetator

Aţi nutrit mult timp speranţa că anumite fantezii ale dumneavoastră nu sunt simple fantezii, ci la un moment dat se vor împlini. Acum, când părea că nu mai are rost să visaţi cu ochii deschişi, aveţi parte de câteva surprize extrem de plăcute.

 

Capricorn

Capricornii au parte de o săptămână bună pentru afaceri. Puteţi să demaraţi formalităţile pentru înregistrarea unei noi firme, să purtaţi negocieri în vederea încheierii unor tranzacţii, să încercaţi să echilibraţi, prin diferite mijloace, balanţa încasărilor şi cea a plăţilor. Toate aceste acţiuni vor fi încununate de succes.

 

Varsator

După o săptămână în care nu v-aţi onorat toate obligaţiile sociale, în acest interval veţi foarte activ în ceea ce priveşte parteneriatele. Vă faceţi noi prieteni şi relaţii, reactivaţi prietenii mai vechi, mereu e cineva alături de dumneavoastră. Atât la muncă, cât şi când vine vorba de distracţie.

 

Pesti

În multe momente, faceţi haz de situaţia în care vă aflaţi. Acest tip de umor este gustat de cei din jur atât timp cât rămâne autoadresat. În schimb, dacă începeţi să faceţi glume referitoare la persoana lor, se vor supăra.

Săptămâna aceasta veţi avea mult de lucru, astfel că e posibil să fiţi ocupat inclusiv în week-end.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Berbec, Varsator

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Rac, Capricorn

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop