loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2141 ori.
Horoscop saptamanal – 9-15 ianuarie

Horoscopul saptamanal pentru perioada 9-15 ianuarie are trei momente cheie: Luna plină în Rac din prima zi a săptămânii, începutul tranzitului lui Venus prin Peşti, care are loc sâmbătă, precum şi multitudinea de aspecte astrale de vineri: conjuncţie Venus-Neptun, conjuncţie Mercur-Pluton şi trigon Venus-Saturn.

În aceste condiţii, accentul este pus pe sentimente, pe planul emoţional.

iată horoscopul saptamanal pentru perioada 9-15 ianuarie:

Berbec

Familia este alături de dumneavoastră în permanenţă, însă există unele lucruri despre care nu puteţi vorbi nici măcar cu persoanele apropiate. Spre sfârşitul săptămâni, va trebui să luaţi o decizie importantă şi veţi prefera să o faceţi de unul singur, fără să cereţi sfaturile cuiva.

 
Taur

E fierbere mare printre prietenii dumneavoastră, deoarece unul dintre ei trăieşte câteva clipe extrem de importante. Timp de mai multe zile, acest personaj se află în centrul atenţiei şi al discuţiilor, ceea ce sfârşeşte prin a vă plictisi şi a vă enerva.

Vrei o analiză astrală pentru 2012 sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot

Gemeni

Este momentul potrivit pentru a începe o dietă sau o altă formă de tratament care necesită respectarea unor reguli stricte. Corpul dumneavoastră va reacţiona pozitiv, iar rezultatele dorite vor fi obţinute cu mai mare uşurinţă decât de obicei.

În week-end, nu veţi avea prea mult timp pentru odihnă şi relaxare, deoarece se vor ivi tot felul de treburi mărunte, care vă vor umple întreaga zi.

 
Rac

Ambiţiile dumneavoastră pe plan profesional încep să capete contur. Noua conjunctură de la locul de muncă vă este favorabilă, astfel încât tot ce aveţi de făcut este să staţi cu ochii în patru şi să profitaţi de orice şansă.

 
Leu

Înclinaţia spre joc şi distracţie vă face o persoană care se bucură de popularitate în rândul  prietenilor. Toată lumea se bucură atunci când apăreţi, deoarece emanaţi o energie foarte frumoasă.

Achiziţionaţi un obiect de ultimă generaţie, pe care nici măcar nu ştiţi foarte bine să îl folosiţi.

 
Fecioara

Sfaturile partenerului dumneavoastră de viaţă se pot dovedi extrem de utile chiar şi pe plan profesional. Aşa cum marii pariori apelează frecvent la persoane care nu au habar despre sportul pe care pariază, şi dumneavoastră îi puteţi cere fiinţei iubite sfaturi în domenii de care nu este deloc interesată. Veţi avea surpriza de a constata că acestea funcţionează.

 
Balanta

O persoană puternică începe să acţioneze exact în sensul dorit de dumneavoastră, iar cu un asemenea susţinător aveţi şanse bune să obţineţi ceea ce doriţi.

Este indicat să onoraţi toate invitaţiile pe care le primiţi în această săptămână, deoarece veţi avea mult de câştigat de pe urma unor apariţii în public. Farmecul şi conversaţia inteligentă sunt nişte arme pe care le stăpâniţi la perfecţie.

 
Scorpion

V-aţi săturat să vă ascundeţi adevăratele păreri şi, în această săptămâni, începeţi să spuneţi tuturor adevărul verde în faţă. Cum nu sunteţi tocmai genul de persoană care îi apreciază foarte mulţi pe ceilalţi, aceştia nu vor fi deloc încântaţi să afle părerea pe care v-aţi format-o despre ei. Dar cu timpul le va trece, iar dumneavoastră veţi rămâne cu satisfacţia că aţi spus tot ce aveaţi pe suflet.

Sagetator

Retrăiţi vremurile bune ale începutului iubirii dumneavoastră. Acum însă, legătura este şi mai puternică, deoarece vă leagă o serie întreagă de experienţe comune, iar multe din cele care la început erau doar planuri de viitor au devenit între timp realitate.

 
Capricorn

Folosiţi persoanele din jurul dumneavoastră într-un mod destul de cinic. Organizaţi întâlniri şi faceţi complimente în funcţie de interesele de moment, iar o persoană cu care părea că sunteţi prieten pe viaţă poate fi aruncată la gunoi atunci când devine inutilă. Este greu să recunoaşteţi acest lucru, dar puteţi face un efort pentru a vă da seama de ce au dispărut anumite persoane din viaţa dumneavoastră, de-a lungul timpului.

 
Varsator

În această săptămână aveţi şansa să câştigaţi o sumă importantă de bani. Nu e vorba de vreo sumă găsită pe stradă, câştigată la loto sau picată din cer, ci de răsplata care vi se cuvine după o muncă grea, care a dat rezultate mulţumitoare. O răsplată venită târziu, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

 
Pesti

Aveţi o săptămână încărcată, din punct de vedere emoţional. E greu de crezut că din acest interval vor lipsi câteva momente lacrimogene, în care fie dumneavoastră, fie cineva apropiat va da frâu liber sentimentelor şi va mărturisi tot ce are pe suflet.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop