loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 917 ori.
Horoscop săptămânal 1-7 iunie: Lună plină și eclipsă de Lună

Luna plină în Săgetător este însoțită de o eclipsă de Lună, creând o energie cu totul specială în jurul datei de 5 iunie. Acest fenomen nu a mai avut loc din ianuarie, iar acum ne obligă să ridicăm ochii din pământ și să înțelegem mai bine imaginea de ansamblu, în fiecare acțiune și proiect în care suntem implicați. De asemenea, favorizează practica spirituală. iată cum va fi influențată fiecare zodie:

 

Berbec

Mai mult timp petrecut la telefon, scriind emailuri, ieșind în oraș și socializând cu diferiți prieteni, precum și cu persoane pe care abia acum le cunoașteți. Berbecul e tot mai curios, tot mai deschis, iar unul dintre efecte este că face mai multe drumuri și vizitează mai multe locuri.

În week-end, e vremea pentru a schimba, măcar un pic peisajul. Imposibil să nu aveți poftă de plimbare, după îndelungata perioadă cu măsuri de restricție.

 horoscop saptamanal 1-7 iunie 2020

Taur

Pentru Taur, colaborările decurg foarte bine, atunci când e vorba de muncă și de bani. Relațiile cu colegii de serviciu se îmbunătățesc considerabil și parcă nici șefii nu mai creează probleme la fel ca în trecut.

La sfârșit de săptămână, în centrul preocupărilor se află banii. Se țes multe planuri, se poartă discuții, rămâne de văzut cu ce rezultate.

 
Gemeni

Gemenii vorbesc tot mai mult despre ei înșiși, simt nevoia să își împărtășească ideile, să se exprime astfel încât calitățile lor să fie cunoscute de cât mai multă lume. Abilitățile de vorbit în public vor cunoaște și ele o îmbunătățire constantă.

În week-end, e posibil ca nativii să fie acuzați de cei din jur că sunt cam egoiști. Lucru care, de altfel, nu îi va impresiona prea mult.

 

Rac

Racul se ocupă mai mult de chestiuni personale, precum și de diferite amănunte din propriul trecut. Își răscolește amintirile, are chiar tendința de a merge în locuri în care au avut loc evenimente importante din viața sa, precum și de a reîntâlni persoane alături de care a copilărit.

În week-end, va prefera însă liniștea și nu va tolera prezența prea multor persoane în jurul său.

 
Leu

Leul este activ, mereu în alertă, are o mulțime de idei și este grăbit să le transpună în practică. Fiind foarte convingător în ceea ce face și spune, va găsi rapid și susținători, alături de care totul va deveni mai simplu.

Inclusiv week-end-ul va fi petrecut alături de prieteni, discutând despre tot felul de lucruri, nu neapărat importante ori serioase.

 
Fecioară

Fecioara trebuie să se concentreze mai mult pe carieră, să își dea seama ce își dorește pe acest plan și să înceapă să acționeze încă de acum, nu de mâine, din toamnă sau de la anul. Trebuie eliminată tendința de a tot amâna lucrurile.

În week-end, prin preajmă e mai multă lume decât a fost obișnuită Fecioara, în ultima vreme. Ceea ce creează un pic de disconfort.

Balanță

Realitatea brută îi este insuficientă Balanței, care se concentrează tot mai mult pe idealuri îndepărtate, pe planuri pe termen lung. Nativii filosofează mult și au inclusiv unele preocupări de natură spirituală.

La sfârșit de săptămână, nativii vor avea ceva de învățat de la o persoană cu o pregătire și o experiență de viață superioare.

 
Scorpion

Scorpionul poate să inițieze discuții despre subiecte care de obicei sunt considerate tabu. Nativii vor ști să își facă interlocutorii să se simtă bine, în largul lor, chiar și când se discută despre lucruri profund personale. De asemenea, e o perioadă în care e de așteptat să ia decizii bune pe plan financiar.

În week-end, vor prefera să aibă alături doar persoana iubită, făcând pasiunea să iasă la suprafață.

 
Săgetător

Săgetătorul e mai mereu indecis, stând mult pe gânduri înainte de a lua orice decizie, iar apoi răzgândindu-se. Tocmai de aceea, are nevoie, în preajma sa, de oameni mai hotărâți, care să îi poată oferi sfaturi și sprijin concret.

La sfârșit de săptămână, partenerul îi va fi alături și îl va ajuta să depășească cu bine orice eventuale probleme, aducându-i și un plus de încredere în sine.

 

Capricorn

Capricornul își pune ordine în casă și în viața de zi cu zi. Sunt posibile mici schimbări – în sensul îmbunătățirii – atât în ceea ce privește programul de lucru, cât și diferitele obiceiuri cotidiene.

La sfârșit de săptămână, e vremea pentru odihnă. Sau chiar de-a dreptul pentru leneveală.

 
Vărsător

Vărsătorul prețuiește tot mai mult simțul umorului, pe care încearcă să și-l perfecționeze. De asemenea, preferă să își aleagă doar însoțitori veseli, cu zâmbetul pe buze. De aici, o adevărată infuzie de optimism.

În week-end, e posibilă o aventură romantică. Scurtă, dar de o intensitate mai rar întâlnită.

 
Pești

Peştii au preocupări domestice, diferitele probleme care țin de casă și familie captându-le interesul într-o măsură mai mare decât proiectele de la serviciu, de exemplu. Relația cu părinții este și ea privilegiată, în următoarele săptămâni.

Lucrurile nu se schimbă radical nici în week-end: Peștii vor tolera pe aproape doar câteva persoane dragi.

Luni, 1 iunie: Luna în Balanță în trigon cu Venus din Gemeni – începem săptămâna sub semnul armoniei și al unei comunicări binevoitoare.

Marți, 2 iunie: Luna în Balanță face o cuadratură cu Jupiter din Capricorn – avem o tendință de a exagera în tot ceea ce facem. E preferabil să nu îi cedăm.

Miercuri, 3 iunie: conjuncție Soare-Venus în Gemeni – suntem creativi, știm cum să vedem frumusețea în jurul nostru și cum să contribuim la ea cu propria noastă frumusețe.

Joi, 4 iunie: Luna în Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn – emoții și dorințe mai vechi ies la lumină, unele dintre ele cu o forță neașteptată.

Vineri, 5 iunie: LUNĂ PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR ȘI ECLIPSĂ DE LUNĂ (opoziție între Soarele în Gemeni și Luna în Săgetător) – este ziua (și noaptea) potrivită pentru o experiență spirituală, una care transcende simțurile obișnuite. Pentru cei mai pragmatici, e important ca astăzi să înțeleagă imaginea de ansamblu, înainte de a-și fixa obiective sau de a stabili o strategie de acțiune. De asemenea, deschiderea și toleranța sunt importante, astăzi și întotdeauna. „

Sâmbătă, 6 iunie: Soarele în Gemeni face o cuadratură cu Marte din Pești – au loc înfruntări ale orgoliilor, într-o atmosferă destul de tensionată. E mai sigur ca fiecare să își vadă de propriile preocupări.

Duminică, 7 iunie: Luna în Capricorn face un trigon cu Uranus din Taur – au loc schimbări pozitive, suntem atrași de noutăți și le adoptăm cu bucurie, mai ales pe cele mai puțin convenționale.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 
 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop