loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3429 ori.
Horoscop saptamanal 1-7 septembrie: Mercur in Balanta, Venus in Fecioara

În prima săptămână din septembrie, două planete își schimbă vibrația, dând semnalul că perioada de concedii și relaxare se apropie de final și că intrăm într-o nouă etapă a anului.

horoscop saptamanal 1-7 septembrieMercur intră marți în semnul Balanței aducând cu sine o mare deschidere spre comunicare. Începe o perioadă în care suntem realmente capabili să îi înțelegem pe cei de lângă noi.

Venus își începe, tocmai vineri, în ziua săptămânii pe care o guvernează, tranzitul prin semnul Fecioarei. E aspectul potrivit pentru o perioadă care înseamnă un ritm mai intens la serviciu, comparativ cu lunile anterioare. Venus ne va ajuta să găsim și plăcerea lucrurilor repetitive și a sarcinilor dificile, care necesită efort îndelungat.

Luni, 1 septembrie: conjuncție între Lună și Marte, în semnul Scorpionului – acționăm impulsiv, punând multă pasiune în ceea ce facem. O zi în care chiar și cei mai timizi vor da dovadă de îndrăzneală.

 

Marți, 2 septembrie: Mercur intră în Balanță – devenim mai buni ascultători, mai atenți la ce spune cel care ne este alături. O perioadă bună pentru comunicarea în cupluri și parteneriate de orice tip. De asemenea, artiștii își pot regăsi inspirația.

 

Miercuri, 3 septembrie: trigon între Soarele în Fecioară și Pluton din Capricorn – după o analiză temeinică a situației noastre sociale și profesionale, putem lua decizii de schimbare, de transformare. Lentă, dar sigură.

 

Joi, 4 septembrie: sextil între Luna din Capricorn și Neptun din Pești – devenim atenți la diferite semnale cărora de obicei nu le acordăm atenție: vise, intuiție, presentimente.

 

Vineri, 5 septembrie: Venus începe să tranziteze semnul Fecioarei – avem tendința de  ne reprima emoțiile și de a deveni interesați mai degrabă de avantajele materiale care decurg dintr-o relație. În schimb, acordăm mai multă atenție propriului trup: sănătății și frumuseții acestuia.

 

Sâmbătă, 6 septembrie: trigon între Luna în Vărsător și Mercur din Balanță – astăzi, vorbim foarte deschis, suntem gata să abordăm inclusiv teme mai sensibile, mai intime.

 

Duminică, 7 septembrie: cuadratură între Luna în Vărsător și Saturn în Scorpion – spre deosebire de ieri, suntem mult mai închiși și mai rezervați. Ne gândim de două ori, înainte de a spune ceva, și de trei sau mai multe ori, înainte de a face ceva.

 
Găsiţi AICI horoscopul pentru fiecare zodie
 

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop