loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2374 ori.
Horoscop saptamanal 10-16 decembrie:

 Săptămâna 10-16 decembrie este una destul de aglomerată, din punct de vedere astrologic. Iată numai câteva dintre aspectele astrale care ne vor influenţa în mod decisiv:

-         Marţi, 11 decembrie, Mercur intră în Săgetător, favorizând activităţile intelectuale şi dorinţa de cunoaştere;

-     Joi, 13 decembrie, Uranus îşi încetează retrogradarea, astfel că învăţăm să ne folosim libertatea mai bine, fără să îi afectăm pe alţii;

-         Tot joi, 13 decembrie, are loc Luna nouă în Săgetător; este o zi excelentă pentru a începe o călătorie sau un proiect ce presupune muncă intelectuală.

-          Duminică, 16 decembrie, Venus intră în Săgetător, împingându-ne spre aventură şi distracţie.

Iată horoscopul saptamanal pentru perioada 10-16 decembrie, pentur fiecare semn astral:

Berbec

Aveţi o săptămână foarte aglomerată, pe parcursul căreia vor predomina două tipuri de activităţi. Pe de o parte, vor fi de făcut numeroase deplasări, atât în interes personal, cât şi pentru rezolvarea unor probleme de serviciu. Pe de altă parte, veţi primi şi numeroase proiecte de rezolvat, care vă vor pune serios mintea la contribuţie.

 

Taur

Sunteţi decis să vă încercaţi norocul în afaceri. Deocamdată, ar trebui să nu vă aşteptaţi la mari câştiguri. Până să începeţi să strângeţi portofele încărcate cu bani, va trebui ca mai întâi să nu acumulaţi nimic altceva decât experienţă.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

Gemeni

Petreceţi mult timp alături de persoana iubită, iar aceasta vă răspunde cu multă afecţiune. Prin urmare, relaţia dumneavoastră de cuplu merge excelent, cu momente foarte plăcute. Stârniţi admiraţia sau, după caz, invidia celor din jur, pentru armonia existentă în cuplul dumneavoastră.

 

Rac

Vă simţiţi un adevărat rege. în zilele de la jumătatea acestei săptămâni. Aveţi multă energie şi vă place să fiţi în centrul atenţiei. Dacă veţi reuşi să păstraţi această formă de invidiat, se anunţă sărbători de iarnă extrem de reuşite.

 

Leu

Aveţi de ales între invitaţii la mai multe evenimente mondene, dar în cele din urmă veţi decide să refuzaţi cele mai multe invitaţii şi veţi prefera fie să rămâneţi acasă, fie să petreceţi în cerc restrâns. Petrecerile mari le păstraţi pentru Crăciun şi, mai ales, pentru Revelion.

 

Fecioară

Cumpăraţi ceva frumos pentru casă, faceţi o investiţie care ajută la schimbarea în bine a aspectului propriului cămin. Şi nu este vorba doar de brad. Parcă, după ce vă înnoiţi, devine şi mai plăcut să petreceţi cât mai mult timp pe acasă.

 

Balanţă

Mergeţi în câteva locuri noi, unde nu cunoaşteţi regulile de comportament şi e posibil să faceţi unele gafe. Cu timpul, talentul dumneavoastră de socializare începe să se manifesteze şi deveniţi tot mai sigur pe forţele proprii.

 

Scorpion

Banii sunt cuvântul de ordinei al acestui interval, pentru dumneavoastră. Încercaţi să strângeţi sume tot mai importante, dar în acelaşi timp creşte exponenţial şi numărul cheltuielilor absolut necesare.

Săgetător

Soarelui i se alătură, în Săgetător, şi Venus, şi Mercur. Cu astfel de protectori la nivel astral, se anunţă o săptămână excelentă, în care nu vă veţi face prea multe griji. Dimpotrivă, principala preocupare rămâne distracţia şi pregătirea pentru sfârşitul de an.

 

Capricorn

Aveţi mult de lucru şi preferaţi să acţionaţi pe cont propriu, pentru a nu vă ieşi din ritmul dumneavoastră. Mulţi îl consideră lent, dar compensaţi prin constanţă şi seriozitate, astfel că veţi reuşi să terminaţi treaba exact la timp.

 

Vărsător

Curiozitatea dumneavoastră atinge cote maxime, astfel că deveniţi mai interesat decât ar fi cazul de viaţa celor din jur. Tot băgând nasul pe unde nu vă pierde oala, există un risc însemnat ca, mai devreme sau mai târziu, să vă ardeţi.

 

Peşti

Participaţi la mai multe evenimente mondene, în această săptămână. Şi totul nu este decât începutul, deoarece sfârşitul de lună va aduce şi mai multe astfel de ocazii. Astfel, veţi lega prietenii noi şi eţi strânge relaţiile cu prietenii mai vechi, care fuseseră neglijaţi, în ultimul timp.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Gemeni, Leu

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Taur, Scorpion


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop