loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2360 ori.
Horoscop saptamanal 10-16 septembrie: Fecioara vorbareata, Leu iubaret

Horoscopul saptamanal pentru perioada 10-16 septembrie 2012 este dominat de două aspecte astrale. Conjuncţia Soare-Mercur din Fecioară ne ajută să discutăm în detaliu problemele legate de profesie, de acte, de organizarea activităţilor zilnice. Apar claritate şi organizare, acolo unde înainte erau doar haos şi neînţelegere.

Conjuncţia Lună-Venus din Leu, activă la jumătatea săptămânii, dă un impuls puternic inimii noastre spre iubire, spre ceea ce ne este drag. Nu e exclus ca, în acest elan sentimental, să ne pierdem capul şi să riscăm.

Iată horoscopul saptamanal pentru fiecare zodie, în perioada 10-16 septembrie:

 

Berbec

Serviciul începe, treptat-treptat, să devină din nou o prioritate pentru dumneavoastră. S-a dus cu relaxarea din timpul verii, acum proiectele de lucru sunt iarăşi tot mai numeroase şi vă dedicaţi tot mai mult timp şi tot mai multă energie pentru rezolvarea lor.

 

Taur

Pe parcursul acestei săptămâni, nu prea aveţi chef de muncă. Din nou, apelaţi la tot felul de subterfugii pentru a evita să vă implicaţi serios în vreo activitate. În timpul liber, faceţi totuşi diferite planuri de afaceri cu prietenii. Dar nu genul de afaceri care să presupună prea multă muncă.

Vrei o analiză astrală personalizată sau sfatul unui specialist în tarot? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC - astrologie si tarot 

Gemeni

Familia reprezintă prioritatea pentru dumneavoastră, pe parcursul acestei săptămâni. Acordaţi mare atenţie problemelor fiecărei persoane din casă şi o ajutaţi pe fiecare să se descurce cât poate mai bine. Spre mulţumirea lor, bineînţeles.

 

Rac

O persoană în vârstă din familie vă poartă de grijă şi nu vă lasă în pace până când nu se asigură că sunteţi pe drumul cel bun şi nu poate să vi se întâmple nimic rău. Puteţi să profitaţi din plin de sfaturile sale, care vin dintr-o experienţă de viaţă mult superioară.

 

Leu

E greu să vă stăpâniţi elanurile sentimentale, pe parcursul acestei săptămâni. Şi, dacă tot sunt şanse mari să vă implicaţi într-o relaţie interzisă, aveţi cel puţin grijă să vă acoperiţi urmele cu cea mai mare grijă! Altfel, la orizont se anunţă probleme şi reproşuri.

 

Fecioară

Comunicaţi mai bine decât în ultima perioadă. Datorită abilităţii suplimentare pe care o câştigaţi în mânuitul vorbelor, cu ajutorul lui Mercur, se rezolvă inclusiv conflicte mai vechi, pe care le aveaţi cu diferite persoane.

 

Balanţă

Începeţi să fiţi din ce în ce mai mulţumit de aspectul dumneavoastră fizic. Acest lucru se întâmplă ca urmare a eforturilor constante pe care le depuneţi pentru a vă îngriji cât mai bine atât de organism, cât şi de modul în care vă îmbrăcaţi. Primiţi fiecare compliment cu mare bucurie.

 

Scorpion

Propunerile de afaceri care apar în această săptămână au şanse bune de a se finaliza cu succes. Aşadar, puteţi lăsa deoparte, pentru un timp, celebrul dumneavoastră simţ critic, pentru a încheia tranzacţii care se vor dovedi avantajoase.

 

Săgetător

Acordaţi foarte multă atenţie evenimentelor care au loc la serviciu, chiar dacă acestea nu au prea mare legătură cu planul strict profesional. Este vorba mai mult de modul în care evoluează relaţiile interumane la locul de muncă, atât cu şefii, cât şi cu colegii.

 

Capricorn

Deplasările pe care le veţi face în această săptămână se vor dovedi extrem de fructuoase. De fiecare dată când veţi pleca de acasă cu treabă, veţi acţiona după principiul „punct ochit, punct lovit“. Şi vă veţi întoarce cu un zâmbet de satisfacţie pe buze.

 

Vărsător

Beneficiaţi de înţelegere şi clemenţă din partea superiorilor dumneavoastră. Aceştia înţeleg că multe dintre greşelile pe care le faceţi nu se datorează relei voinţe, ci doar nepriceperii şi lipsei de experienţă. Iar acestea se pot rezolva, odată cu trecerea timpului. Şi chiar în această direcţie faceţi eforturi.

 

Peşti

Dacă una dintre sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit vi se pare prea dificilă, puteţi oricând să apelaţi la ajutorul unui prieten. Alături de dumneavoastră se află în permanenţă mai multe persoane care vă vor ajuta îndată ce le veţi cere acest lucru.

 

Zodii cu noroc in dragoste în această săptămână: Berbec, Taur, Vărsător, Peşti 

 

Zodii cu noroc in bani în această săptămână: Rac, Leu, Capricorn, Vărsător


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop