loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2762 ori.
Horoscop săptămânal 11-17 februarie: dragoste cu Marte

Chiar de Ziua Îndrăgostiților, Marte intră în semnul Taurului, guvernat de frumoasa și iubitoarea Venus. Tranzitul e favorabil iubirii, deoarece ne ajută să savurăm din plin plăcerile vieții. Pe de altă parte, ne ajută și pe plan financiar, oferindu-ne energia necesară pentru a duce la bun sfârșit proiecte ce pot genera profit. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

horoscop saptamanal 11-17 februarie 2019

Berbecul se simte plin de energie şi muncește cu mult avânt. Asta face să termine rapid treaba şi să vă îi rămână, în fiecare zi, ore bune ori pentru distracție, ori pentru proiecte personale. La sfârșit de săptămână, Berbecii vor prefera mai degrabă să fie singuri.

Cu Marte în semnul său natal, Taurului nu îi vor lipsi puterea şi energia. Numai să vrea, pentru că posibilităţi de a munci și de a face performanță e clar că are. În week-end, Taurii vor avea în preajmă numeroși prieteni, care vor contribui la buna lor dispoziție.

Gemenii sunt tot mai preocupați de propria persoană. Nu acordă prea mare atenţie problemelor altora, deoarece ale lor li se par mult mai stringente. În week-end, vor trebui totuși să participe la o reuniune mondenă, pentru care se vor pregăti în mod special.

Racii petrec o parte importantă a timpului alături de prieten, muncind împreună la un proiect comun. Atunci când mai mulţi se concentrează în aceeaşi direcţie, veţi vedea ce uşor merg lucrurile. Sfârșitul de săptămână este potrivit pentru o călătorie.

Leul ține să facă o impresie cât mai bună nu numai la serviciu, ci oriunde apare în public. În acest scop, investiţiile în îmbrăcăminte şi cosmetice vor fi mai mari decât de obicei. Vestea bună e că își permite – în special la final de săptămână, va primi ceva bani dintr-o sursă neașteptată.

Pentru Fecioară, este o săptămână propice eforturilor de natură intelectuală. Nativii dau un foarte bun randament dacă e vorba de învăţat, memorat, chiar de creat ceva nou, de genul unui eseu sau al unei prezentări susținute în fața colegilor. Finalul de săptămână va fi dedicat vieții de cuplu.

Viața intimă a Balanței este dinamizată, în perioada următoare. Dacă relația intrase într-o zonă de banalitate, cu siguranță veți ieși de acolo cu succes, recăpătându-vă pasiunea. În week-end, vor apărea tot felul de mici probleme de rezolvat, care nu le vor permite să se odihnească așa cum doresc, mai ales sâmbăta.

Scorpionul petrece o parte importantă a timpului alături de partenerul de viaţă. E multă armonie în cuplu, iar în aceste condiţii puteţi să faceţi chiar ceva mai mult decât planuri de viitor: să realizaţi de pe acum lucruri frumoase împreună. Week-end-ul e plin cu activități distractive, care vor satisface din plin spiritul de aventură al zodiei.

Săgetătorul primește numeroase sarcini, pe care le duce cu bine la bun sfârșit. Multă muncă şi măruntă... Nu lucrează la nimic semnificativ, de amploare, care să aducă rezultate spectaculoase dar, cu toate acestea, e mai mereu ocupat. Sfârșitul de săptămână e petrecut, în mare parte, acasă.

Capricornul primește dovezi frumoase de iubire, în această săptămână. Asta îl ajută să se relaxeze, să zâmbească mai mult și să facă loc în programul său inclusiv pentru activități distractive.  În week-end, e posibil să primească mai multe vizite.

Sunt multe de făcut îndeosebi acasă, iar rezolvarea acestor probleme casnice pică de obicei pe umerii Vărsătorului, care se simte uneori un fel de cal de povară al întregii familii. Inclusiv la sfârșit de săptămână va avea ceva de lucru. Nu uitați, totuși, și de odihnă!

Această săptămână propune, pentru Pești, mai multe drumuri. Fiecare dintre ele presupune mai mult întâlniri și diverse probleme de rezolvat, în general duse cu bine la capăt. Week-end-ul vine cu o surpriză plăcută pentru mulți Pești – o dorință mai veche este împlinită.

Luni, 11 februarie: Luna în conjuncție cu Marte și Uranus, pe ultimele grade ale zodiei Berbec, ne îndeamnă la acțiune, dar există și riscul să comitem unele imprudențe.

Marți, 12 februarie: Luna în Taur în trigon cu Saturn din Capricorn readuce calmul și chiar disciplina în viața noastră.

Miercuri, 13 februarie: conjuncție Marte-Uranus în Berbec – simțim nevoia de schimbare și de noi provocări. Putem iniția unele acțiuni spectaculoase.

Joi, 14 februarie: MARTE INTRĂ ÎN TAUR – avem mai multă energie la dispoziție, îndeosebi pentru proiecte menite să aducă mai mulți bani. Scopul nostru este bunăstarea, asigurată pe termen lung.

Vineri, 15 februarie: Luna din Gemeni în opoziție cu Jupiter din Săgetător ne face generoși, dar aduce și riscul de a dărui mai mult decât ar fi cazul sau de a spune mai multe decât ar trebui.

Sâmbătă, 16 februarie: Luna în Rac în trigon cu Mercur din Pești ne face mai creativi și aduce mai multă inspirație.

Duminică, 17 februarie: Venus în Capricorn face un sextil cu Neptun din Pești, accentuându-ne latura sensibilă. O zi potrivită pentru fapte de binefacere.

CONSULTAȚII TAROT PRIN SMS

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop