loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 1903 ori.
Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este Luna plină din dimineața zilei de marți. Stilul de lucru și obiectivele pentru care muncim sunt puse în discuție. Avem la dispoziție suficientă energie, dar știm cum să o folosim? Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

Sunteţi profund preocupat de situaţia dumneavoastră financiară. Şi, pe principul conform căruia de ce ţi-e frică nu scapi, apar într-adevăr unele complicaţii pe acest plan, pentru a căror rezolvare va fi nevoie de multă iscusință.

La sfârșit de săptămână, vă reîntâlniți cu o persoană de care vă leagă amintiri foarte frumoase.

 horoscop saptamanal 11-17 noiembrie
Taur

Persoana iubită nu are prea multă răbdare, astfel că ar fi bine să încercaţi să vă îndepliniți unele promisiuni mai vechi. Altfel, se poate ajunge la unele discuții care nu vă vor fi deloc pe plac.

La sfârșit de săptămână, un drum prin apropiere reprezintă cea mai bună alegere. Va aduce relaxare și bună0dispziție.

 
Gemeni

Aveți proiecte personale, planuri de care știu foarte puțini oameni sau, uneori, de care nu știe chiar nimeni. În această săptămână, le veți acorda mult timp și energie.

În week-end, se reglează câte ceva, pe plan financiar. Apar noi angajamente, care vor aduce și unele câștiguri.

 
Rac

La locul de muncă, vă mulţumiţi să vă faceţi datoria, fără a exagera în vreun fel. Nu e nevoie să demonstraţi nimănui cât sunteți de bun, cel puţin nu în acest moment.

La sfârșit de săptămână, vorbiți cu cineva drag despre tot ceea ce aveți pe suflet. Iar această discuție se dovedește o adevărată terapie.

 
Leu

Ca urmare a faptului că nu ţineţi cont de părerile celor dragi, pot să apară unele neînţelegeri în familie. Aţi putea cel puţin să lăsaţi impresia că ascultaţi sfaturile care vi se oferă.

La sfârșit de săptămână, aflați unele secrete. Veștile sunt neașteptate, dar le puteți folosi într-u mod inspirat.

 

Fecioară

Sunteţi chestionat în legătură cu planurile dumneavoastră de viitor, dar nu oferiţi decât jumătăţi de adevăruri. Preferaţi să nu vorbiţi despre lucrurile pe care le plănuiţi până în momentul în care se vor transforma în realitate.

În week-end, prietenii vă sunt alături și vă simțiți foarte bine în mijlocul lor.

Balanţă

Aveţi o tendinţă de a dramatiza problemele financiare pe care le aveţi sau pe care credeţi că le aveţi. Dacă veţi sta să faceți niște calcule mai realiste, veţi constata că situaţia nu e nici pe departe așa cum pare.

La sfârșit de săptămână, participați la o aniversare sau la un alt eveniment de acest mod. Iar atmosfera va fi extrem de plăcută.

 
Scorpion

Persoana iubită are nevoie de atenţia dumneavoastră, astfel că ar fi bine să îi dedicaţi cât mai mult timp, pe durata acestei săptămâni. Mai ales că, împreună, vă vor veni unele idei foarte bune.

În week-end, trăiți aventuros, luând parte la activități noi pentru dumneavoastră. Ceea ce vă va ajuta să vă dezvoltați.

 
Săgetător

Vă întâlniți cu diferite persoane, dar uneori vă comportaţi ca şi cum nici măcar nu aţi fi prezent acolo. Sunteţi cu gândul aiurea, preocupa de cu totul alte probleme decât ale celor care vă însoţesc.

În week-end, aveți parte de satisfacții, pe plan financiar. Primiți ori un cadou, ori o sumă de bani.

 
Capricorn

Prietenii simt că nu vă pot înţelege cu adevărat, nici măcar atunci când le faceți unele mărturisiri. Asta şi din cauza unui mod de comunicare de multe ori defectuos. Mai e de lucrat, la acest aspect.

În schimb, comunicarea cu partenerul de viață merge bine, mai ales spre sfârșitul săptămânii.

 
Vărsător

Chiar dacă acuzați o stare de oboseală, dați un randament foarte bun la locul de muncă. Vă mobilizaţi, astfel că veţi munci cu mai mult spor decât o faceți de obicei.

În week-end, simțiți nevoia de răsfăț. Rămâne să alegeți metoda cea mai potrivită pentru a-l obține.

 

Peşti

Mintea dumneavoastră e pusă din plin la contribuţie, pe parcursul acestei zile. Primiți multe sarcini care presupun concentrare intensă. Le duceți cu bine la capăt, dar apoi trebuie să lăsați timp suficient pentru odihnă.

Iubirea e principala preocupare, la sfârșitul săptămânii. Romantismul nu prea mai lasă loc pentru alte preocupări.

Luni, 11 noiembrie: conjuncție Soare-Mercur în Scorpion – spunem lucrurilor pe nume, în această zi. Suntem dispuși să abordăm, cu sinceritate, inclusiv subiecte mai sensibile.

Marți, 12 noiembrie: Luna plină în Taur  (Soarele în Scorpion în opoziție cu Luna din Taur) – astăzi, e nevoie să ne ocupăm de lucruri practice, concrete, materiale. Munca și banii reprezintă principalele priorități. Energie există din belșug. Folosiți-o cu pricepere!

Miercuri, 13 noiembrie: Mercur în Scorpion face un sextil cu Saturn din Capricorn – facem planuri pe termen lung și ne asumăm responsabilități cu maximă seriozitate.

Joi, 14 noiembrie: Venus în Săgetător face o cuadratură cu Neptun din Pești – apar diferite tentații. Stăpânirea de sine e pusă la încercare.

Vineri, 15 noiembrie: Luna din Gemeni face un trigon cu Marte din Balanță – suntem îndrăzneți și ne asumăm mai multe riscuri decât o facem de obicei.

Sâmbătă, 16 noiembrie: Luna în Rac face un trigon cu Mercur din Scorpion – gândim cu claritate și ne exprimăm cu claritate.

Duminică, 17 noiembrie: Luna din Rac face opoziții cu Saturn și Pluton din Capricorn – e pus sub discuție modul în care ne raportăm la trecut și la tradiții.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop