loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7260 ori.
Horoscop saptamanal 11-17 septembrie: cautam perfectiunea

Mercur a intrat de curând în Fecioară, semnul astral în care se aflau deja Soarele și Marte. E o perioadă în care avem pretenția de a deveni perfecți, încercând să eliminăm și cele mai mici greșeli din viața noastră. E bine să tinzi spre perfecțiune, însă trebuie să fii conștient că nu poți să o atingi și să nu îți pierzi încrederea atunci când faci și mici greșeli. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

horoscop saptamanal 11-16 septembrie

Berbecul trebuie să lucreze ceva mai mult la capitolul încredere în sine. Degeaba beneficiază de încrederea și de susținerea tuturor cunoștințelor, dacă el însuși nu e convins că va reuși.

Banii îl ajută pe Taur să facă fericită o persoană apropiată. Aceasta e mulţumită atât pentru ajutorul în sine, cât şi pentru că acest ajutor e o dovadă a sentimentelor frumoase pe care le aveți față de ea.

Pentru Gemeni, este o săptămână bună pentru a susţine un examen și pentru a-și demonstra capacităţile intelectuale. Nativii pot să se implice fără frică în discuţii serioase, deoarece vor face faţă cu brio.

Flerul Racului în materie de afaceri funcţionează în această săptămână la cote maxime. Nativii intuiesc orice şansă de a face rost de bani şi încearcă imediat să o şi concretizeze. De obicei, cu succes.

Leul este deschis şi cooperant şi mai mulţi cunoscuţi profită din plin de acest lucru, obținând diferite promisiuni sau chiar ajutor concret. De asemenea, și colaborările la locul de muncă decurg foarte bine.

Fecioara își îndeplinește sarcinile de serviciu cu maximă seriozitate. Prin urmare, nici chiar cel mai exigent dintre şefi nu va avea ce să le reproşeze nativilor, în această săptămână.

Balanța întâmpină unele dificultăți în ceea ce privește comunicarea cu rudele apropiate. Va fi nevoie de timp, de energie și de multe explicații, pentru a ajunge la un numitor comun.

Scorpionul simte nevoia să își afirme independența și spiritul liber, astfel că va avea unele inițiative neașteptate. Cei care îi vor sta în cale se vor trezi boscorodiți și chiar amenințați, astfel că ar face mai bine să se dea la o parte.

Săgetătorul face eforturi pentru a câștiga mai mult respect, la locul de muncă. Se implică la dezbateri și ședințe, își asumă proiecte dificile, la nevoie chiar își periază șefii și patronii.

Capricornul face o demonstrație de forță, pentru a-i împiedica pe cei din jur să-i mai pună la îndoială cunoștințele, priceperea. Și reușește să convingă pe toată lumea că e bine pregătit.

Vărsătorul este setat pe obiectivul de a face bani și din această perspectivă judecă tot ceea ce se întâmplă. Profită cu succes de orice șansă care apare și reușește să își îmbunătățească situația financiară.

Peștii își fac uneori probleme fără să fie cazul, în relația de cuplu. Și în această săptămână vor pune la îndoială unele acțiuni ale partenerului, însă în final își vor da seama că acesta e de bună credință și îi sprijină cu fiecare ocazie.

Luni, 11 septembrie: Luna în Taur face o cuadratură cu Venus în Leu – un comportament iresponsabil, lipsit de prudență, ne poate pune în pericol situația financiară sau proprietățile. Aveți grijă de lucrurile pe care le dețineți!

Marți, 12 septembrie: Luna în Gemeni face cuadraturi cu Mercur și Marte din Fecioară – suntem indeciși, ne pierdem în amănunte și riscăm să uităm care snt principalele noastre scopuri ș interese.

Miercuri, 13 septembrie: Venus în Leu face un trigon cu Saturn din Săgetător – astăzi suntem mai prudenți ți mi calculați decât în ultimele zile, ceea ce ne ajută să punem lucrurile în ordine.

Joi, 14 septembrie: Soarele în Fecioară face o cuadratură cu Saturn din Săgetător – toată lumea greșește, dar ceea ce contează este reacția la eșecuri. E important să nu fim descurajați, să nu exagerăm cu autocritica, ci să fim oricând gata să încercăm încă o dată.

Vineri, 15 septembrie: sextil între Venus în Leu și Jupiter în Balanță – încheiem săptămâna de lucru într-o notă optimistă, cu o dispoziție veselă și cu credința că totul va fi bine.

Sâmbătă, 16 septembrie: conjuncție Mercur-Marte în Fecioară – o zi în care reușim să ne punem planurile în aplicare. Gândul și acțiunea merg în aceeași direcție, ceea ce de obicei garantează succesul.

Duminică, 17 septembrie: Luna în Leu face un trigon cu Saturn din Săgetător –astăzi, trebuie descoperite cele mai bune modalități de a ne pune în valoare calitățile, fără să dăm impresia că suntem în competiție sau că vrem să eclipsăm alte persoane. Dezvoltarea personală a cuiva le este de folos și apropiaților săi.

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop