loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2155 ori.
Horoscop săptămânal 12-18 august

Avem o săptămână plină, din punct de vedere astrologic. Luni, Uranus începe să retrogradeze în Taur, servindu-ne lecții despre importanța independenței financiare. Luna plină de joi anunță o zi plină de schimbări, în care e important să dăm dovadă de originalitate. Duminică, intrarea lui Marte în Fecioară inaugurează o perioadă în care trebuie să devenim mai eficienți. Iată cum va fi influențată fiecare zodie:

Berbec

O femeie vă împărtăşeşte cele mai secrete gânduri ale sale şi astfel vă câştigă încrederea. Prin urmare, îi vorbiţi şi dumneavoastră despre proiectele personale pe care le aveţi. Se ajunge astfel la o complicitate plăcută.

Prietenii dumneavoastră sunt, ca urmare a influenței Lunii pline, destul de nebunatici. Vă inspiră și pe dumneavoastră la tot felul de trăznăi.

 horoscop saptamanal 12-18 august

Taur

Nu daţi curs tentaţiilor care apar de a face anumite excese, pentru că starea dumneavoastră de sănătate poate să aibă de suferit ! Calea de mijloc rămâne cea mai bună, indiferent de situaţie.

Luna plină aduce unele provocări interesante, pe plan profesional. Dacă le veți rezolva cu bine, veți culege multe aprecieri și chiar recompense.

 

Gemeni

Trataţi cu circumspecţie orice propunere de afaceri care se anunţă mult prea avantajoasă ! Este posibil ca cineva să încerce să vă păcălească.

Luna plină vă determină să vă faceți planuri mai serioase pe termen lung. odată ce ajungeți să vedeți lucrurile în perspectivă, să vă formați o imagine de ansamblu, veți înțelege mai bine și micile amănunte ale situației prezente.

 

Rac

Pot să apară neînţelegeri cu prietenii, legate de bani. Poate fi vorba de modul în care se împart cheltuielile atunci când mergeţi undeva împreună.

Dacă profitați de șansele care apar la orizont, săptămâna se poate dovedi una deosebit de fastă, pe plan financiar. Luna plină intensifică fluxul de bani atât spre, cât și dinspre propriile buzunare.

 

Leu

Diferite persoane care v-au ajutat în trecut vă cer astăzi tot felul de servicii, care presupun un efort mai mare decât cel pe care l-au făcut ele pentru dumneavoastră.

Persoana iubită este la înălțime, pe parcursul acestei săptămâni. Vă face câteva surprize plăcute, reușind să vă readucă zâmbetul pe buze.

 

Fecioară

Fecioara se comportă destul de abrupt în societate. Emiteţi cu brutalitate mai multe păreri pe care cei din jur nu sunt pregătiţi să le asculte fără să protesteze.

Energia conferită de Luna plină vă determină să vă înhămaţi la treburi destul de grele. Le veţi dovedi pe toate, pentru că sunteți într-o formă fizică de invidiat.

 

Balanță

Din glumă se poate ajunge la lucruri serioase, mai ales când vine vorba de iubire. Astfel, Balanța trebuie să fie foarte atentă la glumele pe care le face pe parcursul acestei zile.

Influența Lunii pline joacă același rol ca săgețile lui Cupidon, în această săptămână. Este posibil ca nativii Balanță să se îndrăgostească sau să devină ținta sentimentelor romantice ale unei alte persoane.

 

Scorpion

Aveți grijă de un copil sau de cineva ce are nevoie de ajutor, pentru un timp. acest efort creează o legătură specială cu persoana respectivă, apreciată de ambele părți.

Faceţi un efort financiar, împreună cu ceilalţi membri ai familiei, pentru a achiziţiona nişte obiecte de valoare, utile în casă.

 

Săgetător

Nu aveţi răbdarea necesară pentru a pune în practică tot ceea ce ştiţi. Din această cauză, uni oameni pot rămâne cu impresia că nu știți prea multe. Oare nu ar trebui să vă schimbați comportamentul?

Prietenii vă conving să ieşiţi din casă şi îi însoţiţi într-un loc pe care nu l-aţi mai vizitat până acum. Experienţa se dovedeşte una interesantă, aşa că nu veţi regreta deplasarea.

 

Capricorn

Deşi nu întotdeauna recunoaşteţi acest lucru, vă face mare plăcere când cineva vă poartă de grijă la fel ca unui copilaș. Două-trei zile de astfel de răsfăț vă vor prinde foarte bine.

Luna plină de joi aduce însă și provocări serioase la serviciu, spre sfârșitul săptămânii de lucru. Cu o concentrare a întregii energii de care dispuneți, veți reuși să le faceți față cu bine.

 

Vărsător

Indiferent cât de mult ar insista o persoană din familie, începutul acestei săptămâni nu e momentul potrivit pentru a purta o discuţie lămuritoare. Lăsaţi-o pe altădată, atunci când riscurile de supărări vor fi mai mici!

În ceea ce privește iubirea, lucrurile stau bine. aveți impresia plăcută că persoana iubită vă acordă multă atenție și vă răsfață.

 

Pești

Știți cum să îi faceți pe cei din jur să vă urmeze ideile, fără să pară că faceți acest lucru. Dați dovadă că aveți calitățile necesare pentru a deveni un fel de lider din umbră.

Aveți unele secrete, pe care le păziți cu strășnicie de curiozitatea unor amici. Până la urmă, înțeleg că nu e cazul să își câre nasul unde nu le fierbe oala.

Luni, 12 august: URANUS RETROGRAD ÎN TAUR (până pe 1 ianuarie 2020) – Uranus ne arată de ce avem nevoie de libertate financiară. Va fi mai ușor pentru cei care deja au făcut unii pași, în această direcție. „Definiția pe care eu o dau libertății financiare e simplă: este abilitatea de a trăi așa cum dorești fără să mergi la muncă sau să ai nevoie de bani de la altă persoană“ (T Harveker)

Marți, 13 august: conjuncție Lună-Pluton în Capricorn – e o zi bună pentru a ne sonda propriile trăiri, sentimente, temeri, dorințe. Vom fi surprinși de unele din lucrurile pe care le descoperim.

Miercuri, 14 august: conjuncție Soare-Venus în Leu – aspectul aduce armonie și iubire în relațiile interumane. Șanse bune pentru o zi relaxantă, pe care o trăim în armonie cu cei din jur.

Joi, 15 august: LUNĂ PLINĂ ÎN VĂRSĂTOR (opoziție între Soarele în Leu și Luna în Vărsător) – o zi plină de surprize, în care multă lume are un comportament neconvențional. Singurul sfat pe care îl putem oferi este acela de vă aștepta la ceea ce e neașteptat. „Aproape toate lucrurile bune care mi s-au întâmplat în viață au venit pe neașteptate, fără să le planific“ (Carl Sandburg)

Vineri, 16 august: cuadratură între Mercur din Leu și Uranus din Taur – au loc schimbări neașteptate, care provoacă nervozitate și schimburi de replici u tocmai plăcute.

Sâmbătă, 17 august: conjuncție Lună-Neptun în Pești – suntem destul de sensibili, dornici să înțelegem trăirile și sentimentele celor de lângă noi.

Duminică, 18 august: MARTE INTRĂ ÎN FECIOARĂ – trebuie să învățăm să facem lucrurile potrivite, la momentul potrivit. Principala idee a tranzitului este să devenim mai eficienți. De asemenea, căpătăm mai multă atenție la detalii. „Pentru mine, una din cele mai grele bătălii se petrece în minte. Ai zile bune, ai și zile rele. de obicei te simți bine timp de câteva săptămâni, apoi, dintr-o dată, ai zile mai rele, în care chiar nu te simți bine. și sfârșești prin a te întreba: «Oare fac lucrurile bine? De ce merge atât de greu?»“ (Jimmy Graham)

Vrei o consultaţie tarot sau o analiză astrală personalizată, special pentru tine? Consultă oferta de ANALIZE CLUB MISTIC – ASTROLOGIE SI TAROT 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop